ЕКСКЛУЗИВНО В ПИК TV! Виктор Димчев с екшън анализ на временните резултати от вота: В България има нова промяна. Революцията от 2020 г. свърши (ВИДЕО)

Акценти

ЕКСКЛУЗИВНО В ПИК TV! Виктор Димчев с екшън анализ на временните резултати от вота: В България има нова промяна. Революцията от 2020 г. свърши (ВИДЕО)

141339
на 09.06.2024
ЕКСКЛУЗИВНО В ПИК TV! Виктор Димчев с екшън анализ на временните резултати от вота: В България има нова промяна. Революцията от 2020 г. свърши (ВИДЕО)
Автор:   ПИК

Последвайте ни в Google News Showcase

Анализаторът Виктор Димчев коментира в студиото на ПИК TV временните резултати от предсрочните парламентарни избори и изборите за Европейски парламент. Кой е големият победител и кой губи?

препоръчано

"Тенденцията е ясна. В България има нова промяна. Революцията от 2020 г. свърши“, заяви в началото на разговора той.

Според него, до края на изборния ден ще има промени и в челото, и в долната част от своеобразното класиране на парламентарните избори.

"Не виждам нещо, което хората да не са очаквали. По-скоро една от партиите, които имаха голям сервиз, ще отиде на четвърто или пето място. Партията, която до скоро управляваше България, отива там. В долната част на спектъра се появяват нови лица, които бързо събират проценти, за които други се бориха години“, продължи той.

"Част от избирателите днес бяха в училище, когато сегашните победители, се конституираха като партия“, направи интересна аналогия той.

Най-големите губещи в момента са левите избиратели, чиято крепост, следствие на протестите през 2020 г., платени от олигарсите, ги разрушиха. Другите губещи са онези, които помислиха, че революцията е да се промени нещо в България. Мисля, че през следващите няколко месеца ще видим, че България ще следва онзи модел и ще е отново там след 2-3 години, където беше. Този модел беше счупен от една нечестна игра, бяха използвани чужди медии, посолства, кой ли не, за да се използва една креатура, за да свали този или онзи, продължи с анализа си Виктор Димчев.

"Тази кампания беше една от най-неуспешните кампании. Съдът отказа да се занимава с тази глупост, след което партията, която извършваше тази билбордна глупост, за финал, вчера академикът, който водеше тази кампания, се снима с пудела си, за да покаже, че има и доста по-големи пудели от онзи с пачките. Тези хора атакуваха държавността, те разрушиха бъдещето, което всички имаме. Направиха нашите пенсионери по-богати с левчета, но по-бедни в магазина. Това ще се отрази и на тяхното бъдеще“, продължи той.

По думите му, се е случил един гигантски грабеж с неусвояването на средствата по плана за възстановяване. Това било усетено от хората и те сега наказвали виновниците.

"Изключено би било да имаме пълен мандат. Предстоят ни нови избори. Дали ще са още на есен или през зимата, ще научим с финалните резултати. Това зависи от онези, които още се колебаят да идат да гласуват“, изтъкна Димчев и ги призова да отидат до урните, защото има още време.

"За мен всичко друго от това Борисов да отиде да стисне ръката на полуголия водолаз и да вземе папката с мандата, е компромис“, прогнозира Виктор Димчев.

"След очакваните резултати може да се очаква, че ППДБ няма да има евродепутат и коалицията не съществува вече“, посочи близкия край на ППДБ събеседникът на Цветан Фиков.

Следвайте ПИК в Телеграм и Туитър

Сподели:
Бомба x
САМО В ПИК! Топ хороскопът на Алена за последния работен ден от седмицата: Финансови проблеми за Рака, Лъвовете да не пътуват САМО В ПИК! Топ хороскопът на Алена за последния работен ден от седмицата: Финансови проблеми за Рака, Лъвовете да не пътуват
ПИК TV x
ЕКШЪН В ПИК TV! Тошко Йорданов занули Асен Василев: Той е от породата мъже, които с леки въртеливи движения в кръста около истината изговори един куп лъжи (ВИДЕО) ЕКШЪН В ПИК TV! Тошко Йорданов занули Асен Василев: Той е от породата мъже, които с леки въртеливи движения в кръста около истината изговори един куп лъжи (ВИДЕО)
ново
Днес: 2
hot
най-четени новини в момента
Сега
-
четат ПИК