ЕКСКЛУЗИВНО В ПИК TV! Евгени Минчев сензационно скочи на гей парадите: Децата са моята кауза! Ще бъда глашатай на добрите каузи (ВИДЕО)

Избори

ЕКСКЛУЗИВНО В ПИК TV! Евгени Минчев сензационно скочи на гей парадите: Децата са моята кауза! Ще бъда глашатай на добрите каузи (ВИДЕО)

89090
преди 4 часа
ЕКСКЛУЗИВНО В ПИК TV! Евгени Минчев сензационно скочи на гей парадите: Децата са моята кауза! Ще бъда глашатай на добрите каузи (ВИДЕО)
Автор:   ПИК

ПИК с нов канал в Телеграм

Последвайте ни в Google News Showcase

Вероятно за всички мои приятели е ясно, но аз ще го кажа отново, че харесвам ПИК и съм участвал в ПИК дори и в най-дискусионните му времена. Понеже и аз самият не съм от най-харесваните, мога да ви кажа добре дошли в клуба. Но всъщност амплоато и на кандидат за депутат от "БСП-Обединена левица" ми показа много хорска и човечна любов. Вчера се върнах от Лондон, където беше Британско-българския бизнес бал, споменавам за него, защото това е една проява на патриотизъм, която вече 15 години се случва в Лондон, но и на летището и по улиците и тук в България, и в Лондон хората ме спират, показват ми любов и съпричастност към нещата, които планувам да направя. Така коментира Евгени Минчев решението си да се кандидатира за народен представител от "БСП - Обединена левица" в предаването "Видеовръзка с Цветан Фиков" по ПИК TV.

препоръчано

Според него политик и депутат е дълг на всеки човек, когато има възможност да направи нещо в полза на България. Той разкри, че поканата към него е дошла от Градския съвет на БСП и лично от председателя Иван Таков.

"Аз съм изповядвал идеите на левицата и няма нищо неудобно в това за един мъж като мен, който е на 62 години и половината ми живот е минал именно по времето на социализма. Аз познавам този строй дотолкова, че да мога да твърдя днес абсолютно почтено и убедено, че в този строй не е имало кой знае толкова лошо, колкото в последните 35 години. Затова и мотото на нашата кампания е "35 години стигат". Дори в редиците на БСП се смята, че партията носи тежък товар от миналото, но аз не съм съгласен с това", допълни Евгени Минчев.

Светският пиар и кандидат за депутат припомни за себе и си, че е осиновен, израснал е в дом за сираци, където е издържан от държавата, в последствие е бил във военно училище отново на издръжка на онази социалистическа държава.

"Аз съм социалист от 62 години, осиновен съм. Преди да бъда осиновен, бях оставен в дом "Майка и дете" в Златица, където държавата се е грижила за мен. Това е въпрос на социална отговорност, държавата се е грижила за мен до моето осиновяване и не ме е препращала от едно място на друго. На 15 години отивам във военно училище, където 3 години държавата се грижи за мен. След това, когато решавам да дойда в София, държавата плаща моите курсове 4 месеца за ватман и ми дава възможност да живея в София", разказа Минчев. 

По думите му дори тогава да не сме били равни, е съществувало уважение към хората, към възрастните, към вишестоящите. Той е категоричен, че тогава е имало ред и отбеляза, че той лично много държи на това да има ред и всеки да знае какво място му се полага.

"България е най-хубавото място за живеене в света, казвам това като човек, който прекарва половината си време в Лондон, половината в България. Ние трябва да привлечем да се върнат тук не само българите, които работят на ангария, аз познавам много такива и те не са много доволни с доходите си и с отношението към тях в Лондон. Те са доволни, ако спестят 200 паунда на месец, а тук тези пари могат да се изкарат за един ден дори, ако работят като сервитьори. В България хората са все още щедри и даряват добре този, който ги обслужва", категоричен е светският пиар. 

Минчев отбеляза, че друга негова кауза в парламента ще са децата в неравностойно положение и талантливите деца. Той отбеляза, че дори да не стане депутат, ще бъде глашатай на добрите идеи, какъвто е и в момента. 

"Трябва да е ясно на всички, че аз съм непримирим когато става въпрос за деца. При мен се е случило така да нямам деца, но аз се възприемам като морален и духовен баща на всички деца, които имат нужда да бъдат закриляни. В момента се оказа, че всички деца в България са застрашени от тази пропаганда индоктринация в училищата. Когато Милена надигна глас, а Милена е една от жените, която най-много има право на глас, защото тя беше вкарвана в милицията навремето заради нейните изказвания и песни, заради начина й на обичане. В Разград сме имали общо участие преди 89-а година, когато тя получи забранително писмо да излиза от хотела. Тя е майка на дете и не би искала нейното дете, както и другите деца, да гледат този резил, когато някакви хора се показват по начин, който всички ние намираме за неморален", категоричен е Егени Минчев. 

Той обясни, че въпреки хомосексуалния си имидж, не страда от усещането, че трябва да изисква от обществото да се грижи за него като за някакъв по-различен. По думите му това не е нужно и го показва с това, че е успял и има над 40 години стаж и кариера и никой не му е пречил за това. 

"Те искат да бъдат привилегировани, дори поставяйки се над закона. Българския закон гласи, че всички имаме равни права. Ако някой е бил ударен или изгонен, говоря за тези хомосексуални лица, то той си го е поотърсил. Истината е, че ние сме балканска страна много толерантна към различните и хомосексуалните и аз мога да го потвърдя. Никой не иска обаче да правиш претенцията, каквато са и тези гей паради, че нямат никакви права. Как да нямаш права, отидете работете, не изисквайте повече от това, което законът ви позволява, защото така поставяте останалите хора като незначителни, а вие ще си издействате нови права", заключи Евгени Минчев.

Целиия разговор гледайте във видеото:

Сподели:
Бомба x
САМО В ПИК! Топ хороскопът на Алена за днешния четвъртък: Ракът да си спести агресията, Близнаците пропускат секса САМО В ПИК! Топ хороскопът на Алена за днешния четвъртък: Ракът да си спести агресията, Близнаците пропускат секса
ПИК TV x
ПИК TV! Бойко Борисов: Този път сглобката иска не да е в манастир, а да е направена в подземие, това няма да сработи, няма да се случи (ОБНОВЕНА/ВИДЕО) ПИК TV! Бойко Борисов: Този път сглобката иска не да е в манастир, а да е направена в подземие, това няма да сработи, няма да се случи (ОБНОВЕНА/ВИДЕО)
ново
Днес: 80
hot
най-четени новини в момента
Сега
-
четат ПИК