Вход
София
Времето в София 20 o C

ЕКСКЛУЗИВНО! Сашо Симов попиля привържениците на Луков марш! Депутатът направи паралел между ген. Луков и Азис

ЕКСКЛУЗИВНО! Сашо Симов попиля привържениците на Луков марш! Депутатът направи паралел между ген. Луков и Азис

на 14.02.2018
29008
28
ЕКСКЛУЗИВНО! Сашо Симов попиля привържениците на Луков марш! Депутатът направи паралел между ген. Луков и Азис
Автор: ПИК
14.02.2018
28
29008

Народният съд е явление, което не може да получи едностранчива оценка. Това заяви пред Би Ти Ви депутатът от БСП Александър Симов. "Това не е за едно изречение. Разговорът се нуждае от повече обяснение. Не знам кой е авторът на декларацията на БСП, но, съдейки по стила, смятам, че авторът на текста е Валери Жаблянов. Но пак ще повторя - разговорът за Народния съд не може да се проведе през такава декларация. Ако ме поканите отделно, съм готов да проведем специален разговор", допълни той, коментирайки декларация на своята партия, в която се заявява, че Народният съд е "справедлив съд". 

„Шалом”: Маршът в чест на ген. Луков поругава жертвите на Холокоста

„Шалом”: Маршът в чест на ген. Луков поругава жертвите на Холокоста

Организацията на евреите у нас "Шалом" възразява остро...

на 11.02.2014

Темата в студиото бе "За или против Луков марш". В защита на паметното шествие се застъпи Йордан Манасиев от Българско национално движение. "Ако евроатлантическите ценности означават да забравим всички невинни жертви в България и извън територията на България, аз не мога да приема това. Можем ли да загърбим нашите жертви?! Смисълът на Луковия марш е да споменем на българите кои сме, що сме и че сме длъжници на нашето и бъдещото поколение за постигането на нашия национален идеал. За нас ген. Луков е символен образ, образ на един национален герой", коментира Манасиев.

Той помоли опонента си Александър Симов да се позове на факти и да докаже, че името на ген. Луков е свързано с антисемитска дейност и с припознаване на германския националфашизъм. 

"Да водим разговор за българския национален идеал през личността на ген. Луков е все едно да водим дебат за българската култура през личността на Азис. За мен ген. Луков е едно корумпе от историята. Той престава да бъде министър на отбраната след скандал с доставки на негодно оръжие. Ген. луков по никакъв начин не може да бъде символ на каквото и да е българско нещо - национално и идеално... Второ - аз твърдя, че има доказателства за фашисткия характер на организацията, в която е членувал ген. Луков", отговори на опонента си Александър Симов. 

"Що се отнася до ген. Луков, тъй като той не е градска легенда, нека се запитаме защо той остава сам на фронта?! Защото българските войници осъзнават, че врагът се намира в София, а не на отсрещната страна. Врагът е ген. Луков. Аз пак ще повторя моята теза - оставяме историята, но българският национален идеал не може по никакъв начин да бъде свързан с ген. Луков, но свързвайки го с него, ние се обричаме на тотално разединение и безсилие", заяви още Симов. 

Той отбеляза, че Столична община не е разрешила официално провеждането на Луков марш и въпреки това МВР е позволило това. "Това ме шокира!", заяви Симов.

Аз, дъщерята на "убиеца" на генерал Луков...

Аз, дъщерята на "убиеца" на генерал Луков...

Публикуваме авторски текст на депутатката от БСП Татяна...

на 14.02.2014

"Няма никакво нарушение на правилата, всичко е свързано със спазване на закона. В България има Закон за митинги и демонстрации и вие сте длъжни да ни осигурите правото да кажем какво мислим, дори да е различно от това, което мислите вие", заяви Йордан Манасиев.

