ЕКСКЛУЗИВНО: Сценарият на мафията - Сглобка: да очистят Еврото, Нотариуса, евентуално Гешев. В кюпа са всички - и Христо Иванов, и Сарафов, и Атанас Славов...

Акценти

ЕКСКЛУЗИВНО: Сценарият на мафията - Сглобка: да очистят Еврото, Нотариуса, евентуално Гешев. В кюпа са всички - и Христо Иванов, и Сарафов, и Атанас Славов...

404437
на 13.02.2024
ЕКСКЛУЗИВНО: Сценарият на мафията - Сглобка: да очистят Еврото, Нотариуса, евентуално Гешев. В кюпа са всички - и Христо Иванов, и Сарафов, и Атанас Славов...

Ето каква сума достигна Jackpot Cards, най-високият джакпот на efbet.com (18+)

11 години от скандала със записа от Банкя "Ти си го избра!".

Оттогава Цацаров изкара мандата, после същите си избраха Гешев, пак същите го махнаха и оставиха стария ВСС, за да си назначат и да контролират Боби Сарафов, който също е герой от онези праисторически времена.

През ръцете му минаха, като шеф на Следствието и пряк началник на Петьо Еврото - "Аферата Костинброд", КТБ, Барселонагейт, "8-те джуджета", Ветко, Черепа, Прокоипиев, Софарма и всички знакови дела от 2011-12 досега.

Междувременно Борисов пенсионира тихомълком дясната си ръка в съдебната система от първия си мандат Искра Фидосова, чиято съдба се оказа далеч по-злощастна от други "пенсионерки" с по-малки заслуги, като Десислава Атанасова.

Но Фидосова пък има стимула да се разприказва, защото надали някой й е казал едно "благодаря" с плик на изпроводяк.

За 11 години и след толкова кой от кой по-срамни скандали в съдебната система "радетелите на съдебната реформа" от ДБ начело с Христо Иванов, Атанас Славов, Радан Кънев и сие тамън два пъти ставаха правосъдни министри на Бойко Борисов и негови младши съдружници във властта.

За тези 11 години Нотариуса и Еврото под дебелата сянка на ГЕРБ, ДПС, ДБ и дори ПП израснаха до топ мафиотите на съдебната система и основни посредници между политическите партии и съдебната мафия с мутрите и потърпевшите олигарси. Христо Иванов, като правосъден министър, участва активно в разрастването на политическо - съдебната мафия до собственик на държавата.

Мафията си има държава, а Сглобката крепи мафията, защото защитава само нейните интереси.

Възможна ли е Промяна? Никакъв шанс за такава, докато партии като ПП, ДБ и ДСБ съществуват, само за да се хранят от ръката на политическата мафия чрез медиен рекет, уличен или посланически натиск.

За сравнение ето ви две снимки на глутници кучета - едните тъкмо излизат на сцената на филмите на Тарантино, другите 21 години по-късно тъкмо се канят да влизат в КТБ. Разликата е, че горните взеха по няколко Оскара по-късно, а долните се сдобиха с Магнитски следващите още 11 години.

За мен съдбата на Сглобката и участниците в нея е кристално ясна - ще бъдат целокупно смачкани като хлебарки под натиска на външните обстоятелства и стихията на предстоящите исторически събития. Те ще бъдат безцеремонни към всички бандити с фалшиви каузи.

Смешният план - да очистят Еврото, Нотариуса и евентуално Гешев и да продължат през партийниите назначения на квотен принцип да контролират съдебната система чрез ВСС и държавата през регулаторите - този план ще се срути, като къща от карти именно, защото е твърде смешен, а архитектите му са некадърни стопани и бездарни творци. Те не са създатели, а плячкосващи разбойници, комисионери и рушветчии.

Николай Бареков

Следвайте ПИК в Телеграм и Туитър

Сподели:
Бомба x
САМО В ПИК: Топ хороскопът на Алена за 4 март - емоцията пречи на Овните, всичко започнато носи успех на Скорпионите САМО В ПИК: Топ хороскопът на Алена за 4 март - емоцията пречи на Овните, всичко започнато носи успех на Скорпионите
ПИК TV x
ИЗВЪНРЕДНО В ПИК TV! Въпреки напъните на сглобката да изчегърта празника - не се гаси туй, що не гасне: На 3 март Русия ни освободи от турско робство! (ВИДЕО) ИЗВЪНРЕДНО В ПИК TV! Въпреки напъните на сглобката да изчегърта празника - не се гаси туй, що не гасне: На 3 март Русия ни освободи от турско робство! (ВИДЕО)
ново
Днес: 91
hot
най-четени новини в момента
Сега
-
четат ПИК