Вход
София
Времето в София 9 o C

Екшънът с НСО влиза в парламента: ДПС иска Деси Радева да си плаща охраната и мерцедесите

Екшънът с НСО влиза в парламента: ДПС иска Деси Радева да си плаща охраната и мерцедесите

на 13.01.2020
144255
50
Екшънът с НСО влиза в парламента: ДПС иска Деси Радева да си плаща охраната и мерцедесите
Автор: ПИК
13.01.2020
50
144255

Парламентът подхваща НСО след серията от скандали и катастрофи, в които се забъркаха президентът Румен Радев и любимата му Деси Радева.

Кола на службата със секретар на държавния глава блъсна дете, а Генерал Деси използваше кола със специален режим, за да си пазарува фусти. Ако предложението на ДПС мине в парламента, Радева вече ще трябва да си плаща масрафа от джоба.

В съответствие с поетия от председателя на ДПС Мустафа Карадайъ ангажимент, относно охраната на почетния председател на ДПС д-р Ахмед Доган и депутата от ПГ на ДПС г-н Делян Пеевски, за промяна на Закона за НСО, днес ПГ на ДПС чрез народните представители Мустафа Карадайъ, Делян Пеевски, Йордан Цонев и Хамид Хамид внесе ЗИД на ЗНСО. Това съобщиха от пресцентъра на партията.

С настоящия законопроект се уреждат обществените отношения, регламентиращи реда и начина за охрана от Националната служба за охрана на кръга от лица, посочени в чл.22, ал.1, т. 2-4 от закона, а именно: народни представители, членове на семействата на лицата по чл.20, ал.1, както и други лица, свързани с националната сигурност, посегателството спрямо които би подронило, отслабило или създало затруднения на властта в Републиката. Предвижда се тези лица, в случай, че са налице основания за осигуряване охраната им съгласно разпоредбите на закона, същите да заплащат охраната си по тарифа утвърдена от Министъра на финансите, по предложение на Началника на Националната служба за охрана. Целта е охраната на тези лица да не е за сметка на бюджета на Националната служба за охрана, като по този начин ще се постигне значителна финансова дисциплина и ограничаване на разходите за охрана без да се засегнат неприкосновеността и правата на охраняваното лице.

