Вход
София
Времето в София 15 o C

ЕКСКЛУЗИВНО В ПИК TV! Горещ дебат: Доган с червен картон за Корнелия Нинова начело на БСП - коментират Георги Харизанов и Иво Инджов (ОБНОВЕНА)

ЕКСКЛУЗИВНО В ПИК TV! Горещ дебат: Доган с червен картон за Корнелия Нинова начело на БСП - коментират Георги Харизанов и Иво Инджов (ОБНОВЕНА)

на 22.12.2017
153220
39
ЕКСКЛУЗИВНО В ПИК TV! Горещ дебат: Доган с червен картон за Корнелия Нинова начело на БСП - коментират Георги Харизанов и Иво Инджов (ОБНОВЕНА)
Автор: ПИК
22.12.2017
39
153220

Нагря ли политическите страсти почетният председател на ДПС Ахмед Доган, увисна ли в изолация БСП и вотът ѝ на недоверие, ще пострада ли коалицията между ГЕРБ и Обединените патриоти след сблъсъците от последните дни, къде остана президентът Румен Радев преди европредседателството, в политическите процеси и коментари, кой какво спечели и изгуби в политиката през изминалата година?

Коментират политолозите Георги Харизанов и Иво Инджев.

"Властта е огромна отговорност и когато 7 млн. души чакат твоите решения, нямаш време за успокоение или отпускане. Така, че речта на Доган няма как да е успокоила ГЕРБ. Те трябва да работят непрекъснато", заяви Харизанов. Иво Инджов потвърди, че място за успокоение, докато си във властта няма, но пък заяви, че думите на Доган показват, че статуквото ще се запази и той е за това. 

"БСП се надяваха на помощта на ДПС, за да наберат опозиционна мощ, но се оказа, че са сами и дори не е сигурно дали ще има вот на недоверие. Нинова трябва да опита да го реализира, но вече е ясно, че са сами и нямат и стратегически съюзник. А БСП няма подкрепа и в гражданското общество, тъй като няма ясен профил", заяви Инджов. По думите му се показа за пореден път кой държи властта в ДПС.

"Демонстрира се отношение към Корнелия Нинова в тази реч, а не срещу БСП. Там има метаморфози от син приватизагтор към червен лидер, която става още по-странна и води до тежки проблеми и разцепление в партията. Затова БСП е неспособна на поеме властта и тази оценка на Доган е конкретно за Нинова, за нейното лидерство. Очевидно в ДПС не си представят за премиер Корнелия Нинова, и то с основание", категоричен бе Харизанов. 

Социологическите изследвания също сочат, че под лидерството на Корнелия Нинова БСП е по-шумна като пиар, но това не води до никаква нова електорална подкрепа. "Тя няма стратегическа визия каква партия да е БСП и това е голям проблем. Нинова ще претърпи нов удар на имиджа в по-прогресивно мислещите хора с раздухването на нейните приватизационни сделки. Може ли бивш приватизатор от синята приватизация на Костов да е лидер на БСП, при положение, че това се разглежда в обществото като несправедлив процес", заяви Инджов.

ИЗВЪНРЕДНО В ПИК! Ето какво каза на своите Ахмед Доган на сбирката в Сараите

ИЗВЪНРЕДНО В ПИК! Ето какво каза на своите Ахмед Доган на сбирката в Сараите

Ахмед Доган направи обръщение пред елита на партията в...

на 21.12.2017

Според Харизанов пък по-притеснително е, че погледът в бъдещето за БСП не е положителен. Никъде в Европа нямало социалистическа партия във властта и затова нямало как БСП да се надяват на някакво развитие. 

"Всяко общество с покачването на жизнения стандарт се превръща в опонент на държавата и социалния модел, тоест хората стават дясно мислещи и стесняват полето за леви политики, каквито и няма у нас. С изключение на Александър Симов не виждам други политици, които са способни да създадат такава модерна лява политика. Така че бъдещето на тази партия е силно неясно", категоричен бе Харизанов. 

Той коментира и разделението на мненията в управляващата коалиция по повод плана за парк Пирин и втория лифт на Банско и подкрепи позицията на Валери Симеонов. "Проблемът е, че от Европейската комисия пратиха писмо, според което трябва планът за Пирин за мине през екологична оценка, която ще попречи сакралната дата за решението да бъде 28 декември. В този контекст със заявката на ЕК ще се наложи да се направи компромис с тази дата", заяви Харизанов.

Иво Инджов заяви, че не бива да се обвързва лифта със строежите и двете неща нямат общо. "На 28 декември няма да се вземе решението, каквото иска г-н Симеонов и след 2 януари се отива на вариант, при който са променени условията за концесия според европейското законодателство. Но трябва да е ясно, че строежите нямат общо с необходимостта от втори лифт", обяви Инджов. Харизанов също заяви, че в момента няма никакви планове за строителство и инвестиционните намерения не са за разширяване на ски зоната, а само за инвестиции в рамките на съществуващата. 

