Вход
София
Времето в София 10 o C

ЕКСКЛУЗИВНО В ПИК TV! Жозеф Дол: Социалистите завиждат, защото Бойко Борисов е най-успешният шеф в Европа! (ОБНОВЕНА)

ЕКСКЛУЗИВНО В ПИК TV! Жозеф Дол: Социалистите завиждат, защото Бойко Борисов е най-успешният шеф в Европа! (ОБНОВЕНА)

на 09.03.2018
16946
35
ЕКСКЛУЗИВНО В ПИК TV! Жозеф Дол: Социалистите завиждат, защото Бойко Борисов е най-успешният шеф в Европа! (ОБНОВЕНА)
Автор: ПИК
09.03.2018
35
16946

Президентът на Европейската народна партия (ЕНП) Жозеф Дол се срещна с кметовете и председателите на Общински съвети от цялата страна, избрани с листата на ГЕРБ, по време на конференция, която ПИК TV излъчва днес на живо. Разговорът се проведе преди началото на форума на Групата на ЕНП в Комитета на регионите, който се провежда в София в момента. Президентът на ЕНП бе категоричен, че България трябва да е горда с председателството на Съвета на ЕС. “От вчера съм в България и усетих, че социалистите са много завистливи за всичко, което ГЕРБ прави тук. Според мен българските социалисти не същестуват откакто България пое Председателството, защото Бойко е най-успешният шеф в Европа. Единственият начин да се покажат е да говорят за Бойко и какво прави Бойко”, коментира Дол.

Жозеф Дол поздрави българските градоначалници за успешното развитие на българските региони в последните години. По думите му, управляваните от ГЕРБ населени места са придобили истински европейски облик в последните години. Президентът на ЕНП подчерта, че българските градове и села се развиват непрекъснато и изрази увереност, че стандартът на живот на всички български граждани ще бъде усезаемо подобрен под ръководството на тези кметове.

Градоначалниците от своя страна изразиха благодарността си към ЕНП и заявиха, че европейската солидарност и финансирането на важните за българите проекти от страна на ЕС е от изключително значение за всички населени места в страната. Всеки от българските кметове даде своите убедителни доводи пред Дол защо кохезионната политика не трябва да се променя като дадоха примери от регионите, които управляват. Президентът на ЕНП подчерта, че страната ни е сред отличниците в тази сфера и заяви, че кохезионната политика е важна не само за България, но и за целия ЕС, защото обединява страните-членки. “България се доказа като надежден партньор и отговорна страна-членка на ЕС. Кохезионната политика намалява разликите между държавите и това се вижда в много от българските градове, придобили европейски облик в последните години”, обясни още Жозеф Дол.

По време на срещата си с българските кметове и председатели на Общински съвети от цялата страна президентът на ЕНП изрази задоволството си, че те живеят с проблемите на хората на населените места, които ръководят. Жозеф Дол поздрави градоначалниците от ГЕРБ, че взимат добри и мъдри решения, с които разрешават проблемите на хората. Той ги посъветва да следват примера на зам.-председателя на ГЕРБ Цветан Цветанов, който е направил така, че т.нар. политическите елити да остават на равнището на проблемите на хората.

“Вие познавате семействата, развитието на регионите, работните места, вие сте корените на вашата партия –ГЕРБ. Благодаря на моите приятели Бойко и Цветан, които ме послушаха при формирането на ГЕРБ и днес успеха на България се основава на отношението на ГЕРБ към всеки човек”, добави Дол. Той бе категоричен, че успехите, иновациите и развитието на региони като София, Варна, Бургас, Габрово и други се дължат на силните кметове от ГЕРБ. Жозеф Дол изтъкна, че Пловив е Европейска столица на културата.

Жозеф Дол подчерта, че за ГЕРБ като част от семейството на ЕНП най-важното е всички избиратели да отидат до урните и да гласуват на следващите избори, защото това е гаранция за успеха на ГЕРБ. Tой бе категоричен, че Мария Габриел е изключителен еврокомисар. “Въпреки че пое поста по време на средата на манадата тя показа, че само една решителна жена като нея може толкова бързо да се ориентира в ситуацията. Мария върши наистина страхотна работа по цифровизацията и съм сигурен, че ще докара интернет дори в най-малките селца в ЕС”, добави той и коментира, че това ще бъде печеливш ход за ГЕРБ преди изборите за Европейски парламент.

