Ексклузивно! Кошмарът в "Арена Армеец" е към своя край, през нощта мъж е получил инсулт

ЧАС ПИК

Ексклузивно! Кошмарът в "Арена Армеец" е към своя край, през нощта мъж е получил инсулт

11652
на 27.10.2015
Ексклузивно! Кошмарът в Арена Армеец е към своя край, през нощта мъж е получил инсулт
Автор:   ПИК

ПИК с нов канал в Телеграм

Последвайте ни в Google News Showcase

Кошмарът в "Арена Армеец" е към своя край. След над 36 часа изборен ад хората са на път да отидат. Вече и последният човек е влязъл, за да брои бюлетини.

препоръчано

Към 1:10 тази нощ мъж по всяка вероятност е получил инсулт. Като цяло нощта е протекла спокойно в залата, информира "Канал 3".

По последни данни 80 души са постъпили в болница, защото им е прилошало. Висенето по опашки за предаването им предизвика дори спонтанен аборт на млада жена.

След края на изборния ден около 6000 членове на секционни комисии останаха заключени в салона. В понеделник залата се превърна в арена на мъченията за хората – те лежаха по пода, гладни и капнали от умора, а някои не издържаха и припаднаха. Още в ранните часове долетя и слух за смъртта на двама души, чакали в нощта след изборите, за да предадат бюлетини и протоколите си, но по-късно информацията беше опровергана, припомня "Монитор".

Междувременно снощи бе получен и сигнал за бомба в залатa, но той се оказа фалшив и след проверка на компетентните органи работата бе възстановена.

 

Сподели:
Бомба x
САМО В ПИК! Топ хороскопът на Алена за последната неделя на септември: Везните да не си губят времето с излишни срещи, Скорпионът да не атакува чужди територии САМО В ПИК! Топ хороскопът на Алена за последната неделя на септември: Везните да не си губят времето с излишни срещи, Скорпионът да не атакува чужди територии
ПИК TV x
Седмичната прогноза на ПИК TV с проф. Георги Рачев: Октомври ще се усеща като септември (ВИДЕО) Седмичната прогноза на ПИК TV с проф. Георги Рачев: Октомври ще се усеща като септември (ВИДЕО)
ново
Днес: 17
hot
най-четени новини в момента
Сега
-
четат ПИК