Според Харизанов Валери Симеонов няма да подаде оставка и да се оттегли, ако на 28 декември не бъде взето конкретно решение. "Той е визионер и има много политики, които иска да постигне в бъдеще, което ще стане успешно, ако е част от управлението. Може да се постигне нещо, когато си част от властта, а не ако си шумен коректив. Не вярвам, че стабилен човек като Валери Симеонов и сериозен, ще изгуби по този начин възможнността да направи нещо за избирателите си. На него му стиска, но той е човек, който иска да постигне нещо за избирателите си и за това няма да загуби лостовете на управлението", обяви Харизанов. 

Иво Инджов пък е на мнение, че до края на европредседателството Валери Симеонов няма да се оттегли от управлението и може да се мисли за подобен негов път едва в края на 2018 г. 

"Радев е с ясна визия и очевидно има намерение да се задържи в политиката. Той обаче не е политик, който може да е нов и да е човек, който ще промени статуквото. Той е част от статуквото", даде оценка на президента Румен Радев Иво Инджов.

Харизанов заяви, че не се сеща за нещо важно, свършено от Радев. "Президенството се радва на един комфорт, който е присъщ на тази институция. Проблемът е, че не се сещам за някакви смислени политически ходове. Имаше период, в който той слезе много по-ниско от нивото на президентската институция, а също и че не разчита на хора, които имат визия и опит. Разговорът за политика Румен Радев тепърва предстои, но дотогава той и екипът му имат да трупат още много опит, за да отбележат някакви победи на политическия терен с политически ходове, а не по-други начини", коментира Харизанов.

Инджов допълни, че Радев е много уязвим по темата с авиацията и това го прави краен, тъй като е пристрастен за модернизацията на армията, в момент, когато тези огромни суми могат да послужат за нещо много по-важно. "Не виждам мястото на Румен Радев в отстояване на интересите на гражданите. Той е само в образа на летеца. Не му се отдава да излезе от него и да влезе в този на президента", заяви Инджов. 

Цялото коментарно студио с всички тези на Иво Инджов и Георги Харизанов пред водещата Ива Николова вижте във видеото на ПИК TV! 