Сподели:
свързани новини
БСП скочи срещу провеждането на Луков марш БСП скочи срещу провеждането на Луков марш
БСП-София се обявява срещу провеждането на Луковмарш в...
на 10.11.2017
Напиши коментар »
(28)
1
Симов, всуе се мориш, като лъжеш здраво се потиш, и тогава на главата запотена, лъсва петолъчка, алена червена!
2
Симов не червен и не е син, той е розов...еле пък сега зa тая тлъста депутатска заплатка не Луков ами и Левски ще оплюе. Е ако му нареди Корнелия..
3
Необръщайте Луков в гроба като давате трибуна да го коментира не кой да е,а тоя мири'злив червен бок'лук!
4
Не мога да разбера защо героите на България ги оплюват разни розови джендъри и дори да им дават да си публикуват вредните мисли в медийното пространство.
5
Лукоф е некъф джендер от миналото. Ползвали са го короновани особи като римска лека жена по пълна програма.
6
Главно отзад са го/я ползвали генерала/шата. Важното е да има повече лИбоф пък била тя и джендерска, нали БЕ цървули прости!
7
Този коментар съдържа нецензурно съдържание!
8
КАКВА Е РАЗЛИКАТА ОТ МАНИФЕСТАЦИЯТА ---ЛУКОВ МАРШ И МАНИФЕСТАЦИЯТА НА КОМУНИСТИТЕ КЪМ ПАМЕТНИКА НА СЪВЕТСКАТА АРМИЯ. НИКАКВА
9
Симов прави струва все бълнува за това Азис...Още в 2015 правеше нeкви такива сравнения за други личности...
10
острото перо на БСП /тесни социалисти и широки социалистки/ може да си го завре в анала. Лъжец и манипулатор.
11
Какво е попилял , бе нали гледах предаването , тАзи Симов/а изваждаше фалшиви новини и полуистини . Защо ген. Луков бил се задържал на фронта , ами за да организира отбраната на Кюстендил от сръбската армия ,бе аланкоулу , иначе сега този град щеше да е сръбски . Земеделците били организирали войнишките бунтове , брей , ама ние учихме друго от "правилната" комунистическа история на Симов , че пропагандаторите на Тесните социалисти, разбирай БКП , са бунили войниците по фронта . И още т.н. Войнишко въстание е разбито при Владая от юнкерите на военното училище , а не от Ген. Луков . Дори и да има нещо вярно в политическото насилие преди 1944г. то е било винаги с една цел - обединението на земите населени с българи , а насилието провеждано от комунистите преди и след 1944г. винаги е било в интерес на Кремъл и техните съюзници на Балканите , сърби и гърци !
12
ТОЯ СИМОВ Е ЕДНО МАЗНО СОЦ ГОВНО. А ВЗРИВЯВАНЕТО НА ЦЪРКВАТА СВЕТА НЕДЕЛЯ КАКВО Е БЕ ИДИОТО СИМОВ???БСП СА ТЕРОРИСТИ!!!
13
НИНОВА И МЪЖА И СА БЕСНИ СЕЛЯНДУРИ А СИНЧЕТО ИН РАФАЕЛ Е ДЕБЕЛ ДЕБИЛ АЛА КРУШОВСКО ДЕБИЛЧЕ!!!
14
https://m.youtube.com/watch?v=4OOYmuYQ6SA
15
Този коментар съдържа нецензурно съдържание!
16
Този коментар съдържа нецензурно съдържание!
17
СИМОВ Е ЕДИН ОБИКНОВЕН МРЪШЛЯК !!! ЗА НЕГО ГЕН ЛУКОВ Е НИКОЙ !!! ЗА ТОВА ПЪК ЗА НЕГО Е ФАКТОР ВСЕЗНАЕЩАТА БУРУДЖИЕВА, НА КОЯТО НЕЯСНО ЗАЩО Й СЕ ДАВА ВСЯКАКВА ТРИБУНА ДА БЪЛВА НИЩОКАЗВАНЕ, НО ПЪК Е ДЪЩЕРЯ НА УБИЕЦА НА ЛУКОВ !!! ТОВА СА СТОЙНОСНИТЕ ХОРА ЗА СИМОВ И НЕГОВАТА КОХОРТА !!!
