Експерти мистериозно: В Антарктида ли е съсредоточено световното зло

СВЕТЪТ ДНЕС

Експерти мистериозно: В Антарктида ли е съсредоточено световното зло

9573
на 15.09.2021
Експерти мистериозно: В Антарктида ли е съсредоточено световното зло
Автор:   ПИК

Ако висшите мениджъри на най-перспективните проекти спешно бягат от ледения континент – това е повод да се замислим.

препоръчано

Наскоро двама първокласни специалисти на Antarctica NZ подадоха оставка. Това са изпълнителният директор на тази държавна агенция Питър Бегс и членът на борда на директорите Шарън Хънтър.

Както съобщи изданието stuff.co.nz в Нова Зеландия, причината за напускане и в двата случая са семейни обстоятелства.

Това обаче е стандартно обяснение, което няма как да остане незабелязано от критиците.

Но работата е и в това, че подобни причини в разгара на обновяването на станция „Скот“ звучат меко казано, странно.

За Antarctica NZ това е много важно (инвестицията е за 150 милиона долара), така че ръководството на агенцията би се съгласило на всякакви условия, за да си осигурят необходимите им специалисти.

Подобно заминаване, граничещо с бягство, заплашва както Бегс, така и Хънтър с прекратяване на кариерите. И все пак те бягат.

И това не е първият случай на подобно бягство от Антарктида на висши мениджъри. Този просто стана известен покрай проекта на компанията за милиони щатски долари.

Масло в огъня веднага наляха конспиролозите, които си спомниха, че преди години пенсионираният вече полковник от ВВС на САЩ, бившият астронавт на НАСА, Бъз Олдрин, написа в Twitter, че в Антарктида е съсредоточено световното зло и че поради тази причина земляните са в смъртна опасност.

Тогава мнозина го обявиха за разпространител на фалшиви новини, но астронавта остана верен на думите си. Какво е имал предвид Олдрин можем само да гадаем, но ето кое е странното:

В Антарктида постоянно ходят представители на световния елит, например, бившият държавен секретар на САЩ Джон Кери е от честите посетители.

Странните природни аномалии през последните години не само зачестиха, но се съпровождат и от електромагнитни вълни, идващи от този леден континент, които не могат да бъдат обяснени от науката.

Посредством техниката за откриване на скрити обекти посредством електромагнитни вълни в микровълнов режим (т.нар.микровълново тестване), за трети пореден път бе открита мистериозна аномалия идваща от Антарктика.

Първата вълнова аномалия беше открита на 2 април 2017 г. и обяснението е половинчато. Разбира се, всичко може да бъде обявено за някакво съвпадение или случайност.

Но въпросът остава открит и още – защо степента на достоверност на публикациите на световните новинарски агенции отдавна предизвикват съмнението на хората. Е, поне на мислещите хора.

Сподели:
Бомба x
Ето ги признаците, по които да познаете дали сте приоритет, или просто забежка Ето ги признаците, по които да познаете дали сте приоритет, или просто забежка
ПИК TV x
САМО В ПИК TV! Емил Георгиев разкри как Петков и Василев опитвали да превземат Екогласност: Искаха да сме им мандатоносител срещу места в листите, признаха, че е президентски проект (ВИДЕО/ОБНОВЕНА) САМО В ПИК TV! Емил Георгиев разкри как Петков и Василев опитвали да превземат "Екогласност": Искаха да сме им мандатоносител срещу места в листите, признаха, че е президентски проект (ВИДЕО/ОБНОВЕНА)
ново
Днес: 323
hot
най-четени новини в момента
Сега
-
четат ПИК
Сега
-
четат това