ЕКШЪН! Братя счупиха носа на бургазлия

Крими

ЕКШЪН! Братя счупиха носа на бургазлия

6768
на 11.04.2017
ЕКШЪН! Братя счупиха носа на бургазлия
Автор:   ПИК

ПИК с нов канал в Телеграм

Последвайте ни в Google News Showcase

Двама братя счупиха носа на 27-годишен бургазлия в с. Ново Паничарево. Скандалът, който преминал в сбиване, се разиграл между двамата братя от селото - 26-годишния И.Й и 33-годишния С.Й, и бургазлията Н.Д. От побоя  мъжът е с фрактура на носните костици и хематом в окото. Н.Д. е настанен за лечение в УМБАЛ-Бургас.

Двамата братя са задържани за срок от 24 часа. Причините за инцидента са в процес на изясняване. По случая е образувано досъдебно производство.

препоръчано

 

 

Сподели:
Бомба x
САМО В ПИК: Ето го топ хороскопа на Алена за вторник - денят е успешен за Овните и емоционален за Скорпионите САМО В ПИК: Ето го топ хороскопа на Алена за вторник - денят е успешен за Овните и емоционален за Скорпионите
ПИК TV x
Георги Харизанов пред ПИК TV: За каква антикорупция говорим?! Асен Василев влезе с една гарсониера в политиката, а осъмна собственик на голяма сграда в центъра на София (ВИДЕО) Георги Харизанов пред ПИК TV: За каква антикорупция говорим?! Асен Василев влезе с една гарсониера в политиката, а осъмна собственик на голяма сграда в центъра на София (ВИДЕО)
ново
Днес: 91
hot
най-четени новини в момента
Сега
-
четат ПИК