Експерт: Брендо е фосил - един от последните мохикани на стария ъндърграунд. След 5 години може да излезе на свобода

Акценти

Експерт: Брендо е фосил - един от последните мохикани на стария ъндърграунд. След 5 години може да излезе на свобода

90403
на 26.06.2024
Експерт: Брендо е фосил - един от последните мохикани на стария ъндърграунд. След 5 години може да излезе на свобода
Автор:   ПИК

ПИК с нов канал в Телеграм

Последвайте ни в Google News Showcase

Брендо е фосил - един от последните мохикани на стария ъндърграунд. Той е едър трафикант на наркотици и има пряк контакт с картелите, които произвеждат. При тях малко нарушение води до смърт. Ще ви намерят и в Антарктида да се скриете. Американски служби също използват като мулета за своите цели такива хора. Това каза пред бТВ криминалистът Иван Савов

препоръчано

Брендо е с доста здрава психика, но в последно време се наблюдават отклонения, по-скоро някакъв вид нестабилност. Това може да се дължи на много неща, вкл. на употребата на наркотици, каза той.

Много добре премислен ход е появата му в затвора, направен е внимателен юридически анализ. Това е човек, който не би направил нещо необмислено. Охраната в затвора е много сериозна и трудно някой може да бъде ликвидиран. Не че е изключено. Но очевидно Банев се притеснява от нещо. По-добре в затвора жив, отколкото навън мъртъв, каза адвокат Димитър Марковски.

Човек легенда с контакти, връзки и възможности. В колата му при акция в Италия са открити секретни документи от делото "Кокаинови крале". Той ще лежи тук първо 6 години и в това време ще се адаптират и присъдите от Италия и Румъния, като Банев ще черпи благоприятни последици. Най-голямата му присъда от 20 години в Италия у нас може да се адаптира и максималното наказание у нас е 15 години. Ще се лежи едно общо най-тежко наказание, като той има право на половината от присъдата му да се приспадне. Като се дръпне чертата, при добро поведение, Банев може да кандидатства и за предсрочно освобождаване след 5 години, смята Марковски.

От Румъния човек може да мине с една гумена лодка у нас, нашата граница е разграден двор и няма никакъв проблем у нас да се влезе от някакви места. Като стана дума за Галеви, знаем, че този брат, който остана жив и се търси с червена бюлетина - Пламен Галев, има една хасиенда в Македония и там си ходи честичко. Всеки месец жените им са ходили да купуват мъжки принадлежности и са се връщали в имението им в Дупница, изтъкна Савов по темата за влизането у нас на издирвани лица. Според него, ако Брендо е станал агент на чужди служби и сътрудничи за трафика на наркотици, няма значение, че го издирват с червена бюлетина. Те го пазят. 

Сподели:
Бомба x
САМО В ПИК! Алена с ексклузивен хороскоп за събота - Близнаците да са по-самокритични, Скорпионите - по умерени САМО В ПИК! Алена с ексклузивен хороскоп за събота - Близнаците да са по-самокритични, Скорпионите - по умерени
ПИК TV x
Седмичната прогноза на ПИК TV с проф. Георги Рачев: Октомври ще се усеща като септември (ВИДЕО) Седмичната прогноза на ПИК TV с проф. Георги Рачев: Октомври ще се усеща като септември (ВИДЕО)
ново
Днес: 2
hot
най-четени новини в момента
Сега
-
четат ПИК