Експлозия на американска бомба затвори летище в Япония

Азия

Експлозия на американска бомба затвори летище в Япония

15079
преди 5 часа
Експлозия на американска бомба затвори летище в Япония
Автор:   ПИК

ПИК с нов канал в Телеграм

Последвайте ни в Google News Showcase

Пистата на летището в японския град Миядзаки беше затворена днес за полети, след експлозия на отсечката за рулиране на самолети, причинена от неизбухнала американска бомба от времето на Втората световна война, предаде агенция Киодо, позовавайки се на японските власти. 

препоръчано

Местните власти съобщиха, че няма пострадали при инцидента. Той се разследва от екип за обезвреждане на взривни вещества към Японските сухопътни сили за самоотбрана.

В района на летището на Миядзаки преди са били откривани неизбухнали американски бомби от времето на Втората световна война, посочва Киодо.

Японското министерство на транспорта обяви, че негови служители са видели огромна дупка на мястото на експлозията, с диаметър около седем метра и дълбочина от приблизително един метър. 

На летище Миядзаки са се образували дълги опашки от пътници след спирането на полетите. Аерогарата се намира на около пет километра от центъра на града, който е регионална столица на едноименната японска префектура.

Сподели:
Бомба x
САМО В ПИК! Топ хороскопът на Алена за втория ден на октомври: Секс за жените Рак, за Рибите, а и за Телеца, който печели от търговия САМО В ПИК! Топ хороскопът на Алена за втория ден на октомври: Секс за жените Рак, за Рибите, а и за Телеца, който печели от търговия
ПИК TV x
ЕКСКЛУЗИВНО В ПИК TV! Приклещиха Иван Костов с въпрос за Христо Иванов и Ахмед Доган! Киро и Лена заедно на събитието на Командира, пляскат му екзалтирано (ВИДЕО/СНИМКИ) ЕКСКЛУЗИВНО В ПИК TV! Приклещиха Иван Костов с въпрос за Христо Иванов и Ахмед Доган! Киро и Лена заедно на събитието на Командира, пляскат му екзалтирано (ВИДЕО/СНИМКИ)
ново
Днес: 2
hot
най-четени новини в момента
Сега
-
четат ПИК