ГОРЕЩО
Проф. Михаил Константинов: Само 1-2% от хората в Европа гласуват с машини. Те ли са идиоти, ние ли сме идиотите?
Деница Сачева охлади мераците на ППДБ - каза защо Борисов трябва да остане начело на ГЕРБ
Изненадваща промяна в тона на "Дондуков" 2. Ето какво направиха от ДПС-Ново начало, докато Мирчев иска да раздава юмруци
Мащабна спецакция срещу пране на пари в София: Иззети са 400 000 евро и множество ценности
След акцията в Ловеч и София: Росен Стъкларя остава за постоянно в ареста
ПИК с нов канал в Телеграм
Последвайте ни в Google News Showcase
Бившият министър на културата Петър Стоянович приготви празнично италианско тирамису за коледния обяд в ефира на Би Ти Ви. Експолитикът умело върти черпака и признава, че един от най-важните храмове в дома му е кухнята.
препоръчано
За първи път Стоянович е готвил в гимназията, когато по думите му, „мъчително” изпържил пиле на един от тези котлони, с които се е ходело на къмпинг.
Стоянович разкрива, че готви почти всеки ден. Според него, две са основните истински майсторски качества – хората да не усетят, че си сгрешил, и да можеш от нищо да направиш нещо.
За перфектната трапеза са нужни единствено приятели, допълва още Стоянович.
свързани новини
Подагра мъчи Петър Стоянович
10467
на 11.11.2014
Петър Стоянович призна: Разделих се с Мария Дивизиева
1582188
на 19.09.2014


