ЕКСЛУЗИВНО В ПИК TV! ГЕРБ остро: Бойко Рашков агитираше днес срещу нас. Този човек е опасен (ОБНОВЕНА/ВИДЕО)

Избори

ЕКСЛУЗИВНО В ПИК TV! ГЕРБ остро: Бойко Рашков агитираше днес срещу нас. Този човек е опасен (ОБНОВЕНА/ВИДЕО)

86235
на 11.07.2021
ЕКСЛУЗИВНО В ПИК TV! ГЕРБ остро: Бойко Рашков агитираше днес срещу нас. Този човек е опасен (ОБНОВЕНА/ВИДЕО)
Автор:   ПИК

Последвайте ни в Google News Showcase

ГЕРБ се включи с извънредни новини от централата си преди края на изборния ден.

WINBET – най-голямото разнообразие от игри и джакпоти! (18+)

препоръчано

"Свидетели сме на безпрецедентен изборен ден. На изборен хаос от сутринта. На ЦИК, която реши да започне работа от 9 ч., при положение, че изборният ден започва от 7. На ЦИК, която е контролирана от президента Радев. На блокирани машини. На хора, които не са успели да упражнят правото си на вот или са се отказали от това право и затова е регистрирана най-ниската избирателна активност от последните 30 години", заяви Тома Биков.

"За пръв път в новата демократична история на България министърът на вътрешните работи на служебното правителство излиза да прави кампания в полза на определени политически сили. И в ущърб на други политически сили, в случая - нашите. Бойко Рашков дава интервю в медия, в която назовава поименно нашата партия и агитира в полза на други партии  - защото очевидно е уплашен от резултата, който след малко ще научим", заяви гневен Тома Биков.

"Защото господин Рашков през последните два месеца мачкаше по всички възможни начини ГЕРБ - нашите активисти и нашите симпатизанти. И въпреки това той не получи желания резултат. И затова сега, два часа преди края на изборния ден той директно излиза и погазва за пореден  път закона - нещо, което правеше през последните два месеца и най-вече през последната седмица. Този човек е опасен за демокрацията! И ние ще му търсим отговорност още от утре", категоричен бе Биков.

Деница Сачева заяви, че сме свидетели на най-ниската избирателна активност от 30 години насам - като резултат от систематично насаждане на недоверие през последните два месеца от служебното правителство - с компромати, скандали, фалшиви новини. Тя заяви, че има над 50 сигнала за изборни нарушения и манипулация на машинния вот. Има и куриозни случаи на хора от СИК, които са изключвали машината, за да заредят мобилните се телефони.

Сачева подчерта, че е недопустимо МВР министърът да участва в предизборни студиа, в закриването на кампанията на политически партии, да призовава и вика симпатизанти на ГЕРБ в полицейските управления. 

Даниел Митов заяви на свой ред: "Така работи болшевишката авторитарна държава. Бойко Рашков два месеца подред, систематично ни показва към какво се стреми президентът Румен Радев чрез назначението на Бойко Рашков и подобни нему. Ако им се даде възможност, след изборите тези хора ще ни вкарат в авторитарен режим, подобен на Путин, на путинизма в Русия".

"От сутринта наблюдаваме абсолютно безобразие по отношение на организацията на изборите, особено по отношение на машините. Машини, които не успяха да се включат сутринта в началото на изборния ден в 7, ЦИК насрочва първото си редовно заседание в 9 ч., при положение, че те трябва да отговарят на всякакви жалби за нередности и нарушения още в самото начало на вота. ЦИК избягаха от отговорност и я прехвърлиха на РИК. Сигнали за изборни нарушения валят. Наши членове и симпатизанти са заплашвани, привиквани, включително и със статуси във Фейсбук. Не може министър на МВР да участва в студио по време на изборния ден - и да се занимава да коментира в медия нас и останалите политически партии. Кога се е случвало това? Тези хора съвсем загубиха брегове и хоризонти! Те забравиха къде се намират", заяви още Митов.

"На министъра на вътрешните работи трябва да му се търси отговорност", категорични бяха от ГЕРБ.

Следвайте ПИК в Телеграм и Туитър

Сподели:
Бомба x
САМО В ПИК: Вижте ексклузивния хороскоп на Алена за вторник: Меркурий продължава своето ретроградно движение, Везните да внимават с финансовите документи САМО В ПИК: Вижте ексклузивния хороскоп на Алена за вторник: Меркурий продължава своето ретроградно движение, Везните да внимават с финансовите документи
ПИК TV x
Шефът на ДАНС Пламен Тончев пред ПИК: Операцията срещу Паскал започнала преди повече от 8 месеца, Живко Коцев е следен половин година Шефът на ДАНС Пламен Тончев пред ПИК: Операцията срещу Паскал започнала преди повече от 8 месеца, Живко Коцев е следен половин година
ново
Днес: 1
hot
най-четени новини в момента
Сега
-
четат ПИК