Екстрадираха Андрей и Емануела от Виетнам

ГАЛЕРИЯ ШОУ

Екстрадираха Андрей и Емануела от Виетнам

28525
на 06.02.2023
Екстрадираха Андрей и Емануела от Виетнам
Автор:   ПИК

Последвайте ни в Google News Showcase

Андрей Арнаудов и половинката му Емануела Толева са на екзотична екскурзия в Малайзия.

препоръчано

Интересното е, че се озовали там по непредвидено стечение на обстоятелствата. Продуцентът и жена му излетели за планирана почивка във Виетнам, но на летището в Сайгон се оказало, че има проблем с визите им, пише HotArena.

Наложило се екстрадиране, което докарало много стрес на семейството. Докато чакали да се разреши проблема, те хванали случаен полет за Малайзия и стигнали до Куала Лумпур. Вече няколко дни Емануела споделя за приключенията си в социалната мрежа. Дори когато е на почивка, тя не спира да тренира, за да поддържа добрата си форма.
 

Следвайте ПИК в Телеграм и Туитър

Сподели:
Бомба x
САМО В ПИК: Топ хороскопът на Алена за 25 юни - Телците да очакват материални придобивки, заядливи колеги пречат на Стрелците САМО В ПИК: Топ хороскопът на Алена за 25 юни - Телците да очакват материални придобивки, заядливи колеги пречат на Стрелците
ПИК TV x
САМО В ПИК! Диана Дамянова разкри подробности за охраната на политиците: Приятелка живее до дувара на Борисов, няма снайперисти. А защо пазят Атанас Атанасов, той е никой! (ВИДЕО) САМО В ПИК! Диана Дамянова разкри подробности за охраната на политиците: Приятелка живее до дувара на Борисов, няма снайперисти. А защо пазят Атанас Атанасов, той е никой! (ВИДЕО)
ново
Днес: 6
hot
най-четени новини в момента
Сега
-
четат ПИК