Вход
София
Времето в София 18 o C

ЕКСКЛУЗИВНО! ПИК предизвика страшен трус в БСП! Корнелия Нинова насъска своите срещу вътрешния враг Михаил Миков

ЕКСКЛУЗИВНО! ПИК предизвика страшен трус в БСП! Корнелия Нинова насъска своите срещу вътрешния враг Михаил Миков

на 11.07.2018
39227
25
ЕКСКЛУЗИВНО! ПИК предизвика страшен трус в БСП! Корнелия Нинова насъска своите срещу вътрешния враг Михаил Миков
Автор: ПИК
11.07.2018
25
39227

Страшен трус в БСП предизвикаха агенция ПИК и вестник "Ретро"! Пред медиите ни бившият лидер на партията Михаил Миков изрази остри опасения от нескопосаното сегашно управление на партията. Миков не скри разочарованията си и от лидерката Корнелия Нинова, и от цялото ръководство на БСП. Това стана причина тя да насъска своите хора по региони срещу вътрешния враг на "Позитано" 20.

ма проблем. И този проблем трябва да има много сериозно обсъждане в партията. Поне в момента аз не виждам някаква нагласа в ръководството да постави този проблем на сериозна дискусия - кои са съюзниците, какво трябва да направим, за да може лявото в България и в по-широк смисъл, хората, които искат едно друго развитие на България, да се обединят в коалиция. Това е тежък дефицит на актуална политика в БСП", заяви Миков пред ПИК.

"Очевидно е, че актуалното ръководство на БСП не може да овладее процесите на разпад в партията, не може да предложи смислена политика на опозиционна алтернатива. Доказателства има предостатъчно". Тези думи, на бившия лидер на БСП Михаил Миков разкритикува пред "Ретро" казани пред Ретро, разбуниха духовете в партията-столетница.

Реакцията на активистите социалисти не закъсня.

Здравко Кънчев, председател на ОбС на БСП – Габрово, Трифон Панчев – член на ОБ на НС на МО на БСП и председател на МО на БСП - Дряново и Валери Митов – председател на МО на БСП - Габрово изпратиха отворено писмо до медиите.

То е адресирано до членовете на Националния съвет на БСП. В него те критикуват медийното поведение на бившия председател на партията Михаил Миков и настояват, че с подобно поведение той помага на ГЕРБ преди европейските избори.

Публикуваме писмото без редакторска намеса:

"Уважаеми другари,

Обезпокоени от медийните изяви на наши другари, които през последните дни изобилстват в печатни и електронни издания, се обръщаме към Вас, с надежда, че на това ще бъде сложен край. Не намираме за редно, още по-малко отговорно, бивш председател на БСП да участва в очерняща партията и ръководството кампания, имайки предвид, че вече е имал възможност да покаже- как трябва да се „води” партията. Припомняме, че неговият стил на управление ни доведе до най-ниските резултати от последните години.

Само след няколко месеца предстоят избори за Европейски парламент и местна власт. Дълбоко се съмняваме, че с подобни изявления тези „другари” помагат за спечелването им. А може би не искат БСП да сложи край на хегемонията на ГЕРБ?!

Призоваваме критиките да бъдат след изборите, до тогава уважаемите другари, ако не искат да помагат, поне да не пречат. Вътрешнопартийните проблеми в БСП се решават на партийни форуми, а не през малкия екран. Политика и работа за партията се прави и когато не си на ръководен пост. Така доказваш, че си в БСП, заради идеи и каузи, а не за личен интерес, към днешна дата и за реваншизъм.

Вярвайки, че писмото ни ще бъде прочетено от „загрижените” другари, оставаме

С уважение:

Здравко Кънчев – председател на ОбС на БСП – Габрово

Трифон Панчев – член на ОБ на НС на МО на БСП

и председател на МО на БСП - Дряново

Валери Митов – председател на МО на БСП - Габрово", звършва писмото.

