Експерт оневини Кирил Петков за убийствената катастрофа, ще го отнесе шофьорът от НСО

ЧАС ПИК

Експерт оневини Кирил Петков за убийствената катастрофа, ще го отнесе шофьорът от НСО

121340
на 17.05.2024
Експерт оневини Кирил Петков за убийствената катастрофа, ще го отнесе шофьорът от НСО
Автор:   ПИК

ПИК с нов канал в Телеграм

Последвайте ни в Google News Showcase

Автотехническата експертиза ще установи подробностите при инцидента. Това е класическо ПТП. Пораженията на колата на НСО не са сериозни, тоест скоростта, ако е била превишена, не е била превишена с много. Няма нещо извънредно в този инцидент. Това обяви експертът по сигурност Милен Иванов пред Нова телевизия във връзка с катастрофата с автомобил на Националната служба за охрана, в който пътуваше Кирил Петков и пиарът на "Продължаваме промяната". Катастрофата взе жертва - шофьорът на другата кола, който загина на място. 

препоръчано

„Единствената хипотеза колата на НСО да не се съобрази с правилата за движение по пътищата е той да бъде със специален режим – с пуснати светлини и звук”, обясни той.

Иванов уточни, че на Петков му се полага автомобил с шофьор 4 години след като напусне поста на министър-председател. Втората ситуация – ако има заплахи за живота му. Вътре могат да пътуват и други лица, по негова преценка и по преценка на шофьора. Няма значение, че е в предизборна кампания.

"Правилата за използване на автомобила на НСО са безопасност, съобразена със Закона за движение по пътищата, комфорт на возещия се. Цялата отговорност е на шофьора. Автомобил на НСО трябва да има средства за лична защита, за медицинска помощ и т.н. За съжаление, тези неща не се спазват особено много", каза още той.

Сподели:
Бомба x
САМО В ПИК! Алена с ексклузивна прогноза за неделя - Близнаците да се пазят от неподходящи запознанства, Скорпионите да избягват агресивната критика САМО В ПИК! Алена с ексклузивна прогноза за неделя - Близнаците да се пазят от неподходящи запознанства, Скорпионите да избягват агресивната критика
ПИК TV x
ИЗВЪНРЕДНО В ПИК TV! Борисов: Протестите преди 4 години започнаха в деня, в който ГЕРБ вкара България в чакалнята на Еврозоната. Другите партии не искат да има правителство. Ако дойдат пак избори, кампания няма да правя (ВИДЕО/ОБНОВЕНА) ИЗВЪНРЕДНО В ПИК TV! Борисов: Протестите преди 4 години започнаха в деня, в който ГЕРБ вкара България в чакалнята на Еврозоната. Другите партии не искат да има правителство. Ако дойдат пак избори, кампания няма да правя (ВИДЕО/ОБНОВЕНА)
ново
Днес: 3
hot
най-четени новини в момента
Сега
-
четат ПИК