Сподели:
Напиши коментар »
(50)
1
Антибългарска партия ни дава акъл-500 години са малко, а?
2
А ти прочете ли с разбиране какво предлагат? Ако беше разбрал какво предлагат нямаше да дращиш глупости.
4
A кога Бойко Тиквата ще започне да плаща, затова че е много тъп!?
5
Р.омката дето се мисли за първа дама мунчо злоупотребява с пари заради роклите и и един ден ще лежи в затвора заради това. Това с НСО такси е най малкия проблем на семейство мунчови!
6
Ами Доган ? Защо в България се разрешават антиконституционни партий , свързани с терористически атентати ( Взривеният влак гара Буново ) ?
7
Аз съм обикновен данъкоплатец и категорично не искам да плащам за тази дама. С удоволствие плащам 10 г за Меди Доган и Делян Дебелян. И съм с разоран заден двор. Без посев.
8
И Доган
9
Зорка, агентгоцевата съпруга, също имаше персонална кола, шофьор и охрана! Защо тогава този рязан фес не поиска промяна в закона? Защо бе, Карадайъта? А милионите, които отиват за охрана на милиардерите - уродливото туловище Пеевски и другия началник на Боко Тиквата - агент Сава Доган? Хайде холам! Хайде по-полека с ДПСарския ви цинизъм, че вече станахте омразни и на собствените си гласоподаватели, които държите 30 години във феодално робство!
10
КОЙ ?? -- КАКА ДЕСА КЕ КАРА МЕРКЕЛЕСА !
11
Много си ми умен,ах на дядя играчката.Ще прижевееш отново Холандското приключение но със по-добри резултати,и няма да си плащаш...на авантакис или муфтаджан........????
13
НСО трябва да охранява съпругата на сегашният ни премиер, тя се казва Heдялко. Тя също няма статут на втора дама, но след като НСО охранява 30 години дръндарския циганин и 18 години втората свиня в държавата, защо и Heдялко да не е в тази група ? Охраняваните лица от НСО трябва да са: Президент, Фукарапититек и Heдялко като втора дама в държавата. Ппекинската патка от Виетнам няма нужда от охрана. Наскоро беше пия на в кола на НСО, държала е шофьора за скоростния лост и цапардосаха частна кола с малко дете в нея.
15
Днес охраната на президента , утре територийте обявени от Ердоган за память , и нищо че сме в НАТО и това няма да ни помогне . Да не говорим за този жълт нужник , който ще се окаже , че е на страната на тези които са ни клали векове !
16
Президентът и семейството му нямат нищо общо, струва ми се. Става дума за олигарсите от управляващата каста.
17
Кеееф! Ашколсуун, Мустафа, аферим, Карадайъ!! Само бой по руското мекере и Деса урвата! Тези селтаци трябва да бъдат наврени в кучи гьз!
18
Най - сетне отново против Президента ! Вече мислех , че сте го забравили ! Браво ПИК , аферим , машалах !
19
БАРО---- ГОВОРИШ ВСЕ ПАК ЗА ПРЕМИЕРА,А НЕ ЗА ...... НА МАЙКА СИ
20
#19 Къде съм споменал премиера!?Бойко Тиквата ли е премиер?
21
А сега Деса с какво ще кара спинозния си котарак - хомосексуалист на доктор? Нали се беше похвалила, че котаракът й е обратен? А дали в Мерцедеса слуша дуетите на Дейвид Ковърдейл и Азис на ЦеДе-то?
22
Няма лошо, но нека да видим дали и Доган ще започне да си плаща охраната сам.
23
По селата колят млади деца като ярета ,а нашите данъци с е харчат за охрана на хора , които с нищо не допринасят за България, .За какво получава заплата тази селянка Радева , какъв пост заема , кой я е избрал , а. С тези пари да се плаща на полицаи , които да патрулират в престъпните райони и да се борят с този нечуван разкол.Като и гледам наглата физиономия на тази селска жена , направо ми се повдига .Карбовски беше направил едно интервю с Радева , в което тя не спря да говори за себе си ., нито едно изречение не каза за изоставените деца , за бедните пенсионери , за инвалидите в неравностойно положение , за самотните родители , за многодетните семейства на които властите отнемат деца .......Ало славяновската селянка , кацнала в президентството , удобно ли е да се ходи за дрипи с черна лимузина , а .......БОКЛУЦИ,,,,
24
Яснооооо, от коментарите КАТЕГОРИЧНО се РАЗБИРА, че ТИКВАТА е ПЕЕЕЕЕРАС. :-)
25
Пик защо не поставяте въпроса за доган и пеевски. Те са бизнесмени и да си наемат охрана. Ама дпс плаща ли нещо. Но колко ресурс се губи, допълнително щатни бройки, заплати, осигуровки, кой ще им плати 10 заплати при пенсиониране, допълнитрлно началници и за тях заплати, осигуровки, придобивки. Да се охраняват само, председател на НС, президент, министър председател, тримата големи в съдебната система, главен прокурор, председател на конституционни съд. А не трима мишоци да се събират и да определят кой да бъде охраняван. За застрашените лица има полиция. Както за всички цигани, така и за гол асан.
26
А Боко ТИКВАТА, ще плати ли самолетните пътувания на "Бистришките тигри"? Ще си плати ли скъпите разходки за кеф?! Казвайте EБAHИ ГЕЙберасти.
27
Този коментар съдържа нецензурно съдържание!
28
тиквената охрана? Охранява го сюрия от десетина гавази включиително и в кенефа, когато ходи по голяма нужда. Това колко струва на българския данъкоплатец?
29
Мутрафона може да разкарва бистришките тигри и джурналистките с подмокрените гащички с хеликоптера на държавна сметка, а съпругата на първия човек на държавата да няма право на охрана??? Ще ви се смеят всички не само в България, но и в Европа и по целия свят!
