Вход
София
Времето в София 9 o C

ЕКСКЛУЗИВНО! Нови шокиращи разкрития за гей миналото на Радан Кънев! Пианист и учител разкриха къде е било любовното гнездо на Рада Дълбоката! Лидерът на ДСБ бил жена в леглото...

ЕКСКЛУЗИВНО! Нови шокиращи разкрития за гей миналото на Радан Кънев! Пианист и учител разкриха къде е било любовното гнездо на Рада Дълбоката! Лидерът на ДСБ бил жена в леглото...

на 18.12.2015
14790
37
ЕКСКЛУЗИВНО! Нови шокиращи разкрития за гей миналото на Радан Кънев! Пианист и учител разкриха къде е било любовното гнездо на Рада Дълбоката! Лидерът на ДСБ бил жена в леглото...
Автор: ПИК
18.12.2015
37
14790

Нови пикантни серии от розовото минало на Радан Кънев, по-известен в средите на различните с прякора Рада Дълбоката, разкриха популярни лица от родните гей среди. Пианистът Павлин Цветков и учителят Христо Птухин (на снимката вляво) се свързали с БЛИЦ след разкритията на рок легендата и гей №1 у нас Ицо Петрофф, както и преподавателят Силвестър Илиев, които първи разказаха подробности за хомосексуалните връзки на лидера на ДСБ.

Цветков и Птухин заявиха, че са наясно с доста повече детайли от интимната афера на Кънев с негов любовник преди години. Двамата са категорични, че политикът напразно се опитва да се разграничи от близките си отношения с юриста Филип Еми Бехар, тъй като категорично знаели за продължителната им гей връзка.

Предлагаме ви сензационното интервю без редакторска намеса:

-  Г-н Цветков, защо твърдите, че сте знаете всичко за гей скандала с Радан Кънев?

-  Ние сме нещо като девери, както биха казали запознатите с родовите връзки. Аз съм гадже на брата на неговия любовник. Моят приятел е Моис -Бехар, който е брат на любовника на Рада – Филип Еми Бехар.

- Извинете ме, но кой визирате под Рада, нашите читатели едва ще разберат гей жаргона ви...

- Рада Дълбоката е Радан Кънев. Ние си говорим на женски имена и си викаме гейки, затова и прякорите ни са такива. Има и изключения като например Моис и Филип, които са бисексуални. Познавам и Филип и знам, че е мъжкар. Те са активни и за това нямат такива женски имена и прякори. Разбира се може да има и смесени случаи, както е в моята връзка с Моис, защото аз съм и активен и пасивен.

От Моис обаче знам, че брат му е само активен и Рада, извинете Радан Кънев, си е жената във връзката, той е пасивен гей. Затова ми е смешно, когато се оправдава, че не изневерявал на жена си. Ако може да се говори за изневяра, то тя е към любовника му, а не към жена му, защото бракът им е ясно, че е фиктивен. Не живеят заедно и не спят заедно, а като не си в едно легло с някой, как можеш да му изневериш? Това са наивни опити да заблуждава обществото, но ние гейовете знаем как стоят нещата в действителност.

- Кои неща имате предвид?

- Техният семеен живот е съвсем ясен – ти си вдясно, аз съм вляво. В случая Рада е вляво.  Мога да потвърдя, че Филип, както и моят интимен приятел Моис е бисексуален, така че той е мъжът във връзката. Дори великият политик да е бисексуален, във връзката с Филип той е лявата страна. Филип е активната страна във връзката с Радан. Не може Радан да се прави на мъж и да обяснява какво ли не, защото е пасивната страна. Филип никога не е бил пасивен.

- И все пак защо това обяснява какъв е бракът му?

-  Христо да каже защо.

- Кажете г-н Птухин...

- Това е публична тайна - бракът име е изцяло фиктивен. Аз ще ти помогна да се издигнеш в политиката семейно. Досущ като първата дама на България – защо не е до Плевнелиев. Ами същата работа е и с Радан Кънев – показал е една снимка на жена му и никой не я е виждал, не се появяват заедно, пълна заблуда е всичко! Явно е, че са си дали пълна свобода, а само пред обществото имат подпис в ритуалната зала. Двамата са били дълги години колеги и приятели и в един момент видиш ли се влюбват един в друг, ей така изневиделица и решават да се оженят. Глупости са това. Ясно е, че той е решил да влиза в политиката и му е трябвало алиби, което неговата близка приятелка на драго сърце му е осигурила. Той пък я е осигурил да си живее добре в чужбина и всички са доволни.

- Г-н Цветков, вие познавате ли лично Филип Бехар?

