Вход
София
Времето в София 2 o C

ЕКСКЛУЗИВНО В ПИК TV! Вицеадмирал Пламен Манушев с горещ коментар за казуса с "Грипен" и "Президент гейт"

ЕКСКЛУЗИВНО В ПИК TV! Вицеадмирал Пламен Манушев с горещ коментар за казуса с "Грипен" и "Президент гейт"

на 19.09.2017
19292
46
ЕКСКЛУЗИВНО В ПИК TV! Вицеадмирал Пламен Манушев с горещ коментар за казуса с "Грипен" и "Президент гейт"
Автор: ПИК
19.09.2017
46
19292

Президентът Румен Радев обвини временната парламентарна комисия, която имаше за цел да провери избора за купуване на боен самолет в лобизъм. Оказва се обаче, че самият президент в качеството си на командир на ВВС е писал опорни точки до тогавашния премиер Пламен Орешарски именно за предпочитаните самолети на СААБ - "Грипен". Това бе разкрито с документи от депутатата от ГЕРБ Антон Тодоров, който нарече държавния глава "г-н Лъжа". От началото на своя мандат Радев повтаря като мантра, че е наложително час по-скоро да се купят самолети, като не пропуска да каже, че е добре да са нови, каквито са само шведските. А служебното правителство, назначено от него, взе решение само за месец, авионите да са именно "Грипен".

СЛОВЕСНА ПРЕСТРЕЛКА! Румен Радев нападна ГЕРБ и съветниците на Борисов, подвеждали го за "Грипените"

СЛОВЕСНА ПРЕСТРЕЛКА! Румен Радев нападна ГЕРБ и съветниците на Борисов, подвеждали го за "Грипените"

Президентът Румен Радев смята, че премиерът Бойко Борисов...

на 19.09.2017

За горещата тема и за това дали се задава скандал "Президент гейт", агенция ПИК потърси за коментар един от специалистите по темата в политическите среди - вицеадмирал Пламен Манушев: 

- Вицеадмирал Манушев, коя е най-добрата оферта за закупуване на изтребители от България - шведските "Грипен" ли са, както е препоръчал в качеството си на шеф на ВВС президентът Румен Радев?

-  Кой е най-добрият вариант ще каже комисията, която е сформирана, за да разследва досегашната процедура, в която се смята, че са допуснати сериозни нарушения. Доста документи разгледахме и четохме и има неща, които са смущаващи. Затова е най-нормално комисия от парламента да провери процедурата как е вървяла в годините и къде има нарушения, които са променили избора на фирмата изпълнител. Това, което най-много ни смущава е бързината, с която служебното правителство взе решението. Освен това при едно служебно правителство липсва парламентарен контрол и на практика няма кой да каже дали правилно се употребяват парите на българския данъкоплатец.

Много ни смути и това, че по странен начин е елиминиран един от тримата кандидати.  Има мното документи, писма и друга кореспонденция, хиляди страници, които сме прегледали и е видно, че е странно това отпадане. Не е ясно на каква база е отхвърлена тази кандидатура. От това, което проучихме, стана видно, че без основание е декласирана офертата за Ф16 и така се предопределя кой ще спечели. Остават "Еврофайтър" и "Грипен", а първите самолети са много скъпи и не отговарят на бюджета ни, като така шанс има само шведската компания. Смущаващо е всичко това.

Докладът ни е почти готов и ще предложим на народните представители да гласуват нашето предложение да се върне процедурата във фазата, в която се разглеждат трите оферти. Има основание да се разгледат, тъй като не е основателно отпадането на Португалия и САЩ. Техните отговори не са уважени и няма обяснение защо са декласирани.

Трябва да е честно и прозрачно.

- Излязоха скандални разкрития за начина, по който производителите на "Грипен" СААБ са правили подобни сделки в други държави - черз подкупи и лобиране? Дали е възможно и в България да са действали така? 

- Не сме направили комисията, защото има такива сигнали у нас. В Унгария, и в Чехия има такива разследвания и се знае и за ЮАР, но не мога да кажа, че в България е имало такова нещо. Нямаме такива данни. Ние проверяваме самата процедура как е проведена и къде има пропуски. 

