Вход
София
Времето в София 19 o C

ЕКСКЛУЗИВНО В ПИК TV! Кои медии погълна Зеления октопод и има ли журналисти на хранилката при лапачите на европейски екопари - разтърсващи разкрития на Филип Цанов (ОБНОВЕНА)

ЕКСКЛУЗИВНО В ПИК TV! Кои медии погълна Зеления октопод и има ли журналисти на хранилката при лапачите на европейски екопари - разтърсващи разкрития на Филип Цанов (ОБНОВЕНА)

на 10.11.2017
76430
12
ЕКСКЛУЗИВНО В ПИК TV! Кои медии погълна Зеления октопод и има ли журналисти на хранилката при лапачите на европейски екопари - разтърсващи разкрития на Филип Цанов (ОБНОВЕНА)
Автор: ПИК
10.11.2017
12
76430

Лидерът на екологичната организация "Природа за хората и регионите" прави разтърсващи разкрития за медиите, погълнати от Зеления октопод, оглавяван от Тома Белев, и журналистите, прикоткани на хранилката при лапачите на милиони в евро и от родния бюджет уж за екология.

"В момента има строга цензура в медиите и парцелиране. Да не говорим за националните медии, които също са катастрофа. До 10 ч. или до еди колко си са тези и тези, протестъри, десни, всякакви, Петър Волгин", заяви Цанов. Той се закани да поиска от СЕМ мониторинг колко пъти са се изказвали зелените там, защото сигурно били хиляди. В същото време на него му е отказано право на отговор. 

"Една от пазените тайни в БНР от доста време е колко пари получават там водещите - и заплати и от различни програми и фондове. Има една избрана каста като Ирина Недева, Силвия Великова и други, които се чува, че взимат по 5-6 хиляди лева. То е абсолютно обезличено радиото и тези обществени медии на държавна издръжка си правят каквото искат под мотото, че имат свобода на словото. Но свободата на словото не е да изразяваш собствено мнение, както се прави по повечето телевизии, а да представят информацията в полза на обществото", коментира още Цанов и заяви, че един куп медии получават пари от "Америка за България" и всъщност не са независими както твърдят.

"Същите тези хора участват и в НПО-та. Взимат пари и от обществени медии, и от европрограми, и от "Америка за България" и после имат наглостта да кажат, че са независими. Да кажат, че участват в програми и са взимали пари от Зелените, че играят с Тома Белев и да е ясно защо му дават после думата в предаванията си, а не да се държат истерично и да отказват правото и на други хора да се изказват. Извършват дейност, която е в полза на ограничен кръг хора, които се пазят един друг. 

Например за биоразнообразие са усвоение 205 млн. евро, като 20% от тях са за медийно отразяване и се канят едни и същи хора, които ходят уж на обучение като медиатори и взимат тези големи пари. Последната програма на Тома Белев е за милиони, за които той прави семинари, медийни обучения и на практика така си купува влияние в медиите. По отчетите тези безобразни цифри могат да се видят. 

Като дойде време за избори същите тези хора Петко Цветков и Тома Белев стават пък от партия "Зелените". Те получават между 18 и 20 хиляди гласа в цялата държава, въпреки огромните милиони, които имат и наливат в различни медии. Но хората вече знаят, че те са меркантилни, че рекетират, че спират развитието на българския туризъм. Ето например и влияние на други държави - Тома Белев взима милиони от австрийски и швейцарски фондове и съответно прави какво ли не да спира развитието на зимния туризъм. Това как ви звучи?", разкри още Цанов. По думите му срещу тази минимална обществена подкрепа, те имат огромно влияние в медиите срещу тези милиони, както и в администрацията, където също имат много приобщени чиновници пак по тази линия. 

ГОРЕЩО! Скандалът за Пирин се разгаря - Филип Цанов с парещи въпроси до президента Радев

ГОРЕЩО! Скандалът за Пирин се разгаря - Филип Цанов с парещи въпроси до президента Радев

Горещи въпроси за скандала с плана за управление на парк...

на 13.03.2017

Забавянето на магистрала "Струма" също е по такива причини според Цанов. "Искат два тунела, тъй като една швейцарска фирма има една пробивна машина и се чудят каква работа да й намерят. Не са против магистралата, но искат тунели срещу милиард и половина евро, който ще се строи още 10 години и няма да има магистрала. Изпълнили са си задачата, за да си прави швейцарската фирма тунели. 

