ЕКСКЛУЗИВНО: Марешки разкри какво е работил като студент

БЪЛГАРИЯ ДНЕС

ЕКСКЛУЗИВНО: Марешки разкри какво е работил като студент

6360
на 06.03.2021
ЕКСКЛУЗИВНО: Марешки разкри какво е работил като студент
Автор:   ПИК

Веселин Марешки разказа в телевизионно интервю за младежките си години и за  началото на своя път в бизнеса като разкри, че пред 1991г. е започнал с една аптека във Варна, която е била в гараж близо до болницата.

препоръчано

„После втора, трета, пета. Някъде към десетия обект вече бяхме направили милион оборот. Оттам нататък започна бързото ни развитие- с много работа”, каза лидерът на ВОЛЯ. Той даже призна, че като студент е карал такси в родния си град, за да си помага за обучението в Москва.

В руската столица е учил в един от най-старите и престижни университети- Техническия университет. Всяка ваканция е използвал да работи. „ Едно лято имах 200 долара и вместо да ги похарча за глупости, отидох на круиз из Средиземноморието, да видя други страни, други култури. Това винаги ми е било интересно и съм щастлив, че сега мога да си го позволя- да пътувам и да наблюдавам как се развиват другите държави, бизнеси, да черпя опит”, каза още Марешки.

Сподели:
Бомба x
Тези пет признака показват, че партньорът ви не е единственият Тези пет признака показват, че партньорът ви не е единственият
ПИК TV x
ИЗВЪНРЕДНО В ПИК TV! Борисов: Народът каза - избра мен и ГЕРБ! Предлагам Даниел Митов за премиер, а Караянчева - за председател на парламента (ВИДЕО) ИЗВЪНРЕДНО В ПИК TV! Борисов: Народът каза - избра мен и ГЕРБ! Предлагам Даниел Митов за премиер, а Караянчева - за председател на парламента (ВИДЕО)
ново
Днес: 56
hot
най-четени новини в момента
Сега
-
четат ПИК
Сега
-
четат това