Сподели:
свързани новини
Напиши коментар »
(25)
1
Чий зад-ник ли ще лижат тези тримцата, като хвръкне скалпът на Корни?
2
Досадната трътлеста леллка от ден на ден все-повече изпростява.Откакто ги изхвърлиха от властта и им врътнах кранчетата за далавери, комунделите съвсем изтрещяха.Неслучайно още през 1993г. руснаците със закон забраниха тяхната КПСС , защото проумяха къде са корените на злото и корупцията , а у нас тези които опоскаха и продадоха държавата ни сега се правят на херувимчета и бълват ли бълват доноси , сплетни и обиди срещи всеки който не е сжигосана петолъчка като тях на челото .А докато Борисов успешно твори новата история на България, червеноглавците или плюят и злобеят по форумите , или в дима от скарите масово осират поляните около любимата си Бузлуджа ,слушайки истеричното квичене на партийната си лидерка и протежето и - фатмака докопал се до власт.
3
ПРОФЕСИОНАЛНА ИНТРИГАНТКА И ЛЪЖКИНЯ.
4
...още си говорят като във някаква секта...на "другарю"! Най- нереформираната партия в Европа,още ги тресе носталгия по комунизма! Дори в Русия се разграничиха от тази олигофрения , но изглежда при наличието на 2 млн оскубани пенсионери , комунистите разчитат пак да могат да ги излъжат! Погнусата е пълна...
5
Д а е б а м а й к а в и т р ъ т л е с т и г е р б е р а с т и - п е д е р а с т и, ПИК-лювци
6
Голям майтап са тия от БСП ! В най демократичната партия според кака Кури всяка критика към нея и НЕЙНАТА партия са вражески !!!Врага с партийния билет отново е на небосклона !Нищо ново в наследниците на Ленин ,Сталин ,Димитров и Живков !!Нищо !Разликата е само че сега не са на власт и няма ГУЛАГ,Скраверна ,Белене и верния партиен съд на БКП/БСП!!!А иначе е голям кеф да гледаш как озверелите за власт комуняги се ръфат едни други !Ако продължават така /дай Боже / ,сами ще се затрият и най накрая народа ще рахатяса от тези бандити и мафиоти !!
7
Друго си е БСП начело с другарката Корнелия Нинова…Лично Костов навремето я уреди като шеф на бордовете и приватизатор на "Техноимпекс" и "Техноимпортекспорт", а при другаря Станишев се отказа от СДС и вече като новоизпечена комунистка се облажи и с "Булгартабак".Сега е взела на концесия БСП заедно със всичките заблудени и още вярващи в червената идея свине и ги кара към кланицата , завещана от ортака и по далавери - другаря Гергов......
8
ЛИДЕРКАТА Е СУПЕР МАДАМА.ДА ПУСНЕ В АТАКА ХУБАВОТО ЛЕНЧЕ И ПОБЕДАТА Е СИГУРНА...ДВЕТЕ МАДАМИ ЩЕ БЪДАТ СКОРО НА ВЪРХА НА АЙСБЕРГА...ЖАЛКО ЗА ЛИДЕРА,ЧЕ СЕ ДОВЕРИ ИЗЩЯЛО НА ФИЗКУЛТУРНИКЪТ...
9
Безпартиен,редовен данъкоплатец,българин по националност пита:Кажи ми кулски "социалисте"ненагледен,как от 35-калпака-депутати в 43-тото НС,днес БСП разполага с 80 народни представители!? Пословична е жаждата за власт на влашкото население по поречието на р. Дунав и във вътрешността,но не е казано,че трябва да се пенсионираш като депутат с 30-35- години "трудов" стаж.Един слънчасал земеделец на име Спас,иска да се спаси, като целува навсякъде държавните началници,вярвайки че ще засее семето си в цецовата градина.Предателско,гадно,йезуитско племе сме,затова избирателите на 240-те дънери,са баталясали в дълбоката беднотия.
10
АБЕ ДРУГАРЕ ВИЕ НЕ СТЕ НИКАКВИ ДРУГАРЕ, Д'''''''БА! КЪ ТАКА...ТЦ...ТЦ....ТЦ... Е ТЕ Т'ВА ТЕ Е КОМУНИСТИЧЕСКА ОЛИГОФРЕНИЯ У ДЕЙСТВИЕ!
11
Е няма що, щом като Дряново е силната опора на курнела, тя е стабилна.....ха-ха-ха!
12
Браво, Миков!
13
Да нещо подобно на Трайчо Костов а разликата Е че няма бесилка и може да се плезе на който иска,а Не като Трайчо да се плезе само на Екзекутора Лев Главинчев и затова не му е турил торба-чувал на главата защото го е дърпал за краката та по-бързо да отиде на гости на този на КОЙТО не вярват....и по физиологичните нужди които спохождат обесването,за да е сигурен че Е прекрачил прага на св.Петър.....????
14
На всички става все по ясно, че България се управлява дистанционно от Масква . Всички усилия на хората, които се чувстват българи трябва да се насочат към постепенно ликвидиране на тази зависимост и отвоюване на България от азиятската ламя. По всякакъв начин да се представя на българите истинската история на родината ни,а не тази написана от старите историци преписвачи и преводачи от руски , агенти на ДС и рубладжии.Хора бдете, защото искат отново да ни гушнат и да ни превъзпитават с ...нагайката! Ето, гърците и черногорците се усетиха и почнаха да гонят руските шпиони, но у нас те са толкова много, че ще бъде голям проблем в дълъг период от време
