Вход
София
Времето в София 13 o C

ЕКСКЛУЗИВНО В ПИК TV! Проф. Ваня Добрева от БСП: Прокуратурата да прецени има ли основания в твърденията срещу Нинова (ОБНОВЕНА)

ЕКСКЛУЗИВНО В ПИК TV! Проф. Ваня Добрева от БСП: Прокуратурата да прецени има ли основания в твърденията срещу Нинова (ОБНОВЕНА)

на 04.12.2017
136954
28
ЕКСКЛУЗИВНО В ПИК TV! Проф. Ваня Добрева от БСП: Прокуратурата да прецени има ли основания в твърденията срещу Нинова (ОБНОВЕНА)
Автор: ПИК
04.12.2017
28
136954

Бившият депутат и зам.-министър на образованието проф. Ваня Добрева прави разтърсващи разкрития за правото на учените да искат повече пари за БАН, за драмите в образователната реформа и съдържанието на учебниците и за последните битки в БСП покрай лидерката Корнелия Нинова и участието ѝ в приватизацията.

По темата за насилието в българското образование, проф. Добрева коментира, че има засилване на агресията и за 2016-2017 г. има около 4700 случаи за насилие в българските училища. "От тези случаи около 310 са случаите за нападение и побой над учители. Това е невероятно високо число", отбеляза бившият зам.-министър.

"При намаляващи деца и учители, ние имаме един много голям проблем. Като че ли си затваряме очите пред него, улисани в ежедневните ежби и не си даваме сметка, че децата, които са следващото поколение, ще владеят до съвършенство езика на омразата", допълни тя. 

Проф. Добрева коментира и протестите на учените от БАН заради ниското заплащане: "Всички говорят, че ние строим общество на знанието. В края на 20-ти век всички експерти в световен мащаб, а и в момента, се коментира за новото общество, което е по-хуманно и издигнато. Оказва се, че нещо "тъмно" ни наблюдава отстрани. Като общество трябва да сме наясно, че ако искаме да строим това общество на знанието..., ние ще трябва да помислим на какво точно да поставим акцента. Оказва се, че най-бързо възвращаемата област са науката и иновациите. За тях в различните програми на ЕС се поставят цели, обхващащи около 3% от брутния вътрешен продукт. Ние отделяме, забележете, 0,25%. БАН е най-големият ни национален център и не мога да разбера следната страст, която наблюдаваме у различните представители на парламента. Защо трябва да се води война с най-старата научна институция в България?".

Проф. Добрева припомни обидата, нанесена "неволно" от Симеон Дянков към учените от БАН. "Вследствие на тази политика България загуби много възможности в редица научни програми. Заедно с това в периода 2012-2013 г. около 1000 човека напуснаха не само БАН, те напуснаха България. Няма един от тези учени, който да не може да намери работа в чужбина", отбеляза професорът и допълни, че тези бюджетни 0,25% от БВП ни поставя на дъното. "Ние можем да се съпоставяме с островни държави или държави, които правят първите си стъпки в науката", посочи тя.

Според нея е смешно да се каже на един учен "Завоювай си заплатите". "Ние от левицата предложихме да има национален консенсус, когато става дума за българските учени. И имаме още една цел - тя е на всички 1000 жители на дадена държава-членка на ЕС да се пада по един учен... Оказва се, че ние и по този показател сме близо до островните държави. Защото по последни данни учените у нас са около... 8500-9000 души".

Проф. Добрева се пошегува, че на този фон и поради факта, че голям процент от тях са застаряващи и в пенсионна възраст, скоро ще се наложи "да внасяме учени от чужбина".

Според Ваня Добрева в момента "доцент" и "професор" не са титли, а длъжности. И когато учените с тези степени влязат в пенсионна възраст, те губят длъжността си. "Между 1400-1500 лева се движат професорските заплати", отбеляза още тя.

Запитана как ще коментира обвиненията към лидерката на БСП в приватизационни нарушения, тя отговори: "Има прокуратура и съд, нека те преценят дали това е основателно. Този въпрос не е от моята компетентност. Що се отнася до БСП, аз считам, че в БСП трябва да започнем един разговор, който да изясни каква е целта на социалистическата, на лявата партия през 21-ви век".

