ЕКСКЛУЗИВНО В ПИК TV! Георги Харизанов с анализ за предизборните битки и изхода от вота: Борисов може да направи само евроатлантическо правителство с ППДБ, Пеевски и донякъде ИТН (ВИДЕО)

Акценти

ЕКСКЛУЗИВНО В ПИК TV! Георги Харизанов с анализ за предизборните битки и изхода от вота: Борисов може да направи само евроатлантическо правителство с ППДБ, Пеевски и донякъде ИТН (ВИДЕО)

184437
преди 5 часа
ЕКСКЛУЗИВНО В ПИК TV! Георги Харизанов с анализ за предизборните битки и изхода от вота: Борисов може да направи само евроатлантическо правителство с ППДБ, Пеевски и донякъде ИТН (ВИДЕО)
Автор:   ПИК

ПИК с нов канал в Телеграм

Последвайте ни в Google News Showcase

Политическият анализатор Георги Харизанов анализира предизборните битки и изхода от вота.

препоръчано

Със сигурност предстои да се види как на кампанията ще се отрази арестът на Джейхан Ибрямов. Той е с необяснимо висок стандарт и затова обществото е с усещане, че е крадено и лъгано. И при Доган несъответствието е видимо. Ибрямов има два имунитета и като депутат, и като кандидат. За да има белязани пари, обаче ситуацията е много сериозна. Нито КПКОНПИ, нито ГДБОП биха си позволили своеволия.

Хората около Доган не са много, Ибрямов е от този малък отбор. Отражение може да има АПС да се изкарат жертви, но ако доказателствата са сериозни, ще се докаже, че Доган и хората му гледат на политиката като на обръчи от фирми и раздаване на порциите.

Има я симпатията към богатия и успелия у електората, но необяснимите богатства са един от подтиците да започне роенето и брожението срещу натрапени от Доган личности. С този сюжет се прекали и затова е разпадът, който наблюдаваме.

Борисов, който е с Фон дер Лаейен и Манферед Вебер, може да направи правителство само с евроатлантици като ППДБ, ДПС-Ново начало на Пеевски и донякъде ИТН. Няма как с Възраждане, както лансират глупави пиари. България има нужда от сериозно четиригодишно управление с предвидимост.

Гласовете не стигат, ако погледнем реално. Всяко управление на ДПС завършваше с погром. Царя, Станишев са примери - братко, братко, заменки. След ГЕРБ ДПС се завърна при Орешарски, което пак завърши с погром. Ролята на ДПС е силно надценена, като речите буламачи по Коледа на Доган, каза Харизанов.

ДПС са били в силна позиция, когато не са управлявали и са действали като балансьор и потенциална опозиция. Те са провалили всеки, с кгото са управлявали.

Сега вече ще се види кой наистина разбира от политика или просто са били добри в продаването на една легенда. Предстои да видим какво ще е реалното отражение на изборите, но нито Доган, нито Аталай, нито Ибрямов имат позицията на сериозни политици.

Някой ден някой ще потърси сметка на Джевдет Чакъров за опитите му да се възползва и отърка около Ердоган и да говори на турски. Чакъров е сред хората, които нямат привличане сред хората, той няма политически тези. 2024 година АПС са в АЛДЕ, няма и проблем с правата и свообдите. Неговите потенциални избиратели ще го набият по места заради цялата джендъридеология и хомобраковете, които проповядват. Този електорат е най-ориентиран към традиционните ценности. При Чакъров няма политическо привличане, добър пример защо хората не отиват да гласуват. Кои са непреходните ценности на почетния председател - бронираните коли и охраната, сараите и яхтите ли? Това е безобразие.

Илхан Кючук е добър апаратчик, направи разлика с политиката Харизанов.

Той не знае какво прави Христо Иванов - идеалист, който не е вкопчен в политиката. Не го е страх да си подава оставката, когато не е възхитен от това как не се случва битката за живота му, каза Харизанов, като разграничи действията на Радан Кънев при "историческото мнозинство" от тези на Иванов. Тогава надделява тезата на Цацаров, че прокурорската колегия има превъзхождаща над парламентарната квота във ВСС. Нито в политиката, нито в правосъдната система трябва да се персонифицира. Трябва да се прави разлика между интелигентността и моралните качества на Цацаров. Проблемът не е нито Цацаров, нито Гешев, нито Сарафов. 99 процента от папагалите на Христо Иванов нямаха представа за правосъдната реформа, затова финалният резултат нямаше с какво да го радва.

Перверзията в политиката беше, когато хората нямаше какво да ядат и имаше опашки, едни хора да се кръстят аристократично Агнешки главички, обясни Харизанов наглостта на тези политици и кръговете им.

Иван Костов е личност, която разделя, но аз съм тежък костовист. В определени кръгове той е обожествяван. Много хора и около Борисов живеят с мисълта, че няма какво да стане, но но се появи Сакскобурготски, припомни краха на СДС Харизанов. Според него Борисов продължава да си живее в Банкя и играе тенис с една и съща тениска и ракета. Това е достойнство, а не необяснимо драпане към висок стандарт, обясни Харизанов. Това е разликата с Доган, който се дистанцира като властник.

Сподели:
Бомба x
САМО В ПИК! Топ хороскопът на Алена за третия ден на октомври: Близнаците да избягват авантюри, Раците са в размисъл за брак, Девите да не си го и помислят, но да се отдадат на секс САМО В ПИК! Топ хороскопът на Алена за третия ден на октомври: Близнаците да избягват авантюри, Раците са в размисъл за брак, Девите да не си го и помислят, но да се отдадат на секс
ПИК TV x
ЕКСКЛУЗИВНО В ПИК TV! Георги Харизанов с анализ за предизборните битки и изхода от вота: Борисов може да направи само евроатлантическо правителство с ППДБ, Пеевски и донякъде ИТН (ВИДЕО) ЕКСКЛУЗИВНО В ПИК TV! Георги Харизанов с анализ за предизборните битки и изхода от вота: Борисов може да направи само евроатлантическо правителство с ППДБ, Пеевски и донякъде ИТН (ВИДЕО)
ново
Днес: 92
hot
най-четени новини в момента
Сега
-
четат ПИК