Това, че президентът като шеф на ВВС е дал становище до тогавашния премиер, сме го видели като документ и като опорни точки. Тогава аз бях заместник-началник на отбраната. Тогава обаче процедурата бе спряна от правителството на Орешарски, а щяхме вече да имаме тези самолети, както направиха Румъния и вече летят на тях. Защо е забавена тогава процедурата и не се е работело по нея, не можем да кажем. Сега именно за това проверяваме цялата процедура от началото, за да видим какво се е случило. Но има отпуснати целево пари, които да се дадат именно и конкретно за модернизиране на армията и тези проекти за изтребителите, за кораби, за пехотата са важни и ние искаме да се случат. Но всичко трябва да стане ясно и прозрачно.

Още от коментара на вицеадмирал Манушев, вижте в интервюто на Нели Пенкова и ПИК TV!

 

Сподели:
Напиши коментар »
(46)
1
И така, след депешата от Козяк за приемане на правилната американо - португалска оферта за джелезо трета цедка, към края на годността му и с ниво на оборудване, подходящо за преди около 20 години се създаде „Временната парламентарна комисия“ която да завърши преговорите, докато не спечели правилната оферта !!! Така е когато живееш на “ ТЕРИТОРИЯ – вид страна без статут на суверенна държава" Честито и да живей !!!!
2
Лъсна им червения крадлив задник на комунистическите маймунопитеци .
3
Бойкова подлога-ПИК. Утре като вкарат будата в психиатрия с диагноза шизофрения в напреднал стадий, с Манушев ли ще се оправдавате?
4
Накрая ще вземем аризонския скрап на диамантена цена!!! Народен съд е малко за тези другари!!!
5
Каква е тази мръснишка кампания от премиер,Цвъки ,гадният Антончо ,депутати от герб иплатените сайтове срещу Радев????
6
КАТО ДОЙДАТ Ф 16 КАЧЕТЕ МОРСКИЯ НА ПЪРВИЯ СА МАЛЬОВИЦА И ГО ПУСНЕТЕ С БОКО И ЦВЪКИ С ПАРАШУТИ НАД БАНКЯ. ...
7
За кой ли път вече го пиша- ГЕРБ(Грабим Редовно Република Булгаристан) е най-голямото зло сполетявало Булгаристан, от 1878-ма година насам !!!
8
КРАДЕЦА ВИКА ДРЪЖТЕ КРАДЕЦА !
9
Ако направите такава квалификация на Г-н Ердоган ...Вие сам се сещате.РБ-президентска република.
10
След всички тези разкрития най-логичната развръзка е:ИМПИЙЧМЪНТ!!!!
11
от позитано са му заповядали опорните точки на президента ни независим.
12
На гол гъз чифте пищови, хората ровят в кофите и скачат от блокове.
13
Орешарски е спрял процедурата, защото Макейн му е наредил, както е направил това и за Южен поток, и за Белене!
14
ОТ ГЛУПАЦИТЕ В ТАЗИ КОМИСИЯ СТАВА ЯСНО, ЧЕ БЪЛГАРИЯ НЕ РАЗПОЛАГА С ЕКСПЕРТИЗА В ОБЛАСТТА НА ВОЕННАТА АВИАЦИЯ, ВЪПРЕКИ ЧЕ ИМА ВОЕННО УЧИЛИЩЕ В КОЕТО СЕ ПОДГОТВЯТ КАДРИ ЗА ВСИЧКИ СПЕЦИАЛНОСТИ ОТ ВВС, КАКТО И ЛЕТЦИ И ИНЖЕНЕРЕН СЪСТАВ, КОИТО ДЕСЕТИЛЕТИЯ НАРЕД СА ПОДДЪРЖАЛИ АВИАЦИЯТА НА ВИСОКО НИВО. НАШИТЕ ВОЕННИ УЧЕБНИ ЗАВЕДЕНИЯ ПОДГОТВЯХА СПЕЦИАЛИСТИ ОТ ДРУГИ ДЪРЖАВИ ЗА НУЖДИТЕ НА ТЕХНИТЕ ВВС, НО СЕ ОКАЗВА, ЧЕ ЗА ОПГ ГЕРБ И СИЕ НЯМАМЕ СПЕЦИАЛИСТИ КОИТО МОГАТ ДА ИЗБЕРАТ НАЙ-ДОБРОТО ЗА НАШАТА АВИАЦИЯ. СЕГА ЩЕ БЪДАТ ВКЛЮЧЕНИ ЕКСПЕРТИ ОТ САЩ ИЛИ ПОРТУГАЛИЯ ИЛИ ОТ ПОСОЛСТВОТО НА САЩ И ЩЕ СЕ СТИГНЕ ДО КУПУВАНЕ НА СТАРИТЕ БАРАКИ НА ПОРТУГАЛИЯ НА ЦЕНА НА НОВИ ГРИПЕНИ. А МАНУШЕВ Е РЕДНО ДА КАЖЕ ЗАЩО В ТАЗИ ПАРЛАМЕНТАРНА КОМИСИЯ НЕ Е ПОКАНЕН ЗА ИЗСЛУШВАНЕ НИТО ЕДИН ЧЛЕН НА КОМИСИЯТА ИЗГОТВИЛА ПРЕДЛОЖЕНИЕТО ЗА ГРИПЕНИТЕ И ЮРОФАЙТЪРИТЕ. ВСЕ ПАК Е РЕДНО ДА СЕ ЧУЕ И ТЯХНОТО МНЕНИЕ ЗАЩО Ф-16 СА ОТПАДНАЛИ. КОИ ЛИ СА ЛОБИСТИТЕ И КЪДЕ СЕ НАМИРАТ В МОМЕНТА? СМРАД И ГНУС Е ОПГ ГЕРБ.
15
За колко сребърника продаде журналистическата чест!
16
Този коментар съдържа нецензурно съдържание!
17
ИМПИЙЧМЪНТ!!!!ИМПИЙЧМЪНТ!!!!ИМПИЙЧМЪНТ!!!!
18
СРАМ МЕ Е ЧЕ ТЕ ПОЗНАВАМ СРАМ МЕ Е ЧЕ РЕЗЕЛИ БАЩА СИ СРАМ МЕ Е ЧЕ И ОТ С.КИРОВО ОБЩ. СРЕДЕЦ
19
pik plashtat wi?ili wi e qd 4e radev ne wi priznawa za inform agenciq a vi misli za razvlekatelna?
20
NETE ZNAIA KAVO 4U4ULO SI PIKADJIA NO SAM SIGOREN 4E SI GOLIAM NAGAJDA4 I PREDATEL KAM NARODA SI GOSPOD 6TE TE NAKAJE ZA TIA LIZA4ESTVA
21
NETE ZNAIA KAVO 4U4ULO SI PIKADJIA NO SAM SIGOREN 4E SI GOLIAM NAGAJDA4 I PREDATEL KAM NARODA SI GOSPOD 6TE TE NAKAJE ZA TIA LIZA4ESTVA
22
За КОМУНЕТАТА, всички честни хора са предатели!!! Хей народе, комунизмът е в историята, дори и в Русия е на боклука!!!!
23
Скоро пъпчивия боклук в затвора. Това противно фатмаче, искало да гушни едни милиони като Гоце още рано рано! Затова ли тоя баламурник иска да назначава главния на антикорупционното звено, ЗА ДА МУ СЕ РАЗМИНЕ!!
24
И сега какво излезе,че новоизбраният президент бая се е облажил от Грипените и затова е наредил на временното правителство да реши за един месец закупуването на самолетите т.е. той си го е решил.ПО ДОБРЕ ДА СИ ПРИЗНАЕ КОЛКО КИНТИ Е СЛОЖИЛ В ЗАДГРАНИЧНАТА СИ СМЕТКА и стига е будалкал народа,колко ще даде на Курнелия Нинова,за да предложи той да води комисията за корупция т.е. той да я предлага ,а не народното събрание,за да не се разкриват далаверите на ДВАМАТА ЛЪЖЦИ.Срам и позор за България,президента се оказа лъжец и крадец като Нинова.Излезе,че Цветанов е прав.
25
.....ГЛЕ СА.....А КУПИТИ НА РАДЕФ САНДАЛЕ НЕ ГРИПЕНЕ....И....ТОЯ ВИСЕАДМЕРАЛ МУ КУПИТИ ЕНО КАИФЕ....А ПИНЕ А СЕ СААБУДИ.....ШО СПИ ГЕРБЕРЗКИ САНИШТА СААНУВА.....И....А АПНИ БАКЛЯВА....ШО ШЕИ СЕ ДУКАРА У КОШМАРЕ !.....А БАЦО Е БАТМАНА....ШЕИ РААЗПЕРИТ КРИЬЛА ....И.....ШЕИ ПАЗИ РОДИНАТА !....ГОРЕ ШЕИ ПАЗИТ БАЦО....БАТМАНА....ДОЛЕ ДУНЕРИТЕ НА СЕКИ ЪГАЛ !....Е ТВА Е ДОКТРИНА ЗА УТБРАНА.....СЕИ ТЕНКИУУУ ТУ ЦУПТА GFR.............
26
АВЕ 22 23 24....ТРАМВАИЕ ЛИ СТЕ ВИЕ БЕДАИБАМАИКЯТИВИ БАЦУШКА !....МУТЕТО ВИ АДМЕРАЛЗКО !....
27
Колкото и да се опитвате да плюете президента, и да лижете гъ-зо-ря-га-та на ТИКВАТА, толкова повече народа се обединява срещу крадливата ШАЙКА на ГЕЙ-бе-рас-тите.
28
Прави силно впечатление, че целия сайт на ПИК-льов-ците е ангажиран само и единствено да бъде в услуга на ГНИЛАТА ТИКВА, и да се опитва да унижи президента.Номера обаче НЕ МИНАВА.
29