Ваня Добрева заяви, че дългият лидерски мандат в БСП "кара човека да ходи по небето". "В момента ние като алтернатива се бавим да дадем нещо сериозно. Нуждаем се от сериозен анализ на икономическата, социалната, духовната ситуация... Очаквам един по-сериозен разговор в БСП именно по тези въпроси. Можем да помислим за алтернативи", заяви социалистката. 

"Днес нещо ме смути дълбоко. Снощи бе разбит клубът на БСП в "Красно село". Откраднали са компютри, цялата техника и са писали разни сквернословия. Ето такъв тип актове също са резултат на агресия", отбеляза професорът.

Темата "Русия" тя коментира така: "Аз се надявам, че и управляващите, и опозицията в лицето на БСП ще направим всичко възможно да отбележим 140 години от освобождението. Второ - надявам се, че ще осъзнаем (оставете духовните ни връзки), че икономическият и националният интерес минава през падането на санкциите срещу Русия. Трябва да намерим съгласие по отношение на външната ни политика към Русия".

На въпрос има ли място, където да се разберат двете крила в БСП - "про Нинова" и "анти Нинова", Добрева отговори: "Не мисля, че имаме такива "про" и "анти" крила. Но моята критика към нея и ръководството на Изпълнителното бюро е, че ние забавяме процеса на своята алтернатива и в момента обществото не знае левицата какво предлага. И настоявам ние да имаме виждане в областта на икономиката, как ще преодолеем кризата, откъде ще вземем средства за образование и наука".

Запитана дали в БСП има настроения за политически реванш, Добрева отговори: "Трябва да има мандат и смятам, че това е правилно. Въпреки че политиката е професия. Големият проблем е, че когато сменяш едни хора, които са подготвени и експерти с други, които тепърва се "учат да бръснат", нещата стават много сложни. В политическия ни живот започнаха да ни управляват хора, на които управлението им е първото работно място".

Ваня Добрева отбеляза в края на разговора, че в БСП липсва приемственост и "изчезва едно цяло поколение от партията". "Липсата на приемственост е характерно за целия ни политически живот... Най-големият проблем на настоящия период от гледна точка на духовния живот е, че все по-малко помним и че започва да се заличава културната и историческа памет", заяви Ваня Добрева.

 

 

 