- Разбира се, нали е брат на гаджето ми. Били сме много пъти заедно, докато живееше в България. Той си беше взел хубав апартамент на „Паренсов” 33 и там гостувахме често. Това беше и любовното им гнездо с Радан Кънев и това го знаят още много хора от нашия приятелски кръг, които са ги виждали тогава двамата и са присъствали на сбирките ни.

Филип живееше на третия етаж преди да замине за САЩ. В същата сграда живее и съпругът на Блага Димитрова. Така че не само ние двамата, но и много други приятели знаят, че са се срещали там и там беше любовното им гнездо. Сега обаче това са само младежки спомени.

- Политиката ли прекъсна тези сбирки?

- Не, просто Филип замина за САЩ. Той работеше като юрист по различни дела към световната гей организация. По това време отговаряше за Източна Европа и разработваше проекти и подкрепяше гейове тук и в други съседни страни. В продължение на 3-4 години прекарваше повечето си време в София, пътувайки разбира се и до родния си Израел, където сега живее и моето гадже Моис. С изключение на командировките обаче, си беше тук и именно тогава бяха най-близки с Радан. Не ги е разделила политическата кариера на Дълбоката, защото тя все още не беше толкова известна и нямаше амбиции да е на първа линия. Това се случи по-късно и не без помощта на Филип.

Всъщност именно неговото преместване в централата на световната гей организация и издигането в кариерата му, бе причината Радан също да успее. Знаете какви пари се раздават на демократични партии, за да работят за правата на гейовете и как с тяхна помощ човек бързо се издига... Е, как мислите, че две години след това Радан стана лице на ДСБ. Така че не ги раздели политиката. Той продължаваше да поддържа отношения и да защитава гейове и организациите им и публично също го е заявявал.

Едва напоследък, след като е решил явно да се бори за президент, се отрича от тези връзки и се опитва да се разграничи, което обаче ще му изиграе лоша шега, защото съвсем показва, че не е никакъв мъж, не стои зад думата си и се отмята точно като някоя гейка.

Бях му звънял с Христо Птухин, за да помогне по разрешаване на негов казус и започна да отклонява, да се оправдава, че предстоели избори и какво ли още не. Звънях и на Филип, но той заяви, че също е разочарован от него и не само няма да продължи интимните си отношения с него, но и спира гей подкрепата към него, която е изключително важна финансово, защото по тази линия се изливат пари към демократите в цяла Европа, и у нас. Затова и пролетта, когато дойде е решил да се срещне с местни гей организации, както и медии и да разкрие много неща.