Сподели:
свързани новини
Напиши коментар »
(39)
1
Харизанов още ли не e в затвора?
2
i NA kOLEDA LI BE,MIZERNICI!! hAIDE SMIRETE SE PRED BOGA NAI-SETNE!!veseli praznici!!!!!!!
3
ДОКАТО ИГРАЕ ТЕНИС С БОЦИ НЯМА ДА Е В ЗАТВОРА.
4
Predlagam vi vmesto VESELA KOILEDA da si pojelavate KORNELIA DOLU ha da vi e vesela Koledata ..
5
КОЙ и защо се обръща такова ГОЛЯМО внимание на единТУРСКИ шпионин, антибългарски,протурски настроен дръндарски циганин с още по- КОВАРНАТА пъклена партияна ДПС??!!iИМА ЛИ БЪЛГАРСКА ПАРТИЯ В ТУРЦИЯ?! КАКВО СЕ СЛУЧИ С НАШИТЕ ТРАКИЙСКИ българи,които останаха в Турция, запазиха ли си те БЪЛГАРСКИТЕ ИМЕНА,ЕЗИК, НАЦИОНАЛНОСТ--НЕ ,НАЛИ?!
6
Тези двама гъзолизци са по-противни и от Доган. Инджев е забравил как хвалеше БКП,а Харизанов / напоителни сисеми/ е калинка на Борисов!
7
Мъдър е Доган чалма, предпочита да Борисов да си стои, отколкото да дойде крадливата БСПеерадска шайка, на Импексовата миризлива и лъжлива курабия Сланинова, откраднала повече Импекси, от броя на обръчите му от фирми. Хем е мъдра Чалмата хем лукава, изплющя цялата Сланинеста шайка отзад, накара ги да му посвирят на рязаната каба зурна, и им би по един ДПСарски шут за да помнят, че без него власт БСПеерастите няма да видят никога..
8
Тая проста и миризлива тутка не разбра ли, че без Доган власт БСПдирастите власт няма да видят никога!!! Тя не разбра ли че ако не беше Доган, Гумен Грипена, сега щеше да си плющи селската пръчка на село, ако въобще тя щеше да стои при тоя тъп фатмак!!!
9
Мисля, че целият български народ трябва да подадем колективен иск в съда БСП-то да ни плащат вредни за шум, заради всекидневните тупурдии на креслата Нинова. От утре започвам да събирам подписи за учредяване на гражданско сдружение. Има си европейски норми за допустимост - над 85 децибела вече си е абсолютно за съд. Ниновата според мен е някъде към 120 децибела, при това всеки ден. Когато и през денонощието да отвориш телевизора, насреща ти се зъби госпожата с поредната компарт лакърдия.
10
е пълен тъпагьоз,,, неможещ незнаещ... злобен, алчен и не знам какво още не може,,,,, а жена му дърта мъстия на президентски стол,,,, олицетворение на неграмотността на българския избирател,,,, профани,,,,,
11
Към пост 5. Не знам дали ви е известно, но когато ДПС беше обявена за етническа партия, което е забранено по конституция, лично Европа /Съдът в Страсбург/ ги остави във властта, Спечелиха делото. Или, може би, греша?
12
Много "почтени"хора,един "дописник"с псевдоним Ивайло и един крадец се опитват да кажат нещо, ама за нивото на помиярския сайт става!
13
"Хора на измекярите пее в един глас"! Ако не бе Герб - Жорката отдавна да търка наровете на затвора - ама ето тури очила да изглежда 'интелегентен' и обикаля студията да ръси глупости. Но какво да се прави - 'в царството на слепите едноокия е цар' - все пак макар и глупости все нещо се разбира за разлика от ЦЦ или тетка... Той е 'тежката интелектуална артилерия' на герб! "Лявото се било стеснило"! - то по лява партия от Герб в момента в България няма! Който заплаче пред ББ - на часа получава! Иво вика 'в момент, когато тези огромни суми могат да послужат за нещо много по-важно' - като стиропор например, нали така?
14
МОЖЕ, а Приватизаторка не МОЖЕ:) Харизанов бъдещ затворник, Инджев изтривалка, агент на ДС, ДОГАН политик-мутра, крадец, дондосник на ДС! Как се целуваше с Илия Павлов Доган, не забравяйте!
15
Е.БАН РОШКО LZ1RGD--- Росен Георгиев Димитров ЕГН 7309296664...Напиван и Е.бан от руски тираджии преди 7 години в Холандия(екип двама) ... София квЛозенец улКричим№3 вхВ ет4 ап32 .. тел...0877 58 38 45....0889 67 66 78 ..http://roshkovip.snimka.bg/
16
Борисов, Пеевски и Цацаров - дружно в единен строй. Гарантирано от - ГЕРБ и ДПС.
17
Герберистете отричаха ,че управляват сПеевски Доган.Сега е ред на народа да ги накаже.
18
Защо БСПеераста Минджов, е толкова противно комуне, и защо постоянно клечи в предаването на дъртата червена курабия Клара Цеткин..
19
спрете в заглавията да пишете имената на коментаторите, защото заради тях много читатели пропускат статиите!
20
ВСИЧКИ ИСКАТ С ГЕРБ!!! НАЙ-МНОГО Й СЕ ИСКА НА КУРАБИЯТА АМА НЕ ЗНАЕ КАК ДА СИ ПОИСКА! ПРЕДИ 8 МЕСЕЦА "МЪДРИЯ" ДОГАН И ДПС ПОДКРЕПИХА БСП И ФЪРЧИЛОТО, ОЩЕ ПО ПРЕДИ ДОГАН И ДПС С БСП - В ЛИЦЕТО НА МАНОЛОВА И ДУДУКА НА ВАСИЛЕВ СПРЕТНАХА КОСТИНБРОД!!! СЕГА И ДПС И БСП СА ПОЗА "ПАРТЕР" ПРЕД ГЕРБ И ПОНЕ ЕДИНИЯ РАЗБРА, МАКАР И СЛЕД ПОЛОВИН ГОДИНА, ЧЕ НЯМАТ НИКАКВИ ШАНСОВЕ, А ТЕЗИ СЕЛСКИ /ДОГАНСКИ/ НОМЕРА ПРЕД ББ НЕ МИНАВАТ.
21
Гаден доносник на ДС......
22
...ми прилича , че Доган знае , че Корнелия е бита карта и смяната и е въпрос но време , и затова говори , че не са готови да управляват !
23
