Ексклузивно! Сергей и Моника Станишеви си купили замък в Швейцария? (снимки)

ЧАС ПИК

Ексклузивно! Сергей и Моника Станишеви си купили замък в Швейцария? (снимки)

276869
на 21.06.2014
Ексклузивно! Сергей и Моника Станишеви си купили замък в Швейцария? (снимки)
Автор:   ПИК

ПИК с нов канал в Телеграм

Последвайте ни в Google News Showcase

Лидерът на социалистите Сергей Станишев ще обитава с многодетното си семейство истински дворец в Северна Швейцария, в градчето Олтен.

препоръчано

Приказният имот е с 18 дка градина. Това съобщи водещата на Нова телевизия Люба Кулезич, позовавайки се на анонимни източници.

Малкото градче в Северна Швейцария е на 20 км от немската граница и известно с най-добрите училища и колежи в страната на банките и шоколада. Олтен е и един от най-добрите ски курорти в света, в който многолюдното семейство на соцлидера ще може да радва на снега и пистите. Малкото и перфектно за спокойствие градче се простира по протежение на река Ааре, в полите на Алпите.

Така лидерът на ПЕС и съпругата му Моника, за която се твърди, че влияе на политиката в БСП и в държавата, ще могат да се отдадат спокойно и на риболовни страсти.

С долните снимки може да се потопите в атмосферата на Олтен:


Преди година Сергей Станишев и Моника свиха семейното си гнездо в огромна къща в баровския софийски квартал „Драгалевци”, на тиха уличка, носеща името на светец-просветител.

Тогава се оказа, че имотът не е наследствен, а е закупен от банка, след раждането на дъщеря им. Снимки от него на сайта Faktor.bg може да видите тук:



Къщата не се води на червения лидер и съвсем не блести в архитектурен план, въпреки че е ново луксозно строителство и се откроява от по-старите постройки до нея. Различава се и от помпозните имения, пренаситили „Драгалевци” през последните години. Съседите на бившия премиер също не правят впечатление, но вероятно това внушение е търсен пиарски ефект от известната фамилия.

Домът на червения депутат е на четири етажа и обединява разгъната площ от над 1000 кв. м. Парцелът е почти изцяло застроен, а за скритите екстри в жилищните етажи само може да се предполага. За сравнение, на близката улица „Нарцис” за подобен имот искат 1200 евро за кв. м., но в квартала дори и за стари сгради цените не падат под 800 евро, коментират брокери на недвижими имоти.

Сподели:
Бомба x
САМО В ПИК! Алена с ексклузивен хороскоп за събота - Близнаците да са по-самокритични, Скорпионите - по умерени САМО В ПИК! Алена с ексклузивен хороскоп за събота - Близнаците да са по-самокритични, Скорпионите - по умерени
ПИК TV x
Седмичната прогноза на ПИК TV с проф. Георги Рачев: Октомври ще се усеща като септември (ВИДЕО) Седмичната прогноза на ПИК TV с проф. Георги Рачев: Октомври ще се усеща като септември (ВИДЕО)
ново
Днес: 0
hot
най-четени новини в момента
Сега
-
четат ПИК