ЕКШЪНЪТ СЕ РАЗГАРЯ! Колтуклиева с тежки въпроси към Кирил Петков и Найо Тицин след доклада на ДАНС: Смятате ли, че администрацията на Джо Байдън се обърна срещу вас?

Акценти

ЕКШЪНЪТ СЕ РАЗГАРЯ! Колтуклиева с тежки въпроси към Кирил Петков и Найо Тицин след доклада на ДАНС: Смятате ли, че администрацията на Джо Байдън се обърна срещу вас?

146895
на 20.09.2022
ЕКШЪНЪТ СЕ РАЗГАРЯ! Колтуклиева с тежки въпроси към Кирил Петков и Найо Тицин след доклада на ДАНС: Смятате ли, че администрацията на Джо Байдън се обърна срещу вас?
Автор:   ПИК

Клети пиари, клети аматьори, клети променкаджии.

препоръчано

Научавам, че разпечатали портрети на Недялко Недялков, издателя на ПИК, и ги развявали като мексиканска вълна на тържественото събрание на “Продължаваме промяната” в Дома на киното.

Браво, Найо, браво, Тицин! Ако беше журналист, а ти не си, защото един въпрос не можеш да зададеш, без да се задавиш; щеше да знаеш, че никой не е прокопсал, воювайки срещу медии. Нали уж живееш в Париж, навярно в крайните квартали, защото в централните знаят как пострада президента Макрон като се опита да се прави на интересен пред журналистите за бодигарда си.

Ама как само ти провървя днес - изпрати Кирил и Асен да се разходят до затвора, а малко след това ПИК публикува доклад на ДАНС, по данни на ЦРУ, за газови комисиони и милион за адвокатска кантора, 5 офшорки, съмнения за прегрешения за 100 милиона лева - разкрития, които някой ден могат да вкарат там твоите клиенти. Разбира се, след среща със следователи, прокурори и съдии. Само Кирил и Асен пращат политическите си опоненти директно в килии, без да са минали през съответните процедури. За тях, сигурна съм, ще бъдат спазени всички изисквания: законови и морални. 

Информация за този доклад на ДАНС беше публикувана в ПИК още преди 11 дни. Недялко Недялков беше потърсил Кирил Петков за коментар за ПИК. Както се постъпва, нали?!

Тогава (на 8 септември) аз изпратих на Кирил Петков въпроси за интервю в моя сайт 5Gmedia; ето ги:

Г-н Петков, запознат ли сте с доклада на Финансовото разузнаване на Държавна агенция “Национална сигурност”, съдържащ данни за корупция, взимане на комисиони при сделките на “Булгаргаз”?

Истина ли е, че Вие сте посочвали контрагентите на “Булгаргаз”, а те не са били определяни с конкурс?

Твърди се, че е сключен неизгоден договор с чуждестранна адвокатска кантора. Знаете ли за коя кантора става въпрос и за какъв договор?

Каква е истината за договорките за внос на втечнен газ за България от фирми от Съединените американски щати?

Твърди се, че е в Софийска градска прокуратура е образувано досъдебно производство за газовите посредници. Информиран ли сте за това? Викан ли сте в прокуратурата? Знаете ли дали Асен Василев и Даниел Лорер са викани на разпити?

В доклада се посочва, че данните са на партньорска служба. За каква служба може да става въпрос - за американска ли?

Смятате ли, че администрацията на президента Джо Байдън се обърна срещу Вас?

Мислите ли, че това е предизборна атака срещу Вас и ПП “Продължаваме промяната”? Ако е удар срещу Вас - откъде идва?

Отговорът беше - пиарите казаха:  IGNORE на тази тема.

E, Найо, докога смяташ, че можете да се измъквате с IGNORE на всяка неудобна тема ?! Цялата ви кампания е изградена на два лоста: Бойко Борисов в затвора и … IGNORE.

Ако не си видял да те светна: избирателите в цялата страна ви дават IGNORE!

Игнорирането води до игнориране. Скоро ще го разберете.

Соня Колтуклиева, фейсбук

Следвайте ПИК вече и в Телеграм

Сподели:
Бомба x
Адиос, ретрограден Меркурий! Адиос, ретрограден Меркурий!
ПИК TV x
ЕКШЪН В ПИК TV! Киро и Асен изпревариха Борисов пред медиите, ГЕРБ се покри: Те спечелиха - нека управляват! Ние няма да се коалираме с тях (НА ЖИВО/ВИДЕО/ОБНОВЕНА) ЕКШЪН В ПИК TV! Киро и Асен изпревариха Борисов пред медиите, ГЕРБ се покри: Те спечелиха - нека управляват! Ние няма да се коалираме с тях (НА ЖИВО/ВИДЕО/ОБНОВЕНА)
ново
Днес: 220
hot
най-четени новини в момента
Сега
-
четат ПИК
Сега
-
четат това