 

Сподели:
Напиши коментар »
(35)
1
Ти не си важен какво ще кажеш може само да го галите по главичката Важно е как се чувства българския народ, а това той ще го осети до месец
2
Шайка идиоти......стоят като престъпници за разпознаване в РПУ-то !
3
Де да имаше за какво да завиждат! Ако това е най-успешният шеф в Европа, горко й! Справка: българският народ. Но побързайте със справката, преди да е изчезнал съвсем!
4
Като толкова много го харесвате си го вземете там при вас и на рамо си го носете! Той и вас ще ви окраде, бива го!Един такъв сега го пишат председател на ПЕС!
5
ДАЖЕ И ПЛЕВНЬО ЩЕШЕ ДА СКОЧИ НА ПОПА, А ФЪРЧИЛОТО И ЙОТОВА СЕ ПЛЪЗНАХА КАТО ГОЛИ ОХЛЮВИ СЛУЗЕСТО СЪГЛАСНИ С ВСИЧКО КОЕТО КАЗВА КИРЕТО!
6
"айде поредния виц...хахаха...Абе да не би да става въпрос за Ким чен Ун?! Нашата ТИКВА май го изпреварва по рейтинг, и народна "любов"...Хахаха, направо ни разбивате с глупостите си.Имам чувството, че всички сте завършили помощното училище във Вършец...Хахаха. :-)
7
Този палячо и другият дебил - целувачът на темета, са доказателства за упадъка и джендър предателството на Европа! А нашият БУДАла онанира от кеф, че някой му обръща внимание, ала недостигът на вещество в главата го лишава от разбирането, че ни имат за ултра нещастници и се бъзикат с такива лесни шматки като него!
8
Няма какво да им обръщаме внимание, тези хора си живеят в друг свят. Те нямат представа как живеят хората. А и вчера си избраха нашите управляващи шеф на антикорупционната комисия. Човекът, който трябваше да обвини ББ за случая с Мишо Бирата. А другият ЦЦ пък си назначи за депутат , човекът който го проверява в НАП. Питам се къде живеем и какви хора ни управляват!!!
9
ГНУС...ГНУС...ГНУС...ГНУС...ГНУС...ГНУС...ГНУС...ГНУС...ГНУС...ГНУС...ГНУС...ГНУС...ГНУС...ГНУС...ГНУС...ГНУС...ГНУС...ГНУС...ГНУС...ГНУС...ГНУС...ГНУС...ГНУС...ГНУС...
10
От близо 74 години ни управляват крадливи комунистически мишки, за които е най-важно да грабят и лъжат! Разпродават я тази територия всяка една секунда, преоблечени в измислените от тях различни партии и НПО-та - най-долнопробната измама на века - Идването на демокрацията! Добре, че преди 89-та лижеха ботуша на СССР и ги задължаваха да са кротки, за да не излагат социалния модел на управление, но сега вече имат свободата само да крадат, и те го правят особено настървение. Та комунистите и техните наследници ни управляват, баце, ама овчият народ има къса памет и скоро вместо "Гинкобилоба", ще изпие измамният хап "ГинкоЧЕЗ" и ще му мине, като на новородено дебилче... Да ти е драго да управляваш този кротък народ! Жалка картинка...
11
Тая шестица от кой цирк я докараха????
12
А кога българите ще го признаят? Стига сте прославяли по площадите БСП!
13
Като е най-успешният шеф в Европа защо държавата е НАЙ-БЕДНАТА в Европа много странен "успех".
14
Идеална статия за развихряне потенцияла на Кутевите тролове ненадминати сте.........................шушумиги..............
15
Да незабравишиза Фандъкова дакажеш нещо хубаво
16
@ко някой з@вижд@ на един коруптен лъжец, да вик@ бърза помощ !
17
naj-послушният,най удобния за вашата политика е тиквата,народа не го интересува а на кого да е слуга
18
Този коментар съдържа нецензурно съдържание!
19
Този коментар съдържа нецензурно съдържание!
20
не натискаше ли данчето на една пейка ,миналия път когато беше в София
21
Това човече обича да прави смешки.
22
Тази баба много си позволява! Много красива умна и наперена..:-) Само умствения и багаж е много малък!
23
Международникът как сладко присвива честните си очички напоследък... Да не би да е качил диоптрите? Но проблемът в снимката на Дол и неговата шареща ръка съвсем не е в кретеноидния мачизъм, който демонстрира господарят на Европейската народна партия. Много по-възмутително е мълчанието или по-скоро търпението на самата Фандъкова. Във всяка друга ситуация, при всеки друг опипващ вероятно тази дама би скочила бойно и би му вкарала едно кроше, но щом е европейския бей, значи може да пипа където си иска. Още по-възмутителна е усмивката на Бойко Борисов, който също присъства на снимката. Той гледа и не реагира, защото големият началник може да бара, където си иска.
24