Сподели:
свързани новини
Лидерът на БСП Корнелия Нинова иска позиция на ПЕС против различното качество на храните Лидерът на БСП Корнелия Нинова иска позиция на ПЕС против различното качество на храните
На днешното заседание на Съвета на ПЕС, което се провежда...
на 02.12.2017
Напиши коментар »
(28)
1
КОНИКА БЕЗ ГАЛАВА КУРНЕЛИОС СЕ ЯВИ ВЕНАА ПРИ ЖЕНЕРАЛ ДЕДО БОРИСОФ ДЕСНА ЖАПАНКА НА КИНГЕ САУДА И ЛЕФ ТААШАК НА ЦРУТКО !.....ВЕНАА У СПАЛНЯТА НА БАЦО !....НА БАЦО МУ ДАЛИ ЦЕРВО УТ КАМИЛА ЗА КАМИЛЗКИ СЕХ !....УТ САУДА.....ШЕИ СЕХСУАЛИ КОНЕЯРКАТА ПАРТИИНО !....ШО СА БЬИЛИ У ЕДНА ПАРТИЯ !.....БКПЕ !....КОИ ?....
2
ТРЯБВА ДА КАЖЕМ , ЧЕ УЧЕНИТЕ В НАШАТА АКАДЕМИЯ СА ТЪРТЕТЕ В ОБЩЕСТВОТО И ИЗВОДИТЕ ЩЕ СЕ НАПРАВЯТ , АКО СЕ ПОЗНАВА УРЕДБАТА В ПЧЕЛНОТО СЕМЕИСТВО.
3
РОШКО КА-ПУТА LZ1RGD--- Росен Георгиев Димитров ЕГН 7309296664...Напиван и Е-бан от руски тираджии преди 7 години в Холандия(екип двама) ... София квЛозенец улКричим№3 вхВ ет4 ап32 .. тел...0877 58 38 45....0889 67 66 78 ..http://roshkovip.snimka.bg/
4
Време е да спуснем черен флаг на Герп!
5
Отговорност да носят тези, които отмениха съществуващата допълнителна към йодираната сол профилактика за децата до 18 години, бременните и кърмачките, като ги оставиха на произвола на съдбата. Производството и продажбата само на йодирана сол не означава, че в България няма дефицит на йод в самите хора – деца и възрастни. «ХОРАТА С АКТИВНА и пълноценно работеща ендокринна система са благородни, порядъчни, с проява на любов и внимание към близките – качества, които все по-често отсъстват в съвременното общество. Тези хора могат да помогнат на цивилизацията, потънала в жестокост и безнравственност да се измъкне от морално-етическата и икономическа криза, могат да създадат благоприятни условия за възпитание на бъдещите поколения.» (А.Рогов). ЕТО ОЩЕ ЕДНО МНЕНИЕ: "Убеден съм, че подобряване на приема на йод може да направи Европа по-интелигентна" - проф. Хенри Вьолтцке - координатор на тригодишния проект за най-мащабното общоевропейско проучване върху йода "EUthyroid", в който България неизвестно дали е включена. EUthyroid: «Дейностите по проекта гарантират, че независимо от променящите се хранителни навици и големи регионални различия, нито едно дете в Европа няма повече да бъде изложено на риск от йоден дефицит.»