ЕКСКЛУЗИВНО В ПИК TV! "Шоуто на Колтуклиева" с нов епизод в парламента - Христо Иванов увърта дали ще върне парите от Nexo (ВИДЕО/ОБНОВЕНА)

АВТОРСКИ НОВИНИ

ЕКСКЛУЗИВНО В ПИК TV! "Шоуто на Колтуклиева" с нов епизод в парламента - Христо Иванов увърта дали ще върне парите от Nexo (ВИДЕО/ОБНОВЕНА)

130095
на 26.01.2023
ЕКСКЛУЗИВНО В ПИК TV! Шоуто на Колтуклиева с нов епизод в парламента - Христо Иванов увърта дали ще върне парите от Nexo (ВИДЕО/ОБНОВЕНА)
Автор:   ПИК

Последвайте ни в Google News Showcase

Соня Колтуклиева отново е на линия! Гост-водещата на ПИК TV приклещва депутатите в Народното събрание с въпроси по най-горещите теми от последните дни!

препоръчано

Гост-водещата на ПИК TV съобщи, че днес ще настоява да разговаря с бившия вътрешен министър Бойко Рашков дали познава градинаря си Николай Воденичаров, както и дали вече е бил извикан в КПКОНПИ и разпитват за сигнала срещу него за пране на пари.

"Бих искала да попитам неосъществения премиер на "Промяната“, на който имам да задам следния въпрос - как така на 15 декември 2022 г. и акад. Николай Денков стана министър на образование, неговото министерство е сключило договор с прословутата кантора “Джингов, Гугински, Кючуков и Величков““, продължи Соня Колтуклиева.

"Криеницата продължава! Депутатите се крият от "Шоуто на Колтуклиева“, отчете тя.

"Изглежда много енергично сте се опитвала да влезете в стаята. Ние не сме направили абсолютно незаконно. Ще изчакаме да се произнесе Сметната палата, чакаме отчетите за 2022 г., комисията за Nexo“, отговори Христо Иванов на въпрос кога от ДБ ще върнат парите от даренията от служители на криптобанката.

"Ние нищо не сме разпределяли и не е имало никакви договорки. Как очаквате от моя страна да правя коментари за г-н Ананиев. Ние нямаме право да питаме хората къде работят, законът не го изисква. Единственото нещо, което е по закон, е произходът на средствата. НАП, Сметната палата са органите, които могат да правят тези проверки“, продължи Иванов.

"Мисля, че е смешно с ПИК да обсъждаме за морал“, нападна медията ни Христо Иванов, запитан от Соня Колтуклиева дали е морално да приеме такива дарения от служители на частна компания.

"Всички имоти, които имам, независимо къде се намират, са декларирани“, обясни още той и допълни, че жена му също е декларирала имота си.

Анна Александрова от ГЕРБ отказа да говори пред нашата камера с мотива, че първо трябвало да се говори с пиарите на партията. Все пак тя склони да даде своето мнение кои са законите, които този парламент ще успее да приеме до 3 февруари, когато ще бъде разпуснат.

"Всичко, което е минало на първо четене, трябва да мине и на второ четене. Мисля, че Законът за съдебната власт ще успее да мине. Ние сме изразили своето становище. Смятаме, че съдебната реформа не следва да се прави за конкретен обект и конкретно лице. В нашата съдебна реформа сме предложили какво да се направи. Решението трябва да не е частично и на парче, както се прави в момента. Съдебната реформа иска голям обществен дебат и консенсус между всички страни в дебата“, каза Александрова.

"Защо го задавате този въпрос? Някой има интерес да говори така, нямам представа. Всеки да си мисли за собствения електорат. Нямам такъв официално заявен интерес. Нямам представа за какво говорите. Ние си имаме интерес към нас и към посланията, които отправяме към хората“, каза Стефан Янев, попитан дали "Български възход“ ще влязат в следващия парламент.

"Не виждам, защо трябва да цитираме “Ди Велт“. Тази тема е разисквана многократно, има достатъчно информация и в българските медии, нека да вярваме на тях“, продължи той, коментирайки и хвалбите на Кирил Петков, че бил спасил Украйна.

Янев отговори ясно и лаконично с "Не“, попитан от Соня Колтуклиева дали по времето, когато той е бил военен министър, България е пращала оръжие на Украйна.

Атанас Атанасов избяга от Соня Колтуклиева и се заключи в кабинета си, който получи като заместник-председател на парламента. Тя го попита дали ще върнат парите, получени от Nexo. 

Следвайте ПИК в Телеграм и Туитър

Сподели:
Бомба x
САМО В ПИК! Топ хороскопът на Алена за последния работен ден от седмицата: Финансови проблеми за Рака, Лъвовете да не пътуват САМО В ПИК! Топ хороскопът на Алена за последния работен ден от седмицата: Финансови проблеми за Рака, Лъвовете да не пътуват
ПИК TV x
Иван Таков пред ПИК TV: Нинова пречи на лявото обединение! Ето какво трябва да направим, за да е успешно (ВИДЕО) Иван Таков пред ПИК TV: Нинова пречи на лявото обединение! Ето какво трябва да направим, за да е успешно (ВИДЕО)
ново
Днес: 6
hot
най-четени новини в момента
Сега
-
четат ПИК