ЕКСКЛУЗИВНО И ПЪРВО В ПИК: Синоптичката Никол Станкулова роди преждевременно (ПОДРОБНОСТИ)

ГАЛЕРИЯ ШОУ

ЕКСКЛУЗИВНО И ПЪРВО В ПИК: Синоптичката Никол Станкулова роди преждевременно (ПОДРОБНОСТИ)

234088
на 15.11.2018
ЕКСКЛУЗИВНО И ПЪРВО В ПИК: Синоптичката Никол Станкулова роди преждевременно (ПОДРОБНОСТИ)
Автор:   ПИК

Ето каква сума достигна Jackpot Cards, най-високият джакпот на efbet.com (18+)

Синоптичката на Нова телевизия Никол Станкулова е родила тихомилком миналата неделя, научи ексклузивно ПИК. 

препоръчано

Терминът на красавицата бе към края на месеца и детето й трябваше да се появи на бял свят под зодиакалния знак на Стрелец, но се роди Скорпион. Бебето обаче се е обърнало и се е наложило Станкулова да роди по спешност и то със секцио, въпреки желанието й да изпита чувството на естественото раждане. 

През цялата си бременност Никол Станкулова не обели нито дума за предстоящото й щастливо събитие. Затова и до последно така и не се разбра с момче или с момиче ще дари своята половинка - Теодор.

Според наши източници бебето е момиче, тъй като пред свои близки синоптичката е споделила, че с Теодор възнамеряват да кръстят детето си на бабата - Радка.

Никол Станкулова е третата синоптичка на Нова телевизия, която излезе в майчинство тази година. Крак с момче повлече президентската съпруга Деси Банова-Плевнелиева, а след нея син роди и Гери Малкоданска.

ПИК честити първата рожба на двойката и пожелава да расте здрава и щастлива!

Следвайте ПИК в Телеграм и Туитър

Сподели:
Бомба x
САМО В ПИК: Вижте ексклузивния хороскоп на Алена за 28 март - Близнаците завладени от добро настроение, изкушения дебнат Стрелците САМО В ПИК: Вижте ексклузивния хороскоп на Алена за 28 март - Близнаците завладени от добро настроение, изкушения дебнат Стрелците
ПИК TV x
Топ конституционалистът доц. Борислав Цеков с важни подробности пред ПИК TV: Радев не може да откаже назначаване на министри! Ако никой не иска да бъде служебен премиер, трябва да ни управлява правителството в оставка (ВИДЕО) Топ конституционалистът доц. Борислав Цеков с важни подробности пред ПИК TV: Радев не може да откаже назначаване на министри! Ако никой не иска да бъде служебен премиер, трябва да ни управлява правителството в оставка (ВИДЕО)
ново
Днес: 10
hot
най-четени новини в момента
Сега
-
четат ПИК