(2015 г.). В ЕВРОПА – да. А В БЪЛГАРИЯ? «Предотвратяването на йоддефицитните заболявания е толкова леко, че раждането даже на едно дете с церебрални проблеми поради тази причина се явява престъпление.» (Анри Лабуисс, УНИЦЕФ, 1978) Редица известни ендокринолози считат, че хипотиреозата предизвиква нервните разстройства и емоционалния стрес. Докторът на мед.науки H.F.Stoll отбелязва следните симптоми, които са характерни и за хипотиреозата: раздражение, мнителност, разсеяност, отслабване на паметта, остри безпокойства, стрес, депресия, агресия.
6
Корнелия им бръкна в здравето. Щом я плюват точно тя трябва да стои, докато не се самоизядат! Корнелия-Кражба, Гергов-Кражба, Овчаров-Кражба,Първанов-Кражба,Станишев-Моника-Кражба, Кънев-Кражба....допълвайте моля
7
КАТО СЛУШАХ ПРОФ. ДОБРЕВА СЕ ОТЧАЯХ И УБЕДИХ , ЧЕ ВСИЧКИ УЧЕНИ СА КАТО НЕЯ , ТОВА Е ПАГУБНО ЗА НАШЕТО РАЗВИТИЕ.
8
Тази кифла и тя ли се пише "професор"?!?!?!
9
Какъв професор е това куче, бе
11
"Учени" като Добрева са срам за родната наука, погледнете наукометричните и данни. Да не говорим за ролята и в далаверите във ФНИ от 2008-2009 година, описани в книга на проф. Емил Хорозов. Тази жена не може да раздели 7 200 000 на 8500-9000 и да види, че се получава около 800 (осемстотин), т.е. сме задминали европейското изискване за 1 учен на 1000 (хиляда) жители. Но такива са интелектуалните качества на повечето русофили.
12
Този коментар съдържа нецензурно съдържание!
13
На говорещите друг език , различен от българския образование не им трябва. Нали на тях се крепят управляващите в България. За това заедно с управляващите подскачат срещу БАН. За да станеш мутра, или чалгаджия образование и наука не ти трябват.Това е идеалът на пишещите тук.
14
На тая горонджумайска професорка още й кънти в ушите залпът на Аврора!
15
...откровени глупости! Та нали нейната партия десетилетия наред гледаше с недобро око на интелигенцията, в т.ч. на учители и университетски преподаватели? Комунистите се страхуваха от интелигенцията, потискаха я, заплащаха я смехотворно, а в определени случаи и физически я унищожаваха... Помни ли тя, че в университетите десетилетия наред децата на активните борци влизаха и с оценка "среден", движеха се светкавично по еирархията (все пак "наши деца") и много от тях станаха доценти и професори, ръководиха катедри, университети... Откровена глупост (да не кажа по-силна дума) е твърдението, че "доцент" и "професор" са длъжности!!! Това са НАУЧНИ ЗВАНИЯ. Тези, които са ги получили чрез ВАК си ги запазват и да напуснат университета. По-късно изфабрикуваните на конвейр в собствените университети (без ВАК), са доценти и профедсори само в това учебно заведение...Напускайки ги, губят тези си звания. Толкова некомпетентност и глупости на едно място. Добре, че е далеч от образованието....
