ЕКСКЛУЗИВНО В ПИК TV! Бойко Борисов закрива предизборната кампания ГЕРБ: Удържахте 4 г. мачкане, стъргане, рашковщина и ние сме ви длъжници (ОБНОВЕНА/ВИДЕО)

Епицентър

ЕКСКЛУЗИВНО В ПИК TV! Бойко Борисов закрива предизборната кампания ГЕРБ: Удържахте 4 г. мачкане, стъргане, рашковщина и ние сме ви длъжници (ОБНОВЕНА/ВИДЕО)

91709
преди 4 часа
ЕКСКЛУЗИВНО В ПИК TV! Бойко Борисов закрива предизборната кампания ГЕРБ: Удържахте 4 г. мачкане, стъргане, рашковщина и ние сме ви длъжници (ОБНОВЕНА/ВИДЕО)
Автор:   ПИК

ПИК с нов канал в Телеграм

Последвайте ни в Google News Showcase

Бойко Борисов закрива предизборната кампания на коалиция „ГЕРБ-СДС“ във Велико Търново.

препоръчано

Лидерът на ГЕРБ Бойко Борисов и водачите на всички листи от страната участват в събитието в Двореца на културата и спорта „Васил Левски“ във Велико Търново.

Той бе посрещнат на крака с бурни аплодисменти от пълна зала със симпатизанти на ГЕРБ-СДС.

„Искам първо да ви се извиня, че през последните 30 дни трябваше да изтърпите тази кампания. Ние също сме част от онази група, която не може да се разбере там горе и всички ни го казват. Тази година ГЕРБ навършва 18 години. Пораснахме, поучихме се от грешките си и можем да носим отговорност“, заяви проф. Костадин Ангелов.

"Много е трудно да се говори след интервюто на Бойко борисов по Дарик радио. ГЕРБ трябва да е горда политическа сила", призна Росен Желязков. 

Бойко Борисов даде думата на лидера на СДС Румен Христов с думите: "Партията, която победи комунизма - ГЕРБ няма да позволи името й да бъде забравено".

"Може да кажем, че последното ни правителство плати 1,2 млрд. долара за първи 8 самолета ф-16. Първият вече излетя. това, което сме направили, ще се помни. Обещал съм да не ви повишавам тон, защото не сте ми виновни. Но, когато международният път минава през Велико Търново, а "Хемус" щеше да е готова, ме е яд. Хорат виждат какво сме направили, разликата е очевадна", каза Борисов от трибуната. 

"Спорихме с водещия на Дарик радио равноотдолеченият премиер към кого е оферта. Ако този човек е толкова добър, той ще ни смеле и ще направи своя партия. С кого ще се консултира, след като аз или Петков са толкова отдалечени от него. Защо ходим по села и паланки, записваме, даваме обещания. И какво - всичко това зачеркваме, сядаме с Петков и слагаме равноотдалечен премиер. Това не е правилно. Удържахте 4 г. мачкане, стъргане, рашковщина и ние сме ви длъжници. Шансът е на държавата, и на нас е да направим добър резултат. Всички още от сега започват да говорят за купен вот. Виждате, че сега никой не говори за машините. Като се видя, че има ала.бала с машините и флашките, спряха. В София са ни купили цели секции, не можем да го докажем. Не само в ромсиките махали, а и в центровете на градовете трябва да се следи. ГЕРБ не купува гласове. Нямаме достъп до машините. При нас всичко е по любов. 217 млн. лв. са лихвите, които българите плащат за тези 4 г., в които нас ни няма във властта. От това, което Бойко Борисов ви е построил, печелите по 1 млрд. лв. на година. От тях губите по 1 млн. лв. на ден. За да гарантираме това, което обещаваме, ни трябва убедителна победа", разгневи се лидерът на ГЕРБ.  

Сподели:
Бомба x
САМО В ПИК: Топ хороскопът на Алена за 23 октомври - лично щастие и приходи очакват Везните, сексуални разочарования за Скорпионите САМО В ПИК: Топ хороскопът на Алена за 23 октомври - лично щастие и приходи очакват Везните, сексуални разочарования за Скорпионите
ПИК TV x
ЕКСКЛУЗИВНО В ПИК TV! Бойко Борисов закрива предизборната кампания ГЕРБ: Удържахте 4 г. мачкане, стъргане, рашковщина и ние сме ви длъжници (ОБНОВЕНА/ВИДЕО) ЕКСКЛУЗИВНО В ПИК TV! Бойко Борисов закрива предизборната кампания ГЕРБ: Удържахте 4 г. мачкане, стъргане, рашковщина и ние сме ви длъжници (ОБНОВЕНА/ВИДЕО)
ново
Днес: 143
hot
най-четени новини в момента
Сега
-
четат ПИК