ЕКШЪН АНАЛИЗ: Пеевски е прав - да се вадят списъците на всички корумпирани копринки

Политика

ЕКШЪН АНАЛИЗ: Пеевски е прав - да се вадят списъците на всички корумпирани копринки

148768
на 05.08.2024
ЕКШЪН АНАЛИЗ: Пеевски е прав - да се вадят списъците на всички корумпирани копринки

ПИК с нов канал в Телеграм

Последвайте ни в Google News Showcase

35 години след преврата срещу Тодор Живков България е затънала в мръсното блато на посредствеността, чуждопоклоничеството и безбожието, ограбена и с пречупена осанка на колониално джудже въпреки многовековната ни история и традиции. Земя като една човешка длан, която 35 години не успя да случи на стопани. Тази тъжна констатация направи пред ПИК бизнесменът Ивайло Дражев, коментирайки политическата ситуация у нас в последните месеци. 

препоръчано

Според него нацията ни е ударила дъното на духовното и просветно опустошение след десетилетия грабеж и позорен слугинаж на новите ни господари от Брюксел, Вашингтон и Лондон.

“Действително е време за ново начало - без Главчев, без Радев, Христо Иванов, Кирил Петков, Атанас Атанасов-Гнома, Радан Кънев, онзи Мирчев, Николай Денков, Георги Първанов, Георги Гергов и корумпираните копринки от “Дондуков“ 2. Пеевски е прав за едно - да се извадят списъците на всички десетки хиляди термити, калинки и всякакви грабливи птици и некадърни партийни протежета, които буквално разфасоваха държавата ни и чиято лакомия и ала-бала избори отврати избирателите“, каза още Дражев.

Хубаво е да започнем от крадливия Костов, царските юпита Велчев и Василев, Бойковия ординарец Цветанов, БТК и Белене, посочи той.

“И след посредствените седянки на Слави и Радев от последната седмица, в които се чудихме тези треторазрядни театрали как въобще са попаднали в парламента, сме пред прага на новите избори по стари правила и със старите измамни институции и комисии, които произвеждат един и същи резултат вече 35 години с машинки, с хартия и с много шашмалогия. Затова и ние от “Моя страна България” ще сме покълналото зрънце, което като нова гражданска вълна, ще се наложи да върнем достойнството българско и да измием позора от погрома на Отечеството. Септември отново ще бъде месецът на онеправданите и духовно ограбените българи. Време разделно е и час последен за символа ни верую още от времето на Кубрат и Аспарух, а именно “Съединението прави силата”, за чистата и свята република на Левски“, завърши емоционално нашият събеседник.

Сподели:
Бомба x
САМО В ПИК: Топ хороскопът на Алена за 19 септември - отлични финансови постъпления за Близнаците, успехът е със Стрелците САМО В ПИК: Топ хороскопът на Алена за 19 септември - отлични финансови постъпления за Близнаците, успехът е със Стрелците
ПИК TV x
Доц. Стойчев с ТОП АНАЛИЗ пред ПИК TV: Иде вяла и скучна кампания. Компромати и скандали ще има само при... (ВИДЕО) Доц. Стойчев с ТОП АНАЛИЗ пред ПИК TV: Иде вяла и скучна кампания. Компромати и скандали ще има само при... (ВИДЕО)
ново
Днес: 99
hot
най-четени новини в момента
Сега
-
четат ПИК