ЕКСКЛУЗИВНО! Проговаря жената на Пепи Еврото - Любена Павлова. Прави шокиращи разкрития за съдии и висш политик. Ето какво се е случвало в "Осемте джуджета" (ВИДЕО)

БЪЛГАРИЯ ДНЕС

ЕКСКЛУЗИВНО! Проговаря жената на Пепи Еврото - Любена Павлова. Прави шокиращи разкрития за съдии и висш политик. Ето какво се е случвало в "Осемте джуджета" (ВИДЕО)

575287
на 31.05.2023
ЕКСКЛУЗИВНО! Проговаря жената на Пепи Еврото - Любена Павлова. Прави шокиращи разкрития за съдии и висш политик. Ето какво се е случвало в Осемте джуджета (ВИДЕО)
Автор:   ПИК

Последвайте ни в Google News Showcase

Бившата съпруга на издирвания Петър Петров-Пепи Еврото - Любена Павлова, проговаря за случващото се със скандално известния ресторант "Осемте джуджета".

препоръчано

В интервю за Антикорупционния фонд, тя обяснява, че заведението, което се ползвало доскоро за офис от Пепи Еврото, е било тържище на бъдеще - финансово и кариерно.

"Отделно се решаваха и проблемите на хората, други се създаваха", разказва с ирония Любена Павлова.

"Колко струва един магистрат?" - А колко струва един човек, пита бившата съпруга на Пепи Еврото.

По информация на ПИК в цялото интервю, което ще излезе утре, Любена Павлова ще направи шокиращи разкрития за висш политик и за зависимости на магистрати.

Следвайте ПИК в Телеграм и Туитър

Сподели:
Бомба x
САМО В ПИК: Вижте ексклузивния хороскоп на Алена за първия ден на юли - денят носи изненади на Близнаците, Съдбата помага на Лъвовете САМО В ПИК: Вижте ексклузивния хороскоп на Алена за първия ден на юли - денят носи изненади на Близнаците, Съдбата помага на Лъвовете
ПИК TV x
Георги Харизанов пред ПИК TV: Правителство е възможно само с мандата на ГЕРБ - ако не мине, отиваме отново на избори (ВИДЕО) Георги Харизанов пред ПИК TV: Правителство е възможно само с мандата на ГЕРБ - ако не мине, отиваме отново на избори (ВИДЕО)
ново
Днес: 127
hot
най-четени новини в момента
Сега
-
четат ПИК