ДАЙТЕ МУ НА МОРСКИЯ ДА РЕШИ ВЪПРОСА СЪС САМОЛЕТИТЕ. КАКЪВТО Е ВИЦЕ АДМИРАЛ ТАКЪВ ВИЦЕ ПРЕЗИДЕНТ ЩЕШЕ ДА Е. С ПРЕЗИДЕНТ МАЙКАТА НА НАЦИЯТА. СМЕШНИЦИ. СМЕШНИ. ВСЕКИ ЧУЛ НЕДОЧУЛ АКЪЛ ДАВА. НАТО СКОРО ЩЕ ЗАКРИЕ БАЗАТА В ИНДЖИРЛИК И ЩЕ НИ НАБУТА ТАРАТАЙКИ F16. АМА НА ТЯХ ДА ЛЕТЯТ БОЙКО ЦЕЦО МАНУШЕВ. И ВСИЧКИ ОТ ГЕРБ. ВИСОКО ВОСОКО НАД ОБЛАЦИТЕ
30
"а щяхме вече да имаме тези самолети, както направиха Румъния и вече летят на тях" - става въпрос за Ф16 които Румъния купиха. Ето лъсна "лобистът" за Ф16;))) Служебното правителство НЕ Е решило кой самолет да се купи, а само докладва резултатите от процедурата! Простичък въпрос - КОЙ е специалист/експерт по самолети? Генералът от ВВС - понастоящем Президент или Премиерът на страната - д-р на науките по за щита от пожари? И не е ли по-добре СЛЕД като правителството купи завода за ремонт на МИГ-ове и др. в Пловдив, да се постараят и да ремонтират нашите на първо време?!
31
От всички статии се вижда,че едно нещо е сигурно - ако закупим ф 16,към момента на доставката ще са около 40-годишни,а след 5 години използване ще са 45-годишни.Докато ако закупим Грипен,след 5 години използване ще са си на 5 години.
32
НАЙ ДОБРАТА РАЗВРЪЗКА НА ПОКУПКАТА НА САМОЛЕТИТЕ Е РАДЕВ ДА СИ ПОДАДЕ ОСТАВКАТА И ДА ОТИДЕ ДА ГИ УПРАВЛЯВА. ЯВНО ЗА ПРЕЗИДЕНТ , МНОГО ОТ ДЪРЖАВИТЕ ГО НЕ ХАРЕСВАТ, КОЕТО ПРОЛИЧА ОТ СРЕЩАТА В ООН.
33
Прави неприятно впечатление, че президентът Радев нервничи, лепи етикети за изпълнителната власт и изобщо изглежда доста нелепо в позицията "Президент на България".....
34
Президента и ББ се видяха. РР обясни на ББ за какво иде реч и ББ се съгласи. После извикаха ББ на Козяк и му набиха канчето. ББ се отказа от разбирателството с РР и зае позиция на 180 градуса. На мен това ми говори, че ББ, ЦЦ и компания са назначени и контролирани от САЩ. Олайнявили са се и САЩ ги държат за топките. Ето за това става въпрос, Козяк дърпат конците. От москва се опитват да правят същото но с други политици.
35
А защо САЩ натискат за тези бараки Ф16, те са португалски. Аз мисля, че има тройна сделка. 1. Ние си купуваме Ф16 3та ръка и снасяме 1,5 милиарда на Португалия. 2. Самолетите идват и се оказва, че трябва да се ремонтират и реновират за което наемаме САЩ. 3. Нашия 1,5 млрд. португалците ги наливат на САЩ за една ескадрила Ф35. И така, Португалия печели нова ескадрила от самолети 5то поколение, САЩ печелят поръчка за нови самолети и поръчка за кърпежлък на едни консерви, а в скоро време и за нови Ф35 от БГ. Губи БГ плащайки два пъти за нищо. Нищо лично само бизнес.
36
Да го бяхте попитали И този "...СПЕЦИАЛИСТ ПО ТЕМАТА...", срещу КОЛКО влезе в "ПОЛИТИЧЕСКИТЕ СРЕДИ ..", за сметка на пробитите корита, които остави на моряците! Но пък имат ВЕРТОЛЕТИ да возят Баце от голф/мачле за карти/табла - според вързаното ...
37
