Ексклузивно за войната: САЩ и Русия започват съвместна операция в Алепо

Близък изток

Ексклузивно за войната: САЩ и Русия започват съвместна операция в Алепо

19196
на 03.09.2016
Ексклузивно за войната: САЩ и Русия започват съвместна операция в Алепо
Автор:   ПИК

Руски специални части вече са в района на бойните действия

ПИК с нов канал в Телеграм

Последвайте ни в Google News Showcase

Споразумението между САЩ и Русия за съвместни бойни действия в Алепо, Сирия на практика е постигнато, съобщава ливанският вестник „Ас Сафир”. Става дума за съвместна военна операция срещу „Ислямска държава” в района на сирийския град.

препоръчано

 Москва вече е информирала Дамаск за споразумението, Вашингтон е съобщил на Турция. Според неназовани източници основата на договорките е в това САЩ да атакуват „Ислямска държава” и „Джебхат ан-Нусра”, а Русия няма да закача другите отряди на сирийската опозиция, различни от вече споменатите.

 За всички терористи, които поискат да се изтеглят от Алепо, ще бъде предоставен коридор, ако отговарят на условията на споразумението между американците и руснаците.

 „Русия вече е започнала да изпълнява своята част от споразумението, прехвърляйки оръжие и военни спецчасти в района на летище Сфира и хеликоптери на летище Квейрис близо до Алепо. Те ще се включат във военните действия в следващите часове”, съобщава още източникът.

Превод:ПИК 

 

Сподели:
Бомба x
САМО В ПИК! Алена с ексклузивен хороскоп за събота - Телците да не помагат на безотговорни колеги, Раците да не дават заеми САМО В ПИК! Алена с ексклузивен хороскоп за събота - Телците да не помагат на безотговорни колеги, Раците да не дават заеми
ПИК TV x
ПЪРВО В ПИК! Джейхан Ибрямов остава за постоянно в ареста - човекът на Доган отказал да говори пред разследващите, натъпкал половината от белязаните пари в сакото (ОБНОВЕНА) ПЪРВО В ПИК! Джейхан Ибрямов остава за постоянно в ареста - човекът на Доган отказал да говори пред разследващите, натъпкал половината от белязаните пари в сакото (ОБНОВЕНА)
ново
Днес: 50
hot
най-четени новини в момента
Сега
-
четат ПИК