Експлозия избухна в центъра на Амстердам

Европа

Експлозия избухна в центъра на Амстердам

35683
преди 5 часа
Експлозия избухна в центъра на Амстердам
Автор:   ПИК

ПИК с нов канал в Телеграм

Последвайте ни в Google News Showcase

Експлозия е избухнала в адвокатска кантора в центъра на Амстердам миналата нощ. Около 5 часа сутринта се е чул силен взрив на улица "Спойстрат", съобщиха от полицията.

препоръчано

Взривът е предизвикал за кратко пожар в сградата. Това предаде Националната информационна агенция на Нидерландия АНП.

До момента няма информация за пострадали. Снимки показват, че по външната част на офиса има щети от пожара, сред които счупени прозорци и обгорена фасада. Полицията разследва възможните причини адвокатската кантора да е станала мишена на експлозията.

Амстердам, както и в останалата част от страната, напоследък се наблюдава зачестяване на експлозиите. Миналата година столицата регистрира удвояване на броя на взривовете, което до голяма степен е резултат от конфликти в сферата на организираната наркопрестъпност.

Сподели:
Бомба x
САМО В ПИК! Топ хороскопът на Алена за днешния Петковден: Овните и Раците да пътуват по служба, Лъвът да се зарадва със секс и шампанско САМО В ПИК! Топ хороскопът на Алена за днешния Петковден: Овните и Раците да пътуват по служба, Лъвът да се зарадва със секс и шампанско
ПИК TV x
Виктор Димчев пред ПИК TV: Намираме се в тежък махмурлук след революционното пиянство, което ни донесе Промяната (ВИДЕО) Виктор Димчев пред ПИК TV: Намираме се в тежък махмурлук след революционното пиянство, което ни донесе "Промяната" (ВИДЕО)
ново
Днес: 115
hot
най-четени новини в момента
Сега
-
четат ПИК