Плевнелиев беше безкрайно неудачен избор, с мътно комсомолско и БКП минало, престъпно натрупано благосъстояние и фалшифициран вот. Накратко, поставеният Плевнелиев беше един напълно ненужен човек... нахилен идиот, заеква дори когато си чете речите. Най-често гледаше така, че не си сигурен дали ще се засмее или разциври. Това е защото и той самият не е сигурен, има видими ментални смущения в поведението, лицевите мускули и неадекватните подскоци и хилене... Няма да забравя когато на концерта за Българската коледа, той се смя, и то точно в момента, когато по монитора показваха болни деца. Тогава го съжалих, защото той просто не беше разбрал къде е и за кого е Българската коледа. Според мен, този човек трябва много сериозно да се прегледа и то главно главата... Росен Плевнелиев произнесе реч по случай 139-ата годишнина от смъртта на Васил Левски в качеството си на държавен глава. Произнесе я така, че хората се запитаха заслужавало ли си е Апостола да пожертва живота си за една нация, която в момента се управлява от такива хора. Причината за тези заключения е натрапваща се държавният глава говори за Левски сричайки, запъвайки се на всяка дума. С всичката си наглост президентът извади смачкано листче, от което чете чужди думи. Той очевидно не беше отделил 10 минути, за да прочете предварително това, което му някой друг му беше написал. Думите му звучаха фалшиво, ако въобще може да се каже звучене на грозното сричане, с което Росен Плевнелиев успя да възмути дори най-верните си поддръжници и съмишленици... С номинацията на М.Попова за вицепрезидент, ГЕРБ се опитаха да вкарат някакъв мъжкарски елемент в президентската двойка. Опитът се оказа неуспешен. Няма сила, която да опази тоя левак - Плевнелиев от собствената му инфантилност и автентична тъпота...
38
Ако се окаже,че наистина Радев е лобист....Да се омита! Но като се има в предвид реакцията му за хитлеровия му съветник ,сигурно няма лесно да се отървем от него.
39
Ако се окаже,че наистина Радев е лобист....Да се омита! Но като се има в предвид реакцията му за хитлеровия му съветник ,сигурно няма лесно да се отървем от него.
40
За този явно не е имало място до рамото на Радев, щом така смело плюе без конкретни факти. Ееее,пуста българска злоба.Така ще си останем и реформата и по-добрият живот ще дойдат на кукувден. Но все пак Радев е най-сполучливият избор досега за президент!
41
Много скучаещ народ по българско ей! Нема българин, който да не разбира от футбол и политика. Еле Антон Тодоров - шайкаджията. Абе, алан колу, тъй като си порно летец на България що тебе не те натовариха да изработиш „ОПОРНИТЕ Т...“ за Орешарски. През 1914 година като нищо Ванга е предрекла на ген. Радев, че през декември 2016 г. ще го избебрат за президент и ще назначи служебно правителство. Та през 13-та това му е била работата на човека. Малко дете да питаш нова играчка ли иска или тази на батко му, сигурно ще се откаже от новата! А що се отнася да Грипените и аз съм за тях, като лично изкушен по авиацията. Ефовете 16 вече ги спират от производство, бе кравешки подопашници.
42
