ЕКСКЛУЗИВНО В ПИК TV: Депутатите си съкратиха ваканцията за Коледа (ОБНОВЕНА)

ТОП 2

ЕКСКЛУЗИВНО В ПИК TV: Депутатите си съкратиха ваканцията за Коледа (ОБНОВЕНА)

32199
на 17.12.2021
ЕКСКЛУЗИВНО В ПИК TV: Депутатите си съкратиха ваканцията за Коледа (ОБНОВЕНА)
Автор:   ПИК

ПИК с нов канал в Телеграм

Последвайте ни в Google News Showcase

Депутатите съкратиха ваканцията си за Коледа. Съгласно сега действащия Правилник за организацията и дейността на Народното събрание депутатите трябваше да са във ваканция от 22 декември до 10 януари.

препоръчано

Народните представители одобриха предложението на „Продължаваме промяната“ да бъде намален периодът на ваканцията от 29 декември до 31 декември. Това де факто означава, че последният работен ден на депутатите за тази година ще бъде 23 декември, като те ще се върнат на работа на 5 януари догодина, тъй като всички останали дни в този период, които са извън ваканцията, са празнични и са почивни.

"За" предложението гласуваха 181 народни представители," против" -20 и "въздържали се" - 11, с което то бе прието.

От ИТН предложиха ваканцията на депутатите да бъде изцяло отменена, но предложението им беше отхвърлено.

Сподели:
Бомба x
САМО В ПИК: Вижте ексклузивния хороскоп на Алена за събота - личните отношения на Стрелците им създават проблеми, Рибите подвластни на чувствата САМО В ПИК: Вижте ексклузивния хороскоп на Алена за събота - личните отношения на Стрелците им създават проблеми, Рибите подвластни на чувствата
ПИК TV x
ПЪРВО В ПИК TV! Бойко Борисов в Асеновград: Никой, освен нас, не желае да има правителство - Промяната искат да излъжат, че изборите са били опорочени (ОБНОВЕНА/ВИДЕО) ПЪРВО В ПИК TV! Бойко Борисов в Асеновград: Никой, освен нас, не желае да има правителство - Промяната искат да излъжат, че изборите са били опорочени (ОБНОВЕНА/ВИДЕО)
ново
Днес: 12
hot
най-четени новини в момента
Сега
-
четат ПИК