ЕКСКЛУЗИВНО! Премиерът Борисов с изключително интересен коментар за поведението на Волен Сидеров! Вижте мнението на Бойко за скандалите покрай изборите и атентата срещу Алексей Петров (обновена)

ЧАС ПИК

ЕКСКЛУЗИВНО! Премиерът Борисов с изключително интересен коментар за поведението на Волен Сидеров! Вижте мнението на Бойко за скандалите покрай изборите и атентата срещу Алексей Петров (обновена)

52561
на 30.10.2015
ЕКСКЛУЗИВНО! Премиерът Борисов с изключително интересен коментар за поведението на Волен Сидеров! Вижте мнението на Бойко за скандалите покрай изборите и атентата срещу Алексей Петров (обновена)
Автор:   ПИК

ПИК с нов канал в Телеграм

Последвайте ни в Google News Showcase

"Волен Сидеров в последните месеци почерпи за раждането на сина си. Изведнъж нещо стана и този човек вече не беше същият. Преди 10 дни беше спокоен, не говореше нито за мафия, нито за контрабанда. Надявам се, да се съвземе". Това заяви премиерът Бойко Борисов в ефира на БНТ.

"За съжаление това трябваше да стане още в понеделник. Това, което ние сме назначили там го махаме. Нямаше желание за битка на останалите политически партии в тези избори. Изведнъж с една абсолютна глупост се стигна до този резултат. "Това заяви премиерът Борисов по повод поисканата оставка на председателката на ОИК Диляна Иванова.

"Ние сме предложили председателката, но искам да кажа, че там има представители от всички партии", добави премиерът.

Михаил Миков навсякъде обикаля телевизии и говори ние сме втори бе. Та той дори не си надъхва хората да се сбият както се казва. Тотално в София, Бургас, Стара Загора, Русе, Благоевград виждате какъв е резултатът. Колко грешки да са направени?, запита Борисов.

препоръчано


"Нашите кметове навсякъде си потретват мандата. Районните кметове също са важни и призовавам всеки да излезе и да гласува в неделя", каза той.

"В програма "Екология" имаме 99% усвоени пот България еврофондове", заяви Борисов.

Резултатът от изборите показа, че сме отговорни. Въпреки идиотските неща, които ни правиха на миналите избори - аферата "Костинброд". ГЕРБ за ужас на БСП си направи кадри", заяви премиерът.

Хакерската атака е организирана извън България. Какъв е интересът на ГЕРБ от това? Все пак като управляваща партия носим отговорност за провеждането на изборите. Това беше тежък удар срещу нас. Изправи всички служби на нокти. Да не говорим за някакви листовки, които се опитаха да разпространят”, коментира премиерът.

Премиерът няма имунитет и министрите нямат имунитет. Мисля, че нашата работа не е по-малко опасна. Това каза премиерът в отговор на въпрос, свързан с предложението да бъде променен чл. 70 от Конституцията, регламентиращ депутатския имунитет в предаването.

Борисов коментира, че депутатите в парламента трябва да имат свобода – да могат да говорят. „1000 % неприкосновени трябва да бъдат”.

Според Борисов извън парламента народните представители трябва да се държат като всеки обикновен гражданин. 

Ще бъде добре Алексей Петров да съдейства на разследването. Той  призова Петров, ако той самият разполага с някаква информация относно случилото се, да я предостави на разследващите. По думите му той е опитен човек и е бил един от най-добрите барети. „Всеки, който е бил в казарма знае, че от такова разстояние е много рисковано да има поражение”, каза още премиерът Бойко Борисов. 

По думите му за самия атентат е било избрано неприятно време - точно преди изборите. 


Сподели:
Бомба x
САМО В ПИК! Алена с ексклузивен хороскоп за събота - Близнаците да са по-самокритични, Скорпионите - по умерени САМО В ПИК! Алена с ексклузивен хороскоп за събота - Близнаците да са по-самокритични, Скорпионите - по умерени
ПИК TV x
Виктор Димчев с убийствен сценарий пред ПИК TV: Тримата големи трябва да се разберат или приключва парламентарната република. Реална е заплахата от... (ВИДЕО) Виктор Димчев с убийствен сценарий пред ПИК TV: Тримата големи трябва да се разберат или приключва парламентарната република. Реална е заплахата от... (ВИДЕО)
ново
Днес: 17
hot
най-четени новини в момента
Сега
-
четат ПИК