30
А на Доган и Пеефски, които са милиардери, защо им се дава охрана от НСО? А Боко го пазят 50 пазванти, като панагюрското златно съкровище! Народа им плаща глезотиите! Авантажии!
31
Да се закрие тази гнусна служба / слуга на Банкянския злодей, който унищожи България,а сега ограби на нaрода и водата. Защо го пазят 50-60 гавазина, нали е най-успешния и обичан премиер? Да тръгне по бул. Витоша сам да видим колко метра ще измине без да му забият един колеж в дебелия дупник!
32
До брачеда под номер едно: Истинския ти баща Хасан, ако прочете какви глупости си писал ще се отрече от тебе официално чрез държавен вестник !
33
Защото в бъдеще ще играят заедно срещу сегашните.
34
да заработва като ХИГЕЙНИСТ ...МИ ДА ..ДАЙТЕ И ПАРЦАЛА И ДА ЧИСТИ ТАМ ...КВО СЕ ФУНДАРИ САМО И СИ ВЪРТИ ...А..З..Ъ..!
35
ДПС толкова са се ояли и захлебили, че направо са се самозабравили. Обществото от кога негодува и не приема, че милионерите Доган и Пеевски се охраняват години на ред от НСО и залъка на бедните българи без да имат право на това. Хайде да си платят десетките милиони дадени за техните дерибеи и тогава да повдигат въпроса
36
НЯМАШЕ ГОРИВО ЗА САМОЛЕТИТЕ И ТЕ ФАНАХА РЪЖДЪ ....ДОБРЕ ЧЕ БОЙКО МУ ДАДИ ГОРИВО И МАТРЯЛИ СМAЗОЧНИ И РАДКУ ЛИТНА ...ИНАК ПРИ БСП ЛЕТЯХА САМО ФЪРЧИЛА НА БАБА МИ ОТ СЕЛО С КИЛОТИТЕ ..!
37
и поставено в условията на ЕС. Никъде в ЕС няма такава служба. Измисленият “генерал”,нарушил договора на МО за 10-годишна служба в армията и уредил се на топло място в София,трябва да се махне незабавно. Какво общо има неговата специалност от военното артилерийско училище с НСО.
38
Едно "нищо" избрано от нас (просто нямаше алтернатива), уредило любовницата си на две заплати във ВВС , когато въпросното нищо е " отговаряло" за 10 - тина самолета , гушнало около 160000 лв. при "пенсионирането си" , "гушнало и няколко апартамента на народни цени и станал велик "гуро" на лаещата лъжлива нагла , безпардонна и некадърна приватизаторка !!!!!!!!!!!
39
Този път ДПС са прави. Не искам с парите от моите данъци да се вози жената на президента както и да пращам за нейните екскурзии и тоалети
40
Как така без охрана бе, ми и на мен ако ми набучи рога, като гнусният ми баджанак.
41
Когато и мамицата ти миризлива ми плати, че и цепнах болшевишки пърдялник, БСПдираст недоклатен.
42
отговор на коментар
Използваш главата за декоративно приложение към зад@ника си. До толкова ти стига умствения капацитет. Когато обуеш обувките, изминеш пътя и постигнеш това, което е постигнал ББ, ще имаш право на мнение. Благофарение на ББ Б-Я я има на картата, беше домакин на европейските лидери и всички знаят коя и къде се намира Б-Я. А ти си един нищожен и безполезен паразит, нищо не постигнал в живота, но се напъваш, като в тоалетна. С какво си допринесъл за интересите на Б-Я, че си седнал да пишеш обидни квалификации? Можеше поне да се ограмотиш и захванеш с някоя професия. Но, когато си прост, неграмотен и не образован, духовно си мъртъв отдавна. Жалко, една мъртва душа. За голямо съжаление, не си единствен.
43
Туте хас му кар , ме. Пеле ме заря. Ку.,, р, во,. мръсна. Баро да ти е сладко и не връщаи живия хайвер. Ти знаеш, че обичам такива к,,,.. У. Р. Ви като теб. О капито?
44
и всички да синчета на селски властници в мутренската кочина. Държат пистолета,като хой и не знаят на кой свят са, начело с “хитреца”-началник.
45
Догодина семейство селкоопи че си ходят в димитровградските села да гледат патки и да се въргалят в плевнята. Да не я правят тая героиня и да създават специален закон за нея. Тя така или иначе ще си отиде на село.
46
отговор на коментар
Ква сърп-рога бълнуваш??? "Ескорт" на заплата! Днеска (парцалчети) тая пача дето цялото "Слави"я мина!!! Разби семейството на фатмака а сега ще му плащане и розовите преживявания!!! (щото без ескорт никой не а да пусне на кауна...)
47
И НЕ САМО ТЯ. ОТ ТАТОВО ВРЕМЕ ШОФЬОРИТЕ СА ПРЕВЪРНАТИ В ИКОНОМИ НА СЕМЕЙСТВАТА НА ПОЛЗВАТЕЛИТЕ НА КОЛИТЕ НА НСО .ПАЗАРЯТ ИЛИ РАЗНАСЯТ ПОКУПКИ, ВОДЯТ ДЕЦА НА ГРАДИНА ИЛИ УЧИЛИЩЕ И ПОСРЕЩАТ, РАЗНАСЯТ СЪПРУГИ, ТЪЩИ И МАЙКИ ПО МАГАЗИНИ, ГОСТИ, КУПОНИ И С ДВЕ ДУМИ НИЩО НЕ СЕ Е ПРОМЕНИЛО ОТ БАЙ ТОШОВАТА СЛАДКА СЛУЖБИЦА
48
НСО = УБО - домашни прислужници на …..такива самозабравили се селяндури като така наречената "ПЪРВА ДАМА " нито е дама нито е първа ,това семейство разбуни държавата с морала си
49
Ние не подържаме един президент,а двама! Защо? Браво на ДПС! Какво се глезят тия горе на гърба на данакоплатците?
50
По голям Кенеф от ПИК, нема.
Вашето мнение
Код за сигурност:
Последни новини
Най-важното
Най-четени
Най-коментирани
Според вас арестът на Нено Димов е:
Общо гласували: 6919
архив

- Скъпи, искаш ли да си играем на Биг Брадър? - Да! - Имаш 1 минута да си събереш багажа и да напуснеш къщата!

 

няма нови новини
Днес: 177
hot
най-четени новини в момента
сега
3696
четат ПИК
сега
четат тази новина
x
САМО В ПИК TV! Топ епидемиологът д-р Ангел Кунчев с разтърсващи разкрития за страшния вирус от Китай - опасни ли са грипната епидемия в България и безводието (ОБНОВЕНА)
x
АСТРОЛОГ: Днес е двойствен ден, не е подходящо започването на сериозни дела
x