ЕКСКЛУЗИВНО В ПИК TV: Десислава Атанасова от ГЕРБ: Не ни е страх от кандидатурата на Манолова

Интервю

ЕКСКЛУЗИВНО В ПИК TV: Десислава Атанасова от ГЕРБ: Не ни е страх от кандидатурата на Манолова

30114
на 04.09.2019
ЕКСКЛУЗИВНО В ПИК TV: Десислава Атанасова от ГЕРБ: Не ни е страх от кандидатурата на Манолова
Автор:   ПИК

Последвайте ни в Google News Showcase

Десислава Атанасова от ГЕРБ коментира ексклузивно пред камерата на ПИК TV екшъните в началото на политическия сезон. Депутатката заяви, че най-важният закон през този сезон е бюджетът.

препоръчано

"Надявам се, че опитът ни от провеждане на различни кампания е показал, че тонът може да взима различни висоти, но пък за българските граждани е важно да има коректен диалог и защита на различни тези", заяви Атанасова пред ПИК TV.

На въпрос за посещението на Румен Радев, Атанасова заяви, че е приятно изненадана от присъствието на президента, но допълни че е жалко, че от 2017 откакто положи клетва, не е идвал.

"Тонът му трябва да е различен от първата му реч. Отношението на президента към Народното събрание и останалите власти не отговаря на поста му. Често се ползват всякакви трибуни да се търси конфронтация да се търси упрек към управляващото мнозинство", заяви Атанасова.

За ветата, които постяно налага, депутатката от ГЕРБ заяви, че това е негово право и го опрадели като нормална конституционна практика.

Относно кандидатурата на Манолова, Атанасова заяви, че това е било очаквано. "Почти винаги сме печелили и никога не ни е било страх, партията е била в кондиция и вота на българските граждани е ясен - повече от 10 години сме в изпълнителната и законодателната власт и водим България нагоре и напред", допълни още Атанасова.

Следвайте ПИК в Телеграм и Туитър

Сподели:
Бомба x
САМО В ПИК: Вижте ексклузивния хороскоп на Алена за втория ден на май - Раците си печелят врагове, трудности очакват Девите САМО В ПИК: Вижте ексклузивния хороскоп на Алена за втория ден на май - Раците си печелят врагове, трудности очакват Девите
ПИК TV x
Любен Дилов пред ПИК TV: Уж реномираната кантора на Лена е произвела дърводелско изделие за Корал?! Все едно да обереш къща и да си изпуснеш личната карта вътре (ВИДЕО) Любен Дилов пред ПИК TV: Уж реномираната кантора на Лена е произвела дърводелско изделие за Корал?! Все едно да обереш къща и да си изпуснеш личната карта вътре (ВИДЕО)
ново
Днес: 45
hot
най-четени новини в момента
Сега
-
четат ПИК