18
Симов пак ли се пънеш бе смотльо, разбери че не ставаш, от ВСИЧКО РАЗБИРАШ, ВСИЧКО КОМЕНТИРАШ , но те ИЗГОНИХА от оня парцал наречен вестник Дума, щом за там не ставаш за никаде не си, иди изкарай 1 месец на смени като хората вземи 600 - 700 лева и ще видиш че ПАК ЩЕ ТЕ ИЗГОНЯТ защото не ставаш.
19
С тия устенца си е БСПеераста си е жив духач!
20
Най-добрият комунист е нaeбаният и обесен комунист.
21
Този коментар съдържа нецензурно съдържание!
22
Lainohod
23
А бе комунисти или фашисти, все един нацистки х//й ги е превил.Все пак главореза Йосиф Сталин, бе приятел със двете прохождащи диктаторчета Адолф Хитлер и Бенито Мусолини, и е изтрепал много повече хора от тях. Сталин е изтребил 25 милиона руснаци, без съд и в Сибирските лагери на Русия. Пол Пот изби половината си (около 2,5 милиона) население, в името на комунизма!! Тук нашите шумкарски сатрапи, изклаха хиляди без съд и присъда , както турчин не ни е клал, а още десетки хиляди народни чеда, бяха изтребени в концлагерите на смъртта Белене и Сквернена. Като, че ли това не стигна на болшевишката сган , но и обраха и окрадоха народа си както турчин не ни е грабел и циганин не ни е крал, за да си построят комунизма на тях и децата си, които пратиха на запад да учат и работят..
24
Нещасна Българио,налазена от червена ,безродна ,комунистическа чума.Поклон генерале,поклон и за останалите достоини синове на майка България.
25
Смотани гербери и националисти не Симов а Вие сте третополови. Вашия идол със заежко сърце се уплаши отново и замрази конвенцията. Симеонов да сте го чули ясно да се изкаже. За него са важни икономическите интереси, които защитава.
26
Е има комунисти и комуняги - но като нашити комунистичиски СВИНЕ - Комунисти - никаде няма
27
да поздравя двамата участници за културно и интелигентно проведеният спор!
28
Симов, ти си жалък палячо! ПОРЕДНИЯ ГНУСЕН ПОПУЛИСТ! ДА СРАВНЯВАШ ген. Луков с Азис! ТОВА Е МЕКО КАЗАНО ОТЯВЛЕН ЦИНИЗЪМ!!! СТРАХУВАМ СЕ, ЧЕ ЗАРАДИ ЕПИТЕТИТЕ, С КОИТО МИ ИДВА НАУМ ДА ТЕ НАРЕКА, ТУК ЩЕ МИ СЛОЖАТ "НЕЦЕНЗУРНО СЪДЪРЖАНИЕ"! ТИ МАЙМУНО НЕЩАСТНА И ТАКИВА КАТО ТЕБ И ГНУСНАТА ТИ ПАРТИЯ СЪСИПАХА ТОЗИ НАРОД! АНАТЕМА!!!
Вашето мнение
Код за сигурност:
Последни новини
Най-важното
Най-четени
Най-коментирани
Кой е най-одобряваният от вас партиен лидер?
архив

Две жени си говорят: - За първи път от двадесет години да се зарадвам да видя мъжа си . - По какъв повод ? -Извикаха ме да го разпозная ...

няма нови новини
Днес: 62
hot
най-четени новини в момента
сега
2110
четат ПИК
сега
четат тази новина
ДРАМА В ПИК TV! Деси Фотосесията се бори за живота на болната си баба! Плеймейтката плаши лекари със съд - вижте защо в "Жълтите новини"
x
СВЕТЪЛ ПРАЗНИК! Почитаме паметта на един прославен светия
x