Сподели:
Напиши коментар »
(37)
1
ухаааа. няма верно такъв скандал..
2
ГНУСНО Е, ЧЕ ТАКИВА АМОРАЛНИ ТИПОВЕ НИ УПРАВЛЯВАТ. ТОВА НЕ Е ЖЪЛТО, ЗАЩОТО РЕАЛНИ ХОРА ИЗЛИЗАТ С ИМЕНАТА СИ, ТОВА Е СЕРИОЗНО И ГОВОРИ ЗА ЗАВИСИМОСТИ НА ДЕПУТАТ ОТ УПРАВЛЯАЩАТА КОАЛИЦИЯ.
3
Радан е напълно потопен след тази история - никой вее не го приема насериозно. а какво ли мисли Командира му в Драгалевци???
4
Хак на Дълбоката в Дълбокия е положението
5
Костич сигурно вие на умрело.
7
Добре де,Аз да питам,нали Б.Борисов,каза,че до Онзи ден са били Дружки,това как да Го разбирам
8
Не знаех,че на нас демократите ни пращат мангизи ,за да чукаме гейчетатаЗначи ний до сега цме ги чукали на вересия.Язък!
9
А га ядоха кифтетата (получаваха задокеанските пари) им беше готино!
10
жената тясна ли е
11
Ахахахха, Радаааа Дълбокатаааа, ааааааааа! Драгалевския сега му се сере, ама има Господ! След всичките кражби и лъжи!
12
Тя физиономията му е като на Момата, както и мисленето му е болшевишко и гейско...
13
Този е политически пътник! Евала на Бойко, иска избори, ако има такива, тия измекяри ще гледат Парламента от опашката на коня! Тоя Костов се оказа страхотен мръсник! Радо Клизмата!!!
14
Радан посмя да вдигне ръка срещу Боко и мръсните номера не закъсняха.Гнусно и долно,видно е кои са поръчителите и глашатаите на тази помия.Да се смее ли човек,или да псува,заради смехотворните ни политически елити,вперени в пъпа си,докато светът се сгромолясва край тях.
15
Хора, цял ден не сте казали, какво е предрекла Ванга за тоя скандал! А нали сте уважавана ИНФОРМАЦИОННА агенция!!! Чакаме!
16
РАДА дълбоката и бат БОИКО били ПРИЯТЕЛИ СТРАННО
17
Абе това добре ама се чудя Боко как ги назначава в съдебната власт. По специално ми е чудно Цаци колко се е дупил.
18
Питате ли се защо сайтовете на Пеевски PИК и БЛИZ никога НИКОГА НИКОГА не пишат нищо срещу Бойко Методиев Борисов ?
19
п реди много години бях чел някъле ,че манафщината/гейовщината/е силно разпространена при евреите и мюсюлманите/от там илва и името /манаф/мъж до оножда мъж.някой/ако знаенещо повече да каже
20
от мнението на Иван Костов за Радан Кънев могат да го чуят лично при Митко Цонев. Костов поздравлява Радан Кънев за лидерското му поведение и смелостта да поема политическа отговорност . А колкото до калташките номера на ПИК ...заслужавате единствено презрение и вие и ченгеджийницата ,която ви ползва.
21
А защо не пишете за бившата двуцефка ББ, на който отдавна са изгорели бушоните?
22
ХОРА НЕ СЕ ВРЪЗВАЙТЕ НА ТЕЗИ ЛЪЖИ, НАЛИ ЗНАЕТЕ КОЙ СТОИ ЗАД ТОЗИ САЙТ.
23
Радан гей боко педофил Каратанчева. Егати
24
Стига сте ни занимавали с това хюмне!
25
На Раданка да и изпеят една хубава народна песен, която почва така : духни ми духни Радо ле........много ще и хареса на завалийката. И тя иска да става президент !!! А бе няма ли кой да я ....опраска .......а не, не може, та тя това иска.
26
Така, какво излиза сега на бял свят??? Някой опрасква яко (ББ), други ги опраскват също яко (РК). У нас опрасканите обикновено ги издигат - например СерГей-ка.
27
Дойде ми наум една лингвистична подробност. Женската на слона се казва слоница, женската на тигъра се казва тигрица и т.н. Ако Рада е от женската страна, не трябваше ли приятелите да му казват "г@зица"??? Г@зице, те си наш то знаме!!!
28
снощи ив костов се хилеше неестествено в една тв веднага го викнаха да прикрие резила си наречен радан кънев но не успя тези които са гласували за дсб сега са много доволни налиj
29
Гея си е ГЕЙ!Колкото и да крие това, че е мека китка като замазва очите на свойте колеги от ДСБ, като се прави на мъж.Вили Гешева е наистина добро прикритие! Колко жалко, че не използва това, което има! Ново...какво да се прави това все пак е Рада дълбоката... Улахахахаха
30
Кефи ме как всички слуги на баш свинята квичат в истерия срещу Радан Кънев. Явно човека е чист и няма зависимости, та само това успяхте да скалъпите. Хахахаха безгръбначни душици - никой не може да ви измъкне интелектуалния и моралния мрак, в който сте.
31
ВЧЕРА КАЛ ПО ВЕЛИЗАР ЕНЧЕВ, ЩОТО Е ОПОЗИЦИЯ НА МУТРАТА ОТ ЛЕВИ ПОЗИЦИИ. ДНЕС ПАК ПО РАДАН КЪНЕВ, ЩОТО СЕ РЕШИ ДА КАЖЕ НЕ НА МУТРАТА ОТ ДЕСНИ ПОЗИЦИИ. АГЕНЦИЯ ЗА МОКРИ ПОРЪЧКИ СТЕ ВИЕ. НО ИМА Б О Г! ИМА!
32
Евала,вие сте абсолютно независима медия.
33
Е това е! Путинистите които иначе са против геьовете сега вербуват гейове за мръсните си интриги.
34
Понеже видях разни коментари на някакви никакви реформаторчета, които явно приемат "лидера"им да е ГЕЙ мога само да кажа....вие сте същите нежни душички...:-D
35
Тоя пич ме кефи. Падам си да му ударя една пушка.
36
Този коментар съдържа нецензурно съдържание!
37
Този коментар е обозначен като спам.
Вашето мнение
Код за сигурност:
Последни новини
Най-важното
Най-четени
Най-коментирани
За кого ще гласувате на евроизборите през май?
Общо гласували: 19020
архив

Мъжът удря с юмрук по масата:
- Кой командва в тази къща?!
Жената:
- Аз. Е, и?
- Нищо, просто исках да се уточним...

няма нови новини
Днес: 85
hot
най-четени новини в момента
сега
2666
четат ПИК
сега
четат тази новина
x
ИЗВЪНРЕДНО В ПИК TV: БСП в тежък спор за главен редактор на "Дума" - ще се пребори ли Корнелия Нинова за приближения си Ивелин Николов (ОБНОВЕНА)
x
Астролог: Всичко, което е в тежест за вас, можете безопасно да премахнете сега от живота си
x