Същите тези хора ходят и в Брюксел и имат влияние в комплот с европейски зелени, които са в същите схеми, макар и да не са толкова нахални. 

Подобна е и историята с газа в Генерал Тошево, където има над 1000 кладенеца. Там те отново скочиха, въпреки, че никой не е казал, че е опасно, а и е добре за България поне да знае, че има газ и да можем на база това, че имаме опция за независимост, което ще ни даде предимство при договорка на цените от Русия, дори и да не ги разработваме. 

Да не говорим за престъпленията при "Натура 2000", които са свършени от две фирми, регистрирани в Швейцария със сметки в офшорни зони. Те са вкарали частни земи, гробища, сметища, отнели са собствеността на хората, което е престъпление. 1 100 000 българи са засегнати от "Натура" и действително са извършвани престъпления. Има сигнали в прокуратурата и дано си свърши работата, за да се разберат тези престъпления. 35% от България е в "Натура" и вече няма как да не се засегне тази зона. Никой не може да отговори на тези хиляди законодателни изисквания, а дори да ги мине случайно, те след това го обжалват в съда срещу 10 лева и пропадат проекти за милиони, които ще разкрият хиляди работни места.

А държавата какво направи - под сурдинка призна, че има еко рекет и въведоха едноинстанционно обжалване, за да спрат тези възможности за рекет", коментира Цанов. Така се решили проблемите с големите инфраструктурни обекти от национално значение. В общинските проекти обаче проблемът не бил решен и отново се блокирали огромни възможности. Затова според него има не просто спад на инвестициите, а срив.

СКАНДАЛ! Нов екшън с плана за парк "Пирин" - Филип Цанов даде на Цацаров служебната екоминистърка

СКАНДАЛ! Нов екшън с плана за парк "Пирин" - Филип Цанов даде на Цацаров служебната екоминистърка

Нов скандал с плана за парк "Пирин" е на път да избухне,...

на 18.04.2017

Филип Цанов коментира и изказването на проф. Иво Христов от БСП, че "80 процента от българите са дебили". "Като не му харесва, защо ги представлява? Да си излезе от парламента, да направи едно НПО и той и да помага на тези хора с нещо,  да се развиват. Хората се чудят как да оцеляват в провинцията и нямат възможност да се развиват, а той ги нарича дебили", каза още Цанов. 

Вижте цялото интервю на Филип Цанов пред Ива Николова по ПИК TV:

