ЕКСКЛУЗИВНО! Ето как биха гласували българите, ако изборите бяха днес (СНИМКИ)

Политика

ЕКСКЛУЗИВНО! Ето как биха гласували българите, ако изборите бяха днес (СНИМКИ)

30763
на 25.01.2017
ЕКСКЛУЗИВНО! Ето как биха гласували българите, ако изборите бяха днес (СНИМКИ)
Автор:   ПИК

ПИК с нов канал в Телеграм

Последвайте ни в Google News Showcase

ГЕРБ и БСП са с приблизително еднакви проценти, според електоралната нагласа почти два месеца преди президентските избори. Това заяви пред Нова телевизия политологът Димитър Ганев от Изследователски център "Тренд".

препоръчано

"На БСП и ДПС няма да им стигнат гласовете да станат самостоятелно мнозинство. Тук вече е много сложно - не вярвам Патриотите да подкрепят по какъвто и да е начин ДПС", коментира политологът.

Той смята, че БСП към този момент няма да постигнат такава победа, както на президентските избори. 

"Резултатът на Румен Радев не беше резултат само на БСП. Такава убедителна победа няма да се случи на парламентарните избори. Но имаме нова политическа ситуация, ще действа ново правителство. От тях и действията на президента ще зависят и резултатите, които ще получи БСП", заяви Ганев.

Според него Патриотичният фронт е объркан от различни политически линии, прокарвани от Валери Симеонов и Красимир Каракачанов. 

Най-одобряваният политик в момента е президентът Румен Радев - получава 45% от гласовете на анкетираните. Според Ганев обаче тук се наблюдава още инерцията от президентските избори, както и фактът, че Радев все още няма "гаф" като политик.

На второ място е премиерът в оставка Бойко Борисов, който печели 30% от симпатиите на анкетираните. 

Сподели:
Бомба x
САМО В ПИК! Топ хороскопът на Алена за решаващия изборен ден: Овенът да не прекалява във вярата към интимния си партньор, а Ракът ще се влюби безумно САМО В ПИК! Топ хороскопът на Алена за решаващия изборен ден: Овенът да не прекалява във вярата към интимния си партньор, а Ракът ще се влюби безумно
ПИК TV x
Румен Радев пред ПИК TV за най-новата хрумка на ППДБ: Дайте ми мерните единици, с които ще мерим равноотдалечеността на един премиер (НА ЖИВО) Румен Радев пред ПИК TV за най-новата хрумка на ППДБ: Дайте ми мерните единици, с които ще мерим равноотдалечеността на един премиер (НА ЖИВО)
ново
Днес: 99
hot
най-четени новини в момента
Сега
-
четат ПИК