ЕКСКЛУЗИВНО! ПИК в преследване на ПП-ДБ! Лена дойде в парламента, Лорер каза разцепва ли се коалицията (СНИМКИ)

АВТОРСКИ НОВИНИ

ЕКСКЛУЗИВНО! ПИК в преследване на ПП-ДБ! Лена дойде в парламента, Лорер каза разцепва ли се коалицията (СНИМКИ)

105606
на 12.04.2023
ЕКСКЛУЗИВНО! ПИК в преследване на ПП-ДБ! Лена дойде в парламента, Лорер каза разцепва ли се коалицията (СНИМКИ)
Автор:   ПИК

ПИК с нов канал в Телеграм

Последвайте ни в Google News Showcase

Два екипа на ПИК хванаха на влизане в Народното събрание парламентарната група на "Продължаваме промяната" и "Демократична България".

препоръчано

Кирил Петков пристигна с Настимир Ананиев и Радослав Рибарски. Лена Бориславова влезе с Божидар Божанов.
Въпросът на ПИК "Какво ще искате от ГЕРБ, за да гласувате за тяхната подкрепа?", Кирил Петков подмина с мълчание и... широка усмивка. Христо Иванов заяви, че "имали ясни решения" на въпрос дали ще подкрепят правителство на ГЕРБ.

А Лена Бориславова, дъвчейки нервно дъвка, на въпроса "Защо се отказахте от депутатското място, въпреки преференциите?", отговори през рамо: "Имам важни занимания днес".

Даниел Лорер бе лаконичен пред питането: "Разцепва ли се вашата партия?". - "Нищо не се разцепва, заяви той.

"Измислихте ли вече новата си рап песен за 49-ия парламент?", попита репортерката ни Цвети Борисова влизащия с раница в Народното събрание депутат Христо Петров. Ицо Хазарта млъкна и не отговори.

Отделно от парламентарната група на ПП-ДБ дойдоха още Асен Василев и Бойко Рашков. Бившият вътрешен министър каза единствено "Не" на въпроса дали коалицията ще подкрепи кабинет с участието на ГЕРБ.

Сподели:
Бомба x
САМО В ПИК! Ексклузивният хороскоп на Алена за последния работен ден за седмицата: Бизнес успехи за Телеца, Близнаците да не пътуват, а Везните да не мърморят на партньорите си САМО В ПИК! Ексклузивният хороскоп на Алена за последния работен ден за седмицата: Бизнес успехи за Телеца, Близнаците да не пътуват, а Везните да не мърморят на партньорите си
ПИК TV x
ИЗВЪНРЕДНО В ПИК TV! Доган пак дойде в централата на ДПС - едри мъжаги го пазят с телата си (СКАНДАЛНО ВИДЕО) ИЗВЪНРЕДНО В ПИК TV! Доган пак дойде в централата на ДПС - едри мъжаги го пазят с телата си (СКАНДАЛНО ВИДЕО)
ново
Днес: 94
hot
най-четени новини в момента
Сега
-
четат ПИК