ЕКШЪН: Арестуваха дъщерята на Ваня Щерева за нарушаване на обществения ред - актрисата я измъква по нощите от полицията

ГАЛЕРИЯ ШОУ

ЕКШЪН: Арестуваха дъщерята на Ваня Щерева за нарушаване на обществения ред - актрисата я измъква по нощите от полицията

82990
на 24.11.2020
ЕКШЪН: Арестуваха дъщерята на Ваня Щерева за нарушаване на обществения ред - актрисата я измъква по нощите от полицията
Автор:   ПИК

Мила Роберт, дъщерята на Ваня Щерева и бившия баскетболист Роберт Гергов, е била арестувана и отведена в полицията за нарушаване на обществения ред, научи ПИК.

препоръчано

За този крими сюжет в биографията на младата актриса и певица разкри собствената й майка. Случката е от преди време, но чак сега Ваня Щерева разказа за пакостите на щерка си и какво притеснение е брала покрай престоя й в Районното.

Преди Мила и нейна приятелка да бъдат арестувани, опънали нервите на патрулиращите полицаи, като им спретнали гонка в центъра на София като по американските филми.

"Една нощ в 3 часа получавам обаждане от непознат номер: "Вие ли сте майката на Мила?". Полицията ги арестувала, защото се возили с кофи за боклук на трамвайните релси на "Графа". Спрели ги, нашите избягали, но ги хванали и им сложили белезници - както си му е редът...", разказа за среднощното приключение Ваня Щерева.

Актрисата, певица и сценарист моментално се изстреляла към полицейското управление. И какво заварила там? "Отивам в полицията и чувам смехове - наште умират от смях с полицаите. Абе, страшен купон тече! С Мила много си приличаме и по характер, и по поведение. Тя е една моя подобрена версия", добави Щерева в инстаграм-лайв с писателя Георги Блажев.

Ваня повдигна завесата и на личния си живот. Не е тайна, че от известно време тя има бурна любовна връзка с мъж, доста по-млад от нея. Още от ученическите години й тръгнало на младоци. Когато била в девети клас, първото й гадже бил в седми. "Това беше адът... Какъв срам, да ходя с по-малък от мен! Изпращаше ме до вкъщи, носеше ми чантата. Един-два пъти сме се целували. От настоящата ми връзка толкова много неща научавам, все едно никога не съм имала други връзка. Научих, че обичането е спокойствие, ненасилие, че е и свобода, че не е задължително двама души да бъдат нон стоп заедно във всичко. Когато той е някъде другате и се весели с приятели, аз се чувствам супер хубаво от това. А преди - "Там дали има други жени, какво ли се случва?". Винаги те човърка нещо. Сега се усешам супер спокойна в тази връзка. Любовта е даване, без да очакваш, без да искаш да вземеш", смята Щерев.

Сподели:
Бомба x
Уникалните свойства на меда - ето какви са те Уникалните свойства на меда - ето какви са те
ПИК TV x
ПЪРВО В ПИК TV: Борисов и кабинета подпомагат общините с 3.7 милиона лева: Действаме максимално бързо за справяне с щетите от наводненията (ВИДЕО) ПЪРВО В ПИК TV: Борисов и кабинета подпомагат общините с 3.7 милиона лева: Действаме максимално бързо за справяне с щетите от наводненията (ВИДЕО)
ново
Днес: 32
hot
най-четени новини в момента
Сега
-
четат ПИК
Сега
-
четат това