ЕКСКЛУЗИВНО В ПИК TV: Kметът на Перник Станислав Владимиров с ексклузивен коментар за краха на БСП на изборите - поиска незабавна оставка на Нинова (ВИДЕО)

Акценти

ЕКСКЛУЗИВНО В ПИК TV: Kметът на Перник Станислав Владимиров с ексклузивен коментар за краха на БСП на изборите - поиска незабавна оставка на Нинова (ВИДЕО)

129491
на 04.04.2021
ЕКСКЛУЗИВНО В ПИК TV: Kметът на Перник Станислав Владимиров с ексклузивен коментар за краха на БСП на изборите - поиска незабавна оставка на Нинова (ВИДЕО)
Автор:   ПИК

Кметът на Перник Станислав Владимиров коментира ексклузивно в изборното студио на ПИК TV краха на БСП на парламентарния вот. Припомняме, че социалистите са трета политическа сила за категоричния победител ГЕРБ и "Има такъв народ" на Слави Трифонов.

препоръчано

"Най-точно определената дума за ситуацията в нашата партия е "ужас". Искат се уникални възможности толкова време да си в опозиция и накрая да постигнеш такъв резултат. И тук персонална отговорност носи Корнелия Нинова. Всички нейни действия водят до това ние да сме трета партия, въпреки че бяхме в опозиция", заяви пред ПИК TV Владимиров.

"Преди няколко месеца прогнозирах тази катастрофа. Спрях да говоря, за да не бъда изтривалката за този резултат. Всички действия на Нинова и ръководството на БСП водят до този резултат", каза още кметът на Перник. Той посочи като причини, налагането на определени лица в листите, изгонването на знакови социалисти, както и останалите скандали в партията.

"Корнелия Нинова повярва, че единствената и незаменима в нашата партия след прекия й избор", категоричен е той.

"Корнелия Нинова иска много да прилича на Бойко Борисов. Но Борисов си направи партия и той може да взема еднолично решенията, а Нинова не разбра каква партия е БСП", добави Владимиров.

Кметът на Перник изрази надежда, че Нинова ще понесе отговорност за изборните резултати.

"Разчитам на нейния разум, да разбере, че нейният подход не е добър за нашата партия и тя, заедно с ръководството, да се оттегли от ръководните постове в партията, за да може да отидем в по-добро състояние на президентските избори през есента" продължи той.

"Този едноличен подход, който направи Нинова, тази саморазправа със структурите, трябва много бързо да изчезне", категоричен е Станислав Владимиров.

"БСП се отличи с много безидейност в тази кампания и не успя да покаже, че е алтернатива. Надявам се това нещо много бързо да отиде в друга посока", сподели знаковият социалист.

"Надявам се да има някаква партийност и някакъв разум в ръководството на БСП, за да отидем на бърз конгрес и оттам с ново ръководство да отидем на президентските избори. Ако това не се случи, нищо добро не ни чака", прогнозира кметът на Перник.

"Корнелия Нинова не разбра каква партия е БСП. Няма вариант за друга лява партия. Аз съм един от хората, който ще направи всичко възможно този седесераски период, този експеримент в БСП да приключи", заключи събеседникът на водещата на ПИК TV Ива Николова.

Сподели:
Бомба x
ПРОБИВ: Коктейл от антитела намалява риска от COVID-19 ПРОБИВ: Коктейл от антитела намалява риска от COVID-19
ПИК TV x
САМО В ПИК TV! Социалдемократът Георги Анастасов разбива мераците на Манолова и Капон да управляват държавата (ОБНОВЕНА) САМО В ПИК TV! Социалдемократът Георги Анастасов разбива мераците на Манолова и Капон да управляват държавата (ОБНОВЕНА)
ново
Днес: 198
hot
най-четени новини в момента
Сега
-
четат ПИК
Сега
-
четат това