ЕКСКЛУЗИВНО В ПИК TV! Познавачът на ДПС Петър Бояджиев с шокиращи откровения: Доган е успешен проект на Русия. Винаги е бил измамник и е най-големият вредител на България (ВИДЕО)

Акценти

ЕКСКЛУЗИВНО В ПИК TV! Познавачът на ДПС Петър Бояджиев с шокиращи откровения: Доган е успешен проект на Русия. Винаги е бил измамник и е най-големият вредител на България (ВИДЕО)

292565
преди 7 часа
ЕКСКЛУЗИВНО В ПИК TV! Познавачът на ДПС Петър Бояджиев с шокиращи откровения: Доган е успешен проект на Русия. Винаги е бил измамник и е най-големият вредител на България (ВИДЕО)
Автор:   ПИК

ПИК с нов канал в Телеграм

Последвайте ни в Google News Showcase

Политическият емигрант и дисидент, който познава ДПС от създаването ѝ, Петър Бояджиев с шокиращи откровения пред ПИК TV за Ахмед Доган. Защо Сокола се върна в политиката?

препоръчано

"Историята реши, че пътищата ни с Доган, тогава Меди Доганов - още през февруари 1990 г., се пресякоха. От Париж ми се обади шефът на Комитета за правата на човека, че има момче, което иска да направи дружество. Секретарката ми веднага уреди самолета. Обаждам се, но от рецепцията ми казват, че техният клиент е напуснал преждевременно. Наш Доган изчезна. За мен Доган винаги е останал винаги един успешен измамник, защото се качи върху интересите на перестройчиците в България.  Един ден ДПС ще влезе в учебниците по геополитика, защото той е опитът на една страна - Русия, която да постави инструмент в интересите на друга - България. ДС не се поплюваше с хора, които послъгват. И хоп се появиха съветниците на КГБ. Доган се качи на каруцата Русия. Най-много вреди на България през последните 35 г. е нанесъл не някой друг, а Меди Доганов - Доган. Няма нищо неестествено в това, което прави в момента Пеевски. Доган няма основание да се върне. Но той до такава степен е зависим, че той ще отиде до края на своето падение.  В момента, в който палачинката се обърна поради ината и упорството на украинците, отношенията между САЩ и Русия нямат нищо общо с отношенията му преди това. И оттогава нататък започна неговото падение. За него беше добре да се скрие и да си папа", обясни Бояджиев. 

"Доган е загубил много от сетивата си. Но виждате го, че си мълчи. Първото убийство беше на 20 май 1989 г. В рамките на една седмица убиха още 6 човека. В края на май идва Юлий Бахнев да обяснява, че ние лъжем. Мина само една година и юли той стана депутат от ДПС и говорител на ДПС във Великото НС. Нито едно от тези 7 убийства не е разследвано. Престъпленията на Доган към мюсюлманската общност не знам с каква дума да ги нарека", обясни Бояджиев. 

На въпрос кой активира Доган сега да се включи в предизборната надпревара той отговори: "Русия, никой друг. Решетников поддържаше непрекъснато връзка с Доган. Аз знам това име още от 1990 г., когато той беше оперативен в България. После го вкара в обръщение Георги Коритаров. Аз тогава бях много вътре в нещата", каза Бояджиев. 

Сподели:
Бомба x
САМО В ПИК! Топ хороскопът на Алена за последния работен ден от седмицата: Телците да внимават със спечелените пари, Ракът и Лъвът рискува с изневерите САМО В ПИК! Топ хороскопът на Алена за последния работен ден от седмицата: Телците да внимават със спечелените пари, Ракът и Лъвът рискува с изневерите
ПИК TV x
ГОРЕЩО В ПИК TV! Прокуратурата ще иска постоянно задържане за Ибрямов! Аверът на Доган разказал пред свидетел, че му трябват милиони за купуване на гласове (ВИДЕО) ГОРЕЩО В ПИК TV! Прокуратурата ще иска постоянно задържане за Ибрямов! Аверът на Доган разказал пред свидетел, че му трябват милиони за купуване на гласове (ВИДЕО)
ново
Днес: 118
hot
най-четени новини в момента
Сега
-
четат ПИК