Ей, пичове, абе не може ли тая Ива да я не показвате, че се плаша. Трудно заспивам после. Иначе - нека си интервюира...
24
Това говори ищемповече в полза на Нинова! Сйоео ще има стрелби ! Believe me
25
Интересно дали другарката Лъжкиня Техноимпексова се усеща, че нейните дни като лидер на БСП са преброени ?!
26
https://uploads.disquscdn.com/images/d3c276dc706c37c2c6f6a0ed81142e4fa828d260186dfde533015457d9b6e090.jpg
27
На прав път си брато, но не напълно, защото не само дните на крадливата циганка Нинова са преброени, но и дните на всичките червени крадци са преброени, защото Новият световен ред е на прага на света.
28
Гошо Харизанов момчето с купената диплома и шофьорче на Таки е много далеч от истината както всички прости гербери
29
Чета какво се пише за речта на Доган, усещам самодоволство на някои платени тролове... Дали не избързват ... Защото има неща, които се самоускоряват и примерът със здравния бюджет е показателен.... Утре това може да е цената на тока и водата...В други ден социалната несигурност... Доган е прав и за вота на недоверие, но мнозина не усещат какво е написано между редовете...А то е, че БСП не е готова ЗАСЕГА да поеме сомостоятелно властта и ДПС не е готово да бъде демократичен партньор, защото Нинова пое път към изчистване на обществото и това с партньори като Пеевски и Цонев няма как да се случи.... Във футбола за предупреждение се използва жълт картон....след него следва червен...Догат казва и показва точно това, ако не се озаптят в управлявощото мнозинтство не е проблем свалянето на правителството му, а какво ще последва след това...И либералната алтернатива....не е алтернатива.... Дали е прав...не знам, бъдещето ще покаже, но фактът с разгрома на ДОСТ е доста силен, като звън на камбана.... Ако управляващите добре са разчели казаното и написаното мисля, че ни чакат няколко добри месеца на управление...ако ли не....Ще видим..
30
Сланинеста трътка ненаяла се Корнелия Нинова в тази реч се визира, а не срещу БСП. Там има метаморфози от син приватизагтор към червен лидер, която става още по-странна и води до тежки проблеми и разцепление в партията.Г-жа Импексова е пътник и Доган го обяви официално, за това така уплашено гледа другарката и истерията не може да си овладее! Добре е да не я махат г-жа Лъжа, докогато напълно се скапе БСП и падне под 4% , както Да България и Радан Кънев!
31
Припомням на горе плюещите , и без ДОГАН , може , ВСЕ ПАК НИЕ СМЕ НАРОД !!!!!
32
Този коментар съдържа нецензурно съдържание!
33
не драматизираите толкова доган няма какво да прави изтьрси нещо от кьошето и народьт се юрне да коментира а тои си яде баницата и се смее на 80 процента а всичко е за далаверата да не си пречат
34
Хората от Западна Европа ни се смеят на наивността, ние си я харесваме,Харесва ни я и Доган(богатее) и Бойко(богатее) и хората на които им увеличеват заплатите на 510 лв, а всъщност щяли да взимат чисто 380 лв ЕВАЛА,МАШАЛА малко е да верат ягоди и портокали по света....
35
Нинова настъпи отровните змии по опашките и те започнаха да хапят.А,Доган се появява винаги,когато реши да направи интриги. Беше изгубил ума и дума от страх,кри се като плъх в трици и пак навири глава. Той е пълен с пъклени планове ,тъй че, Борисов да не се радва. Разнасяше наляво и дясно,че Доган иска да го убие,сега му чеше зад...ни..ка. Умира да му замазват очите.
36
Този коментар съдържа нецензурно съдържание!
37
Щом Харизанов е там , значи положението е ясно - Бойковизирано и антикомунистическо. Пък то Бойко пръв комунист се оказа , че е бил чааааак до 1996 г. Виж ти ....? Загадка в стил Антончо Тодоров и Томето Биков. Смях !
38
Спрете с тая баба Яга Николова, че и аз трудно заспивам след нея
39
Днес назначаваш за директор на ТВ-"ЕВРОПА", елемента който трябваше да търка наровете на Н-ския затвор,от утре,той се превръща във вярно до гроб куче.Започва величаенето на покровителя,мачкане на опозицията. Канал 3,отскоро BIT,ТВ-Европа,отчасти НТВ,БТВ,авторитетни САЙТОВЕ,журналята обслужващи ги,ето тази армия,може и гарантира статуквото на днешните управляващи и го прави желязно с всеки изминат ден.
Вашето мнение
Код за сигурност:
Последни новини
Най-важното
Най-четени
Най-коментирани
На кого симпатизирате в очертаващата се война между Бойко Борисов и Румен Радев?
архив

Снощи от спалнята на съседите се чуваше скърцане… Една минута… Така й се пада на оная кучка, дето си замита боклука пред моята врата!

 

няма нови новини
Днес: 75
hot
най-четени новини в момента
сега
1894
четат ПИК
сега
четат тази новина
x
САМО В ПИК TV! Проф. Антоанета Христова и Георги Харизанов с горещ коментар за новите министри и президента - Радев нарочно търси скандали (ОБНОВЕНА)
x
Вижте кои три редки, но много нежни имена, празнуват днес
x