16
ВСИЧКИТЕ МИЛИОНЕРИ НИНОВА, ДОБРЕВ, ЯНКОВ, ОВЧАРОВ, ГЕРГОВ, СТОЙНЕВ ..... ТРЯБВА ДА БЪДАТ РАЗСЛЕДВАНИ. КАК СТАНАХА СОБСТВЕНИЦИ НА ПАНАИРИ СПА КОМПЛЕКСИ , ВЕЦОВЕ, ТЕЦОВЕ, ГОРСКИ МАСИВИ ЗА МИЛИОНИ ЛЕВА ? СЪС СОЦИАЛНА ПОЛИТИКА ЛИ ДРУГАРИ СОЦИАЛ КАПИТАЛИСТИ ?
17
ВСИЧКИТЕ МИЛИОНЕРИ НИНОВА, ДОБРЕВ, ЯНКОВ, ОВЧАРОВ, ГЕРГОВ, СТОЙНЕВ ..... ТРЯБВА ДА БЪДАТ РАЗСЛЕДВАНИ. КАК СТАНАХА СОБСТВЕНИЦИ НА ПАНАИРИ СПА КОМПЛЕКСИ , ВЕЦОВЕ, ТЕЦОВЕ, ГОРСКИ МАСИВИ ЗА МИЛИОНИ ЛЕВА ? СЪС СОЦИАЛНА ПОЛИТИКА ЛИ ДРУГАРИ СОЦИАЛ КАПИТАЛИСТИ ?
18
Този коментар съдържа нецензурно съдържание!
19
А когато откраднаха парите от партийната ви каса нещо смути ли те?
20
Другарят Станишев дали някога ще си признае защо като премиер уволни и изгони от правителството другарката Нинова, която тогава беше зам.министър? Дали само заради някакви съмнения или заради нещо друго?
21
Нещо не споменаваш за кражбите на гробокопачите на България За сега само един пример : кражбата на един и кусур милиарда от здравната каса ???
22
Бoйкo Бopиcoв, Poceн, Цeцo, Лилянa, Цвeтeлинa, Aню... Чeтиpи гoдини тe упpaвлявaxa Бългapия и я пoвлякoxa към дънoтo. Гoвopexa зa мopaл, a caмитe тънexa в пopoци и кopупция. Paбoтexa и живeexa кaтo "шaйкa" - пepcoни, oбeдинeни oт пpecтъпнa цeл. B тaзи книгa пoлитoлoгът Aнтoн Toдopoв вaди мpъcнитe им тaйни. От пъpвo лицe. С дoкумeнти и фaкти. Обeктивнo, бeз дa пecти нищo. Bpъзкитe им c въpxушкaтa нa БКП и Дъpжaвнa cигуpнocт, c бaнкoвия кapтeл, c мeждунapoдни гaнгcтepи, c oнaзи ceнчecтa чacт нa oбщecтвoтo, кoятo нapичaмe зaдкулиcиe. Peкeт, дoнocи, кoнтpaбaндa, тpaнcфepи нa милиapди, изтoчвaнe нa дъpжaвния peзepв, пoкaзни apecти, cливaнe нa изпълнитeлнa и cъдeбнa влacт... "Шaйкaтa ГEPБ" e нaй-мpaчнaтa измaмa, извecтнa кaтo "бългapcки пpexoд".
23
ТИКВАТА от ГЕРБ - КРАЖБА на МИЛИАРДИ
24
БСПеерастите, от партията на миризливата и крадлива шунда Сланинова, са тотално издебилили, в кухите им червени манерки, е останал само спина!
25
Таз професорка, както и татко и Чавдар Добрев са сред главните действащи лица в заверата срещу Курнелия, организирана от новия Ивайло Свинаря. Знам го, щото и аз съм в заверата. С едната пенсия не се живей, искам пари и да съм депутат!!!