Сподели:
свързани новини
Напиши коментар »
(12)
1
Кои медии правят свирки на Борисов- ПИК, К2 и т.н.
2
ВСЪЩНОСТ НЕ СЪМ УЧУДЕН, НАИСТИНА ДЕБИЛИТЕ В бЪЛГАРИЯ СА НАД 80%. ОСТАНАЛИТЕ 20% СА КРАДЛИВИТЕ И ТЕЗИ НА БОРИСОВАТА ХРАНИЛКА
3
Ами дайте да бетонираме всичко...
4
Трябва да се разрови! Там е голямата воня! Там са лапачите и манипулаторите. А това за квотите - кой, кога и колко пъти да го канят, си е факт. Достатъчен е мониторинг за един ден върху предаванията на двете ТВ-близнаци БТВ и НОВА , за да констатирате тази ритмичност за която говори Ф Цанов. Например,маргиналните "десни" имат присъствия по планиран график.
5
Силвия Великова и Ирина Недева от БНР,бнт ли са или от сорос тв?или от BIT ? На недева все българите сме им виновни на цигани и други ХОРА от близкият изток. интересно дали великова е от БЪЛГАРСКО НР ? А за газа-като знам защо в западна България не дупчат кладенци за вода.....
6
то е ясно, че зеленият октопод държи журналисти на хранилка, за да му обслужва интересите и да се грижи за добрия му имидж. той тоя октопод на всичко е готов само и само да лапа кинти
7
Бойко, как без пари си направил ГЕРБ? Единствено вярно е, че ти лично не си дал и един лев! Само си прибирал. Твоите копои обикаляха фирмите по списък и изнудваха всеки работодател за пари. Така , както ти го правеше преди години по магазините и кръчмите. Забрави ли Фидосова? А Флоров?Питай монтанчани как ГЕРБ са правили избори и от къде са парите. Питай и варненлии и пловдивчани, и видинлии! Питай Тошев, как ходеше с фирмаджии до банките, за да изтеглят пари за ГЕРБ, а хората им оставаха без заплати! А помниш ли, че изнудваше и печатниците да ти печатат плакатите, а после твоите маймуни забравяха да платят и ако някой се обадеше му затваряха печатницата! Питай Евгени в Благоевград, още си пази твои плакати , за да ги плюе вечер. А как рекетираше хората да внасят пари, заради участието в листите ти? На избираемо място място - 50 000, следващите по 30 000, а последните по 15 000. Мой приятел, който бе в листата на ГЕРБ Видин през 2009г, още си плаща кредита с който ти финансира "безплатната" кампания! А Фаса забрави ли го? А ботевградският тигър, дето ти донесе чантата с "шесте нули" ? А свищовският ти любимец? Ами Цветанов е още жив, питай него. Питай го дали някога е платил в заведение, дето събираше "актива" по места ? Питай го кой е плащал.Той е прибрал от бизнеса повече пари от НАП! Питай и за фалшивите фактури, с които ГЕРБ отчиташе разходи, а партийните ти мишки по офисите крадяха парите! Как учредителите в началото даваха пари за дейност и кампания, а спуснатите от Цветанов парашутисти тъпчеха парите по джобовете си , без документи и отчети! Питай Цецо и за мутрите във всяка област, които наричахте ПР-и и които прибираха по 40 000 на калпак, откъде са парите? Щях да забравя, питай и Пеевски, Кой ти плащаше телевизионните клипове и участия? Той не е забравил! ГЕРБ имаха регистрирани почти 30 000 застъпници, без да броим наблюдателите. По 40 лева на човек, това са 1 200 000 само за тях, ти милионите май не ги броиш за пари?! Или понеже не си ги дал ти, значи е безплатно?! А от къде са парите? От БОЕЦ питахме и прокуратурата и ... се оказахме ние разследваните! За съжаление "безплатно" няма и народа плати жестока цена за твоето твоето управление. България загуби децата си, над милион и половина млади хора избягаха от мутризацията и бойковизма. Мафиотизирани институции, зверска корупция, мизерия и отчаяние.
8
Много истини се казаха от Цанов, които хем ги знаем, хем ги игнорираме
9
Евала на този пич! Казва си нещата едно към едно и не му пука! Само така! Долу зелената мафия и нейните лица - Тома Белев и Иво Прокопиев!
10
Много от журналистите от националните медии са готови на всичко за пари. Няма ли някой най-после да се сезира за грабежите в БНР. През последните пет мандата генералните директори направиха милионери някои журналисти, за да не им вдигат революции, и да си прибират спокойно парите на данъкоплатците
11
А колко медии държи дебелият октопод.. такова де - не октопод, а прасе??? Същите медии имат ли някаква друга цел освен да правят свиpки на боко и компания?
12