Е...х имаше едно време и армия и Офицери !!! А сега има генерали , че даже и адмирали !!! Офицерите водеха Армията и създаваха МЪЖЕ111 Асмирало-генералската паплач се вре като миша у триците щото в политиката ги ползват като тоалетна хартия производство Белово !!! Винаги когато се захване някоя далавера за огромни пари/военна далавера/ се изкарват на линия разни псевдо - паркетни генерали , които да "пеят" фалшиво , да занимават електората с фалшиви коментари , а през това време политичарите издухат парите , а без пари никой нищо не дава !!!! И тиквате с усмивка под мустак ще викат : Много пари бе ..ее !!! Много ама в техите джобове !!! Всичко това е ясно обаче също така е ясно , че и Деко иска мно..оого пари и вка и се цепи отзад да го виждат Тиквите та белким му дадат някой лев да си направи я телевизия ,я нещо друго та да може по-яко да плюе !!! То това е тяхна фамилна черта !!! Драт му плюе за Пракопи , Деко за Тиквун , а баща им МРЪН -МРЪН Е..еех защо не съм поет и аз .......!!! П О З О Р !!! Ама нали всеки шут в дупето е крачка в нагоре в кариерата !!!! Н А Р О Д Е????!!!!!!!!!!!!!!
43
ОТ ВСИЧКИ КУРСАНТИ ОТ ТОГАВАШНАТА 12 РОТА ВЪВ ВНВМУ Н.ВАПЦАРОВ ВИПУСК 1072-1977Г., КУРСАНТА ПЛАМЕН МАНУШ ИДВАЩ ОТ СЕЛО ГЕНЕРАЛ ТОШЕВО БЕШЕ НАЙ-ТЪПИЯТ И ГЪГНЕШЕ НА СВОЯ СЕЛСКИ ДИАЛЕКТ-НО БЕШЕ ПРЪВ НАТЕГАЧ И ПЕВЕЦ ЗА ДЕЯНИЯТА НА СВОИТЕ СЪВИПУСКНИЦИ ПРЕД РОТНИТЕ КОМАНДИРИ ,А И ДИРЕКТНО СНАСЯШЕ НА ОФИЦЕРА ОТ ВКР.........ПРОДАЖНИЙ МАНУШ,КАК ТАКА ОТ ВЪРЛ ТЪМНОЧЕРВЕН КОМУНЯГА И СИЛНО ЛЮБЯЩ СССР И КОМУНИЗЪМА СТАНА ИЗВЕДНЪЖ НАЙ-ОТЯВЛЕНИЯТ НАТОВСКИ АДМИРАЛ И ОБИЧАЩ ДИВИЯТ ЗАПАД И НАЙ-ВЕЧЕ САЩ,ЦРУ И АМЕРИКАНСКАТА АРМИЯ И ОРЪЖИЯ??????МАНУШЕВ-ТИ ИЗМЕННИКО НА РОДИНАТА И ПРЕДАТЕЛЮ НА ПРАВОСЛАВНА И РУСКО ОБИЧАЩА БЪЛГАРИЯ-ТИ СИ ЗА БЕСЕНЕ ПРЕД ПАМЕТНИКА НА ВАПЦАРОВ ,КУЧЕ СИНЕ......АНАТЕМА ЗА ТЕБ!!!
44
.....не е основателно отпадането на Португалия и САЩ.....ПОРТУГАЛИЯ ДА СИ ПРОДАДЕ БОКЛУЦИТЕ НА НЯКОЙ ДРУГ БУДАЛА.
45
Ей, ще провалят купуването на новите Гпипен, а няма две мнения че Радев разцира многэ повече от авиация с 3 специализации от Цвъки и ББ заедно...Но само защото не искат той да победи и дараси накои друго неща, ще купим португалсото старо жерязо! Нямат трам, просажници!
46
отговор на коментар
Не глупако ти си в психиатрията защото си изперкал и се мислиш за учен. И измисленото президентче е за там. По физиономията му си личи че е изтрещял отвсякъде.
Вашето мнение
Код за сигурност:
Последни новини
Най-важното
Най-четени
Най-коментирани
Смятате ли, че президентът Радев е поел определен ангажимент към изтребителя "Грипен" и сега лобира за него?
Общо гласували: 7002
архив

Късно през нощта солидно пийнал гост на хотела крещи на администратора:
- Ей, портиер, не работи ли асансьора?
- Простете, господине, но асансьорът е наред, само че вие стоите в телефонната кабина.

няма нови новини
Днес: 10
hot
най-четени новини в момента
сега
1348
четат ПИК
сега
четат тази новина
x
САМО В ПИК TV! Родни милионери ужилиха Джино Бианкалата - риалити звездата изгоря с крупна сума за апартамент на Свети Влас
x
Внимание: Преборете безсънието с банан и канела
x