Експерт за Нотариуса: Ако някой си е сменил ЕГН-то, това не го чисти от системата на МВР

ЧАС ПИК

Експерт за Нотариуса: Ако някой си е сменил ЕГН-то, това не го чисти от системата на МВР

41355
на 13.02.2024
Експерт за Нотариуса: Ако някой си е сменил ЕГН-то, това не го чисти от системата на МВР
Автор:   ПИК

Последвайте ни в Google News Showcase

Стикерите на Народното събрание нямат никаква тежест, освен за паркинга на парламента. Само депутати могат да имат такива стикери. Лесно се фалшифицират с днешната техника. Явно се разчита, че проверяващи полицаи могат да се стреснат. Това заяви пред бТВ бившият директор на Националната разузнавателна служба Димо Гяуров по повод стикера на колата на "Мис силикон" Катрин Йорданова, която няколко пъти засне как шофира с превишена скорост, а вчера беше заловена зад волана на кокаин.

препоръчано

Съдебната система няма да може да се изчисти сама отвътре. Има една грандиозна хидра, която е заразила системата и не става въпрос само за прокуратурата, но и в съда има корумпирани хора, които са част от тази хидра, каза още той.

Гяуров се надява временната парламентарна комисия по установяване на всички факти и обстоятелства около групата на Мартин Божанов-Нотариуса да свърши работа, но предложи:

"Може би е време за извънредно законодателство - специализирана комисия извън тази в парламента.Трябва да се даде възможност на специализирани комисии да имат достъп до всяка една информация, включително и класифицирана. Още трябва и да се установи кои магистрати са ходели в клуба на Мартин Божанов-Нотариуса."

Законът дава право да си смените името, ако то е опозоряващо. В МВР не би трябвало да се изтрива информация за старото име. Ако някой си е сменил ЕГН-то, това не го чисти от системата на МВР - това може да се случи с човек отвътре, коментира още той по повод смененото име на ЕГН на Нотариуса.

Следвайте ПИК в Телеграм и Туитър

Сподели:
Бомба x
САМО В ПИК: Топ хороскопът на Алена за 14 юни - Лъвовете да сдържат емоцията си, Везните да не прекаляват със стремежа си към власт САМО В ПИК: Топ хороскопът на Алена за 14 юни - Лъвовете да сдържат емоцията си, Везните да не прекаляват със стремежа си към власт
ПИК TV x
Николай Бареков пред ПИК TV: Ще има правителство на ДПС с мандата на ГЕРБ. Скоро Пеевски и Борисов ще стигнат до война (ВИДЕО) Николай Бареков пред ПИК TV: Ще има правителство на ДПС с мандата на ГЕРБ. Скоро Пеевски и Борисов ще стигнат до война (ВИДЕО)
ново
Днес: 4
hot
най-четени новини в момента
Сега
-
четат ПИК