26
Как да няма приемственост. Приемствеността е в ГЕРБ. - Борисов-член на БКП от 1977 г. (40 г. вярна служба под знамената); Цветанов-член на БКП, баща му е шофьор в ДС, през 1987 г. Цветанов също става шофьор в „Седмо управление“ на ДС с чин сержант; Цачева-член на БКП („защото комунистическата партия до 1989 г. беше държавата“), Фандъкова-член на БКП, родителите й са активни борци против фашизма и капитализма; Красимир Велчев член на БКП от 1981 г.; Лиляна Павлова, внучка на партизанин от отряда „Чавдар“ и член на ЦК на БКП - Георги Павлов; Менда Стоянова – член на БКП, партиен секретар на звеното „Приходи от народното стопанство“ в Окръжния Народен Съвет в Пловдив.
27
Да живее проф. д-р по психология Боко тиквата, футболист на годината..
28
ПОВТАРЯМ ЕДИН МОЙ ПОСТ ОТ ПРЕДИ НЯКОЛКО ДНИ, ВЪПРЕКИ, ЧЕ ДС ЕКСПЕРТА ОТ ПОСТ №26 - "В БСП ЛИПСВА ПРИЕМСТВЕНОСТ" , МНОГО ДОБРЕ ЗНАЕ, ЧЕ МОЯТ ЕПИЗОД Е ПОВТОРЕНИЕ НА ГОЛЯМ ПРОЦЕНТ ОТ НЕГОВИЯ АРХИВЕН СПИСЪК. АПРОПО, ЗАБРАВИЛ Е ЕДНО ГОЛЯМО ИМЕ ОТ НАШАТА ДЕЙСТВИТЕЛНОСТ, НО НЕ БИХ ИСКАЛ ДА ВСЯВАМ ИНТРИГИ, ЗАЩОТО АЗ ЗНАМ СЪС СИГУРНОСТ, ЧЕ И ТОЙ Е ПОСТЪПИЛ КАТО МЕНЕ, А Г-Н 26 СЪЩО ГО ЗНАЕ - ТАМ ПАРИ, НАПРАВО ГОРИ! И ТАКА, ПОВТАРЯМ ПОСТ-а СИ: ТАКЪВ БЯХ И АЗ - И НЕ СЕ СРАМУВАМ! И АКО НЕ БЯХ ЗАТВОРИЛ ОЧИ И ДА ГО НАПРАВЯ, НЕ БИХ НАПРЕДНАЛ В ДЕЙНОСТТА СИ, НИТО ПЪК БИХ ДОРИ И ПОМИСЛИЛ ЗА РАБОТА ЗАД ГРАНИЦА. ПРЕДИ ТОВА ДВА ПЪТИ ИЗДЪРЖАХ КОНКУРСИ, НО НАКРАЯ ВСЕ НЕ УСПЯВАХ, ЗАЩОТО ВСЕ НЯКОЙ ОТ 4-ТЕ ПОДПИСА ПОД ТРУДОВАТА МИ ХАРАКТЕРИСТИКА ЛИПСВАШЕ. ЕДИНИЯТ ПЪТ НА КОМСОМОЛСКИЯ СЕКРЕТАР - НЕ СЕ ХАРЕСВАХМЕ ВЗАИМНО, А ВТОРИЯТ ПЪТ - ОТ ПАРТИЙНИЯ СЕКРЕТАР - НЕ СЪМ БИЛ ЧЛЕН НА ПАРТИЯТА И НЕ МОЖЕЛ ДА ПОЕМЕ ОТГОВОРНОСТ И ДА ПОДПИШЕ. ДАЖЕ НАЙ ВУЛГАРНО МИ ЗАЯВИ - "АБЕ, ГЛУПЧО, ЗАЩО НЕ ГРАБНЕШ ЧАДЪРА НА ПАРТИЯ, ЗА ДА МОЖЕ ЦЯЛ ЖИВОТ ДА БЪДЕШ СУХ ?" . ПРЕМИСЛИХ И ВЛЯЗОХ! ВЕДНАГА МЕ ПРИЕХА - ВЛАДЕЕХ ЕЗИЦИ, БЯХ МЛАД И НАПОРИСТ В ИНЖЕНЕРСТВОТО. САМО ТРИ МЕСЕЦА СЛЕД ТОВА СЕ ЯВИХ НА НОВ КОНКУРС ОБЯВЕН В "ТЕХНИЧИСКО ДЕЛО". ПРЕДСТАВИХ СЕ ДОБРЕ И ЗАМИНАХ. ПЛАЩАХ ТАКЪВ ПАРТИЕН ЧЛЕНСКИ ВНОС, ЧЕ НАЙ-МАЛКО 100 КУБ.МЕТРА ОТ ПАРТИЙНИЯ ДОМ СА С МОИ ПАРИ, НО ТАКА ТРЯБВАШЕ - БЯХ ПОД ЧАДЪРА И ТОВА БЕШЕ МОЯТА ОТПЛАТА КЪМ МАЙЧИЦАТА. В КРАЯ НА 1989 г. СИ ПЛАТИХ ПОСЛЕДНИ ЧЛ.