Този коментар съдържа нецензурно съдържание!
25
ПИК вие сте смешни, какъвто е и Бойко, той излъчва жлъч и злоба защото рейтинга му се срива главоломно, колкото и да го поддържате, но жалко и за вас
26
Съвет към Дол - да слезе сред народа , да поживее със заплата от 600-700 лева , да чуе какво мислят обикновените хора за "ШАЙКАТА" и чак тогава да хвали нашия ПОЛУБОГ. Лесно му е да говори , получавайки баснословна заплата. Лесно му е да потупва кроткия си слуга и да му дава захарче , че е послушен. Обидно и лицемерно. Ще ги търпим ли ?
27
Боже,опази Европа! Щом нашият е най-успешния й шеф, какви ли дебили я управляват? Само че чичкото просто се шегува.
28
Точно, като въпросният смешник Дол изглеждаха провинциалните партийни и стопански номенклатурчици по Бай Тошово време. Нисък ръст и фигура тип "самоходно кюфте", зачервени от постоянно препиване и преяждане, огромен шкембелък.Характерно за тях беше пиянството, кьорсофрите, авантаджийството и празните приказки.
29
Една нова революция за изчистване на тази нова номенклатурна сган е нужна. Паразитите живеещи на наш гръб са излишни. Като гостоприемници , ние трябва да се очистим от тях. А това не става по доброволен начин. Тази паплач си живее добре и сама няма да си отиде. И дори така са подредили правила и закони , че да са вечно най-отгоре - т. е. ще ги хрантутим вечно. Така че - от нас зависи всичко. Има си начини. По демократичному не става явно.
30
Колеги, не може ли нещо смислено на напишете? Да се псува наляво и надясно е признак на тотална комплексарщина, или дебилизация.Просто обикновенни "хейтъри" тип Бай Ганьо. И аз не сън фен на Борисов, но пред песпективата Нинова да ние министър председател предпочитам него. Изборите всъщност са избор между по=голямата и по-малката злина.
31
Точно заради такива "гласоподаватели", като тебе сме на това дередже. Не по-малко мразя Нинова от тиквата, но точно за нея ще гласувам. Ти не разбра ли, че Боко така се е окопал във властта, че няма да го измъкнеме никога него и неговите последователи. На последните избори точно този магарешки инат позволи на Борисов да се върне във властта и по най-безобразен начин да продължи краденето. Казано ясно: Махаш Борисов и след това ще махнеш и Нинова. Научете се да мислите рационално и да забравяте на моменти антипатиите си. Първият, който беше решил здравата да остане задълго във властта беше Иван Йорданов Костов, но мадридският мошеник го прецака изключително гадно. Всъщност българите успяха да зашлевят звучен шамар на драгалевския мавър за дивата приватизация и задкулисните му сделки с комунистите. Странно защо това не се получи с изключително елементарния нагъл и посредствен пожарникар??
32
Борисов е най- успешният шеф в Европа. Шеф на фсякакви гафове и простотии. Успешно държи приза.
33
Не е за чудене, че русофилистиците мразят много повече Бойко Борисов от самата Цивилизована Европа, защото Бойко не само завинаги изтръгна България от сатанинската прегръдка на кремълските колонизатори, но с инициативата му за приобщаване на Западните Балкани към ЕС и НАТО, той отряза завинаги руските колониални попълзновения към тези балкански държави.
34
You actually revealed this exceptionally well! cialis daily heartburn cialis without a doctor prescription siti affidabili per comprare cialis cialis generic
35
Fine information. Many thanks. cialis customs buy cialis online cialis time to start working cialis generic
Вашето мнение
Код за сигурност:
Последни новини
Най-важното
Най-четени
Най-коментирани
Кой е най-одобряваният от вас партиен лидер?
архив

Мъж се обажда в районното полицейско управление:
- Ало, добър ден! Искам да ви съобщя, че има пожар...
- Имате грешка. Тук е полицията, а не пожарната.
След малко звъни отново:
- Ало! Бих искал да съобщя за пожар...
- Нали вече ви казах, набирайте 160!
След близо десетина минути колега на дежурния полицай влита и крещи:
- Бързо, бързо... Районното гори!...

няма нови новини
Днес: 57
hot
най-четени новини в момента
сега
1903
четат ПИК
сега
четат тази новина
x
ПЪРВО В ПИК! Борисов с горещи думи за Орбан: До него сме! (ВИДЕО)
x
Находка! Откриха крепостна стена и кула при разкопките на крепостта „Русокастро“
x