БОЙКО БОРИСОВ в ЧИКАГО ЛОШ МАТЕРИАЛ ЛИ, ГАДОВЕ ЛЪЖЛИВИ? Водещ: Сега търсим връзка с Хамид Русев, презокеанска телефонна връзка – българо-мохамеданин, който от години живее в Чикаго. Той е издател на вестник „България” в Чикаго. Здравейте. Хамид Русев: Добро утро. Водещ: Как сте, разбрахте ли какъв отзвук предизвика събирането на българската общност с Бойко Борисов? Хамид Русев: Да, аз участвах там. Аз бях в събранието там, където българите се събраха, да. Водещ: Сред организаторите. Ще помоля само колегите да усилят звука в студиото. Водещ: И в това време да попитаме още веднъж, разбрахте ли какъв отзвук предизвикаха думите на Бойко Борисов тук? Хамид Русев: Бойко Борисов беше посрещнат много добре и отзвукът, който вие имате там, е точно обратно. Бойко Борисов беше аплодиран на всички отговори, които той даде пред българското общество в Чикаго. Водещ: Смятате ли, че е нормално това изказване? Има много остри реакции. Казват, че има почти расистки и цинични реплики. „Бойко е фашизоид” – и такива заглавия има днес. Вие самият думата „материал”, когато се отнася до граждани, как я приемате? Хамид Русев: Аз просто съм изненадан, че българската преса изнася така нещата, каквито не са били тук. Бойко Борисов се изказа много положително и отговори на въпросите, които действително са така, както са в България. Водещ: Момент, става дума за конкретното изказване, за проблема с човешкия материал у нас. И са визирани един милион роми, 800 000 турци, 2,5 милиона пенсионери. Този не дотам качествен, според Борисов, материал съставлява 4,3 милиона от населението на страната. Това вас не ви притеснява? Хамид Русев: Абсолютно не. Това са статистики, които в България съществуват и той не ги каза в отрицателна форма, той каза само, че тези хора ще гласуват против него. И той не каза нищо лошо – ние да се възмущаваме от това, което той е казал. Водещ: Със Шани се чудехме, ако в САЩ... Водещ: Страната на политическо коректното говорене – как би било прието изказване на един американски политик? Водещ: От този род. Хамид Русев: Вижте какво, аз живея в Америка повече от 45 години и американският политик може да каже, но американският народ няма да бъде възмутен от това, което той е казал, понеже нещата са така, каквито са. И ние не трябва да се възмущаваме от факти, които са истина, и да претендираме за нещо друго. Нещата, които аз виждам като българин, живеещ в чужбина, е фактът, че те искат да оплюят г-н Бойко Борисов и да го обвинят в неща, които той не е. Аз не познавам г-н Борисов, аз за първи път се срещам с него. Водещ: Не сте ли малко привърженик - по начина, по който говорите, се създава такова усещане? Хамид Русев: Аз не съм привърженик към никой, аз дори не съм го виждал в живота си този човек. Аз го поканих в Чикаго и имахме обяд с него. Аз исках да се запозная, да видя какъв е той и какво той представлява като ръководител, като кандидат да бъде ръководител на българския народ. И аз съм удовлетворен от това, което видях и чух от него. Водещ: Добре, всички ли мислят като вас? Дали всички мислят като вас или не съвсем? Хамид Русев: Аз не мога да кажа всички, но бих казал, по моето виждане от хора, които бяха в църквата, когато той отговаряше на въпросите на хората, които му ги задаваха, аз бих казал, 90% от хората вярват в това, което той казва и са негови последователи. Водещ: Да обобщим. Вие смятате, че нищо нередно, нищо възмутително не е било казано по време на срещата на Бойко Борисов с българската емигрантска общност? Хамид Русев: Абсолютно нищо възмутително той не е казал. И той не държа реч, той отговаряше на въпроси на българи, които те му задаваха. Водещ: Благодаря ви за това включване. Хамид Русев, един от организаторите, инициаторите на тази среща, която се е състояла в Чикаго. Допълвам само още мнения, които са доста по-различни от това, което чухме. БСП ще сезира ЕК заради изказването на Бойко Борисов в Чикаго – цитира се позицията на БСП, изразена от Корнелия Нинова. Много остра е реакцията и на ДПС, и на други организации в България, като например „Шалом”. Шокиращо, ако е вярно. Костов отрече за коалиция с ГЕРБ, но били с общ враг – това по повод на друг акцент, съобщението, че аха-аха коалицията между ДСБ и ГЕРБ е сключена. Дори Волен Сидеров казва: „Цинично е точно към пенсионерите” – за този аспект от изказването, който засяга 2,5-та милиона пенсионери
Вашето мнение
Код за сигурност:
Последни новини
Най-важното
Най-четени
Най-коментирани
Кой е най-одобряваният от вас партиен лидер?
архив

На чукчата му попаднали отнякъде сума пари, и к"во да ги прави - вложил ги в банка. Здрав влог, едър спестител един вид, изпращат го с уважение. На другия ден обаче чукчата пак пристига в банката. - Тегля си парите. - Ама как, ама защо… Тегли и това е. Ама си ги иска и в чисто нови банкноти. Какво да го правят - клиент. Нареждат му един куп нови банкноти. Сяда в един ъгъл, брои ги, и отива пак на касата. - Пак ги внасям. Клиент, какво да го правят… Издават му нова книжка, изпращат го с уважение. На излизане чукчата вика: - Утре пак ще дойда да си ги преброя.

няма нови новини
Днес: 6
hot
най-четени новини в момента
сега
1549
четат ПИК
сега
четат тази новина
ИЗВЪНРЕДНО В ПИК TV! КОШМАРНА ТАПА В СОФИЯ! Колите пъплят като костенурки между Лъвов мост и Сточна гара
x
НОВО 20! Откриха грешка в препоръките за здравословно хранене
x