ВНОС , СЛЕД КОЕТО ИМ КАЗАХ ЧЕСТНО: СДЕЛКАТА БЕШЕ ДО ТУК. НЯКОЙ МОЖЕ ДА МЕ ОБВИНИ, ЧЕ СЪМ МАТЕРИАЛИСТ, НО ТОВА БЕШЕ ЕДИНСТВЕНИЯТ НАЧИН ЗА СДЕЛКА С ДЯВОЛА ПО ПЪТЯ КЪМ ИЗБАВЛЕНИЕТО. НАПИСАХ ТОВА, ЗА ДА БЪДА ЯСЕН ПО-НАТАТЪК. АЗ ИЗЛЯЗОХ ОТ КАЗАНА С КАТРАН, ИЗКЪПАХ СЕ ТЕЛЕСНО И ДУХОВНО И ЗАПОЧНАХ НОВОТО ЛЕТОБРОЕНЕ. ЗАТОВА, НА №26 ИСКАМ ДА НАПОМНЯ: 1. ДО НОЕМВРИ 1989 ВСИЧКИ БЯХМЕ В КАЗАНА С КАТРАН. ТЕЗИ КОИТО СЕ ОПИТВАХА ДА ИЗЛЯЗАТ ОТ НЕГО ПО НАЧИН РАЗЛИЧЕН ОТ МОЯ - МАЙКА ИМ ЖАЛНА КАКТО НА ТЯХ, ТАКА И ДО 9-Т0 КОЛЯНО. ТАКА, ЧЕ НЕДЕЙТЕ ДА АНАТЕМОСВАТЕ ТЕЗИ КОИТО СА ИЗВЪН КАЗАНА ВЕЧЕ,ЗА РАЗЛИКА ОТ ВАС, КОИТО СТЕ СИ ОЩЕ ВЪТРЕ. САМО КАЗАНА Е ПРЕКРЪСТЕН С ПО-НОВО ИМЕ - БСП. АПРОПО, БИВШЕТО ЧЛЕНСТВО В БКП ВЕЧЕ АНАТЕМА ЛИ Е ? КАТО СТЕ ПОЛИТИЧЕСКИ ГРАМОТНИ, КАЖЕТЕ МИ С КАКВО СТЕ ПО-РАЗЛИЧНИ ОТ ПРЕДИ ? Е, ВЕРНО Е, ЧЕ И ВИЕ ВЕЧЕ ИМАТЕ СВОБОДАТА ДА ИЗУЧАВАТЕ ДЕЦАТА СИ НАВСЯКЪДЕ КЪДЕТО ПОЖЕЛАЕТЕ , НО НЕ И В МОСКВА. НО ОТ КОЯ ПАРТИЯ СА ХОРАТА ОБЛАГОДЕТЕЛСТВАЛИ СЕ НАЙ-МНОГО ОТ БЪЛГАРСКИТЕ АВОАРИ ДО 1989 г. и ОТ ПРИВАТИЗАЦИЯТА.,НЕ КАЗВАЙТЕ, А ДОКАЗВАЙТЕ ! 2. ОТНОСНО РАЗКРИТИЯТА ЗА ДЕЯНИЯТА НА Г-ЖА НИНОВА: ХОРАТА ВИЖДАТ И ЧЕТАТ ФАКСИМИЛИЕТА НА ДОКУМЕНТИ И СЕ УБЕЖДАВАТ В ИСТИНИ. ЗА РАЗЛИКА ОТ ВАШАТА ПОЛИТИКА НА ПРИКАЗКА БЕЗ ДОКУМЕНТИРАНЕ. А ПОСЛЕ, Г-Н ТОДОРОВ БИЛ ТАКЪВ, ПОСЛЕ ОНАКЪВ. МОЛЯ, НЕ СЕ РАЗСЕЙВАЙТЕ И КОМЕНТАРАЙТЕ ФАКСИМИЛИЕТАТА. ИЗБРОЯВАТЕ ИМЕНА С ПРИШИТИ ЗЛОСТОРНИ ДЕЯНИЯ НА КОГО ЛИ НЕ, НО КЪДЕ СА ДОКУМЕНТИТЕ? ГОСПОДА, ЕДВА ЛИ ЩЕ РАЗБЕРЕТЕ, ЧЕ НАРОДЪТ НЕ Е ВЕЧЕ ОНОВА СТАДО, КОЕТО БЛЕЕШЕ ПО МАНИФЕСТАЦИИТЕ И СКАНДИРАШЕ БКП,БКП, ЗАЩОТО КОЙТО НЕ СЕ НАДВИКВАШЕ ПОСЛЕ СЕ ОБЯСНЯВАШЕ ПРЕД КОМСОМОЛСКИЯ ИЛИ ПАРТИЙНИЯ СЕКРЕТАР. ВПРОЧЕМ, РЕЗУЛТАТИТЕ ОТ ИЗБОРИТЕ ТРЯБВА ДА ВИ ПОДСКАЗВАТ, ЧЕ ТОВА Е ТАКА И ,ЧЕ МЕХАНИЗМИТЕ ВИ СКЪРЦАТ. МОЖЕ БИ Е НОРМАЛНО ЗА ВЪЗРАСТТА, С КОЯТО ТОЛКОВА СЕ ГОРДЕЕТЕ, НО НЕ ВСЯКОГА ТЯ Е ГАРАНЦИЯ ЗА ДОБРО ЗДРАВЕ
Вашето мнение
Код за сигурност:
Последни новини
Най-важното
Най-четени
Най-коментирани
За кого бихте гласували при парламентарни избори днес?
архив

Шефът на хотела върви по коридора и чува от една стая пеене. Обажда се на рецепцията:
- Вие връчихте ли сметката на клиента от 108-а стая?
- Да.
- А защо пее тогава?
- Не пее той. Опяват го.

няма нови новини
Днес: 49
hot
най-четени новини в момента
сега
1461
четат ПИК
сега
четат тази новина
x
ПЪРВО И САМО В ПИК! Президентът Радев и съпругата му Десислава лъскат имидж сред българите в Лондон - държавният глава с политическа реч (СНИМКИ/ВИДЕО/ОБНОВЕНА)
x
Център за квантови комуникации ще бъде изграден в България
x