15
Уважавам Борисов, дори и за това, че не допуска БСП-Корни и свине да дерибействат в България! Колкото и да се върти, Импексовата свиня е подготвена за изяждане, ако има останали нормални в БСП! Те нормалните се отцепиха с Първанов, който бе интелигентен и образован,в БСП останаха простаците начело с Войнстващата, лакома посредственост, олицетворена от Корнела Импексова! Светлият пример как селянка на 26 години, пристигнала от с.Крушовица, става милионерка, е по-заразителен от търкането на талончета за златни пирамиди!
16
Комунистическите канибали се самоизяждат . И заради това съм душевно разстроена .
17
Възхищавам се на хората в БСП, които имат смелостта да се опълчат на самозабравилата се авторитарна "лидерка".
18
ПОГЛЕДНЕТЕ ,ХОРА ---КОИ СА В ПОДКРЕПА НА БОИКО -----ВОЛЕН ,ВАЛЕРИ ,КАРАКАЧ ,ЗАЕДНО С МАРЕШКИ ----МИКОВ ,ЯНАКИ ,ГЕРГОВ ,МЕРДЖАНОВ ,ОВЧАРОВ И КАКВИ ЛИ НЕ МИЖЕТУРКИ -ОТ ТЯХ ВИДЯХМЕ САМО ЛЬЖИ -------ДА СЕ ЗАПИТАМЕ ЛЬЖЦИ ИКРАДЦИ ЛИ ИМА САМО
19
прекалено голямо внимание се обръща на тази партия като се критикува и осмива нейното сегашно ръководство. Не е необходимо това. Всички виждат накъде я водят Кури & Кири. Какво друго да се очаква от една бивша синя приватизаторка сега оцветена в червено и един червен по наследство контрабандист облажил се благодарение на баща си - лека му пръст. За обкръжението им няма какво да се коментира - лизачи и службогонци мечтаещи за власт и още облаги. Жалки палета лаещи в унисон с кучката майка.
20
Попитали един партиец как се справят с канибализма в партията? - Ими спрвиме се! - Как го напрвихте? - Ами изядохме ги... Та да видим кой кого ще метнат в казана.... :)
21
Не искам да плаша никого, но както са казали дрогарете от Дряново и Габрово, „след няколко месеца предстоят избори за Европейски парламент“! Заплатата на евродупетат е 16 000 евро НА МЕСЕЦ! За 4 годинки, или 48 месеца, се събират 768 000 евро или 1 502 077, 44 лв. – малко над милион и половина лева! Я сега ми отговорете на въпроса кой точно от тази партия ще позволи на стрина Курна, в критическата възраст, да реди листите и да се сложи самата себе си и своите фаворити и фаворитки на най-избираемите места? Мигар няма налице светлия пример на СерГейко, който до последно се кълнеше, че няма да ходи в Брюксел, а после се изниза като пръднал селянин от асансьор? За позасранци влизане във властта не се очертава, така че евродупетатстването е единствения сигурен начин да направиш пачка! Те за милион и половина човек убиват! Който иска, може да ме опровергае! Чакам!
22
ДРУГАРЕ, ХАЙДЕ ВСИЧКИ ЗАЕДНО, ДРУЖНО ДА СЕ ИЗСЕРЕМ НА БУЗЛУДЖА. ЩЕ ИМА СРЪБСКО И СКАРА, ЗА ПО-ОТБРАНИ ДРУГАРЕ СВ. ДЖОЛАН И СВ. ПАЧА, НАПРАВО СВИНСКА РАБОТА! ДРУГАРЯ ГЕРГОВ ОСИГУРЯВА СВИНЕТЕ.
23
Тия са се консервирали във времето на Тодор Живков. Какъв стил, каква ретроградна партийна реч! На тия не власт, а метла не трябва да им се дава да държат! Останали са в първата половина на XX век.
24
Ще ми обясните ли кой има повече право да се тревожи за сривове в партийната идеология - Партиеца от Дряново ли или бившия ПЪРВИ секретар на БКП/бсп на цялата БСП? Та техния политически обзор е несравним ако говорим за тяхната компетентност. Отново настояваме за първенство на некомпетентността отдолу защото е лесно манипулируема. А кой точно е врагът с партиен билет? Решете вие!
25
do 5 as teb jena ti ako ima6 deza itiah -----as ne probiram -karam nared
Вашето мнение
Код за сигурност:
Последни новини
Най-важното
Най-четени
Най-коментирани
Кой е най-одобряваният от вас партиен лидер?
архив

Психиатър в лудницата решава кръстословица. Стига до "Родното място на Наполеон" и се обръща към един от пациентите: - Ей, куку, къде си роден?

 

няма нови новини
Днес: 343
hot
най-четени новини в момента
сега
1784
четат ПИК
сега
четат тази новина
x
ИЗВЪНРЕДНО В ПИК TV! Корнелия Нинова яхна цената на хляба, иска 5% ДДС (ОБНОВЕНА)
x
Странни забрани, които ни дебнат из Европа
x