ЕКСКЛУЗИВНО: Генерал Деси пак на пазар с лимузината на НСО (СНИМКИ)

БЪЛГАРИЯ ДНЕС

ЕКСКЛУЗИВНО: Генерал Деси пак на пазар с лимузината на НСО (СНИМКИ)

143459
на 12.12.2018
ЕКСКЛУЗИВНО: Генерал Деси пак на пазар с лимузината на НСО (СНИМКИ)
Автор:   ПИК

Последвайте ни в Google News Showcase

Очевидно „първата дама“ Десислава Радева отново се готви за височайша визита. Жената на президента е в любимия си бутик на пъпа на София, където съвсем наскоро нейната охрана влезе в пререкания с КАТ заради каране в насрещното, съобщава очевидец, цитиран от Tribune.bg.

WINBET – най-голямото разнообразие от игри и джакпоти! (18+)

препоръчано

Човекът е видял как Радева, облечена в сива жилетка, влиза в магазина след 12:30 ч. вчера. Била е придружавана от охранител, който влязъл с нея вътре в бутика.

Въпреки че човекът не е видял дали черният Мерцедес, с който се води президентшата, спазва правилата за движение, начинът, по който е паркирана колата е меко казано безобразен. Най-малко четири други автомобила са блокирани, а колата на Радева е по средата на платното.

Останалите участници в движението се чудят как да заобиколят огромното черно возило.

Агенция ПИК пък след инцидента показа в свой репортаж лъскавото ателие на дизайнерката, откъдето Генерал Деси си взима тоателите. Оттам са две от най-запомнящите се рокли, с които Радева се появи на международни визити – като розовата рокля букле и бяло-черната рокля от дантела за 12 хил. лева.

Следвайте ПИК в Телеграм и Туитър

Сподели:
Бомба x
САМО В ПИК: Топ хороскопът на Алена - ето какво вещаят звездите за всяка зодия на Лазаровден САМО В ПИК: Топ хороскопът на Алена - ето какво вещаят звездите за всяка зодия на Лазаровден
ПИК TV x
Виктор Димчев пред ПИК TV: Борисов е преценил, че ППДБ ще са малкото братче на ДПС, а не големият ръжен в ръката на Агата (ВИДЕО) Виктор Димчев пред ПИК TV: Борисов е преценил, че ППДБ ще са малкото братче на ДПС, а не големият ръжен в ръката на Агата (ВИДЕО)
ново
Днес: 24
hot
най-четени новини в момента
Сега
-
четат ПИК