ЕКСКЛУЗИВНО! Довереник на Ванга: Само Бойко Борисов може да сбъдне тайнствено пророчество на врачката!

ТЕМА

ЕКСКЛУЗИВНО! Довереник на Ванга: Само Бойко Борисов може да сбъдне тайнствено пророчество на врачката!

54613
на 26.08.2016
ЕКСКЛУЗИВНО! Довереник на Ванга: Само Бойко Борисов може да сбъдне тайнствено пророчество на врачката!
Автор:   ПИК

Той може да разпореди да се разкрие гроба на Апостола, казва Павел Кипров

Премиерът Бойко Борисов е единственият, който може да сбъдне пророчеството на леля Ванга и да разпореди разкриване на гроба на Васил Левски. В това е убеден нейният дългогодишен довереник Павел Кипров. 

препоръчано

Признатата в цял свят ясновидка му завещава тайната, като той твърди, че може да посочи мястото с точност до сантиметри. След което ще започне възходът на България. 

"Това ще бъде потвърдено от всеки елементарен апарат, защото Апостола е погребан с метален кръст, с ножа и пищова, върху който са се заклевали съратниците му от Софийско, имал е и библия, и икона, които са изгнили", казва Кипров пред 168 часа. 

Той е убеден, че там има и каменен кръст с името на Левски, защото Ванга все му повтаряла: "Търсете кръста, по кръста ще го намерите". 

Въпреки това заинтересованите институции си прехвърлят топката кой трябва да започне проучването в столичния храм "Св. Николай Чудотворец".

От Министерството на на културата писмено отговарят, че теренните проучвания трябва да се направят от археолог, като се приложат разпоредбите на Закона за културното наследство. 

Шефката на общинския музей в София Надежда Йовчева обаче казва, че имат много становища от граждани за местонахождението на гроба. 

Според някои той е в гроба на Пър ва английска гимназия, според други - в храма "Света Петка Самарджийска". Затова там е поставена паметна плоча. 

Дълги години покойният писател Николай Хайтов твърдеше, че гробът на Левски е именно в Св. Петка. 

Той години наред обвиняваше учените във фалшификация, в неграмотност и нежелание да проучат гроб 95, за който бе убеден, че е на Левски.  Но учените категорично го опровергаха и доказаха, че това е византийски гроб на повече от 1000 години. 

А защо точно премиерът би изиграл такава огромна роля за разкриването на гроба?

Защото преди повече от 25 години Ванга говорила на Кипров за него. Тогава той изобщо не разбирал за кого става въпрос, тъй като тя говорела за "топкаджия, защото рита топка". 

Кипров опитал да налучка кой е, но тя казала, че отзи човек ще поеме държавата, че е роден в село до София, че ще стане генерал. 

Сподели:
Бомба x
СЕНЗАЦИОННО: Пентагонът потвърди за видео с НЛО СЕНЗАЦИОННО: Пентагонът потвърди за видео с НЛО
ПИК TV x
ИЗВЪНРЕДНО В ПИК TV: Страшен екшън в парламента - ГЕРБ на бунт срещу новия ОФ (НА ЖИВО) ИЗВЪНРЕДНО В ПИК TV: Страшен екшън в парламента - ГЕРБ на бунт срещу новия ОФ (НА ЖИВО)
ново
Днес: 181
hot
най-четени новини в момента
Сега
-
четат ПИК
Сега
-
четат това