ЕКСКЛУЗИВНО В ПИК TV! Хаос в офисите на "Джемкорп"! Соня Колтуклиева изненада шефовете на компанията, Бостанджиев се крие (ВИДЕО)

АВТОРСКИ НОВИНИ

ЕКСКЛУЗИВНО В ПИК TV! Хаос в офисите на "Джемкорп"! Соня Колтуклиева изненада шефовете на компанията, Бостанджиев се крие (ВИДЕО)

262414
на 24.11.2022
ЕКСКЛУЗИВНО В ПИК TV! Хаос в офисите на Джемкорп! Соня Колтуклиева изненада шефовете на компанията, Бостанджиев се крие (ВИДЕО)
Автор:   ПИК

От 15:35 до 16:10 лондонско време вчера, изчаках в лобито на офис-сградата в центъра на Лондон, в която се намират кабинетите на Gemcorp и на главния изпълнителен директор Атанас Бостанджиев. От охраната ме свързаха два пъти, обясних на някого отсреща на линията коя съм и че се опитвам от 3 дни да се свържа и видя с г-н Бостанджиев, заради скандала с меморандума за 1 500 000 000 долара в България.

препоръчано

В крайна сметка никой не слезе от 2-я етаж, нито ме поканиха аз да се кача̀. От охраната станаха нервни, че правя видео-запис с телефона си и ме помолиха да спра, защото сградата е частна. Разпалено поспорих, но като станаха много настоятелни, спрях. Видеото изпратих на Асен Рашков, главен редактор на ПИК, за ПИК TV.

От 3 дни изпращам имейли и звъня в офиса на Gemcorp - никаква реакция. Но пък Атанас Бостанджиев скорострелно вчера се появи в студиото на “Лице в лице”, а Цветанка Ризова го избели и напудри и не му зададе нито един неудобен въпрос.

Кирил Петков и неговите бизнес-приятели, обичат медийните перачи на имиджи. На неудобните журналисти не отговарят.

Какво се опитват ни кажат?! Забравете Джемкорп! Няма как да стане.

Соня Колтуклиева

Следвайте ПИК вече и в Телеграм

Сподели:
Бомба x
Лунна диета за декември Лунна диета за декември
ПИК TV x
ОТ ПОСЛЕДНИТЕ МИНУТИ! Стана ясно кога ГЕРБ ще обяви имената на министрите в проектокабинета (ВИДЕО) ОТ ПОСЛЕДНИТЕ МИНУТИ! Стана ясно кога ГЕРБ ще обяви имената на министрите в проектокабинета (ВИДЕО)
ново
Днес: 85
hot
най-четени новини в момента
Сега
-
четат ПИК