ЕКШЪН: Врачанка си хвана любовник, млати здраво съпруга си

Темида

ЕКШЪН: Врачанка си хвана любовник, млати здраво съпруга си

38554
преди 5 часа
ЕКШЪН: Врачанка си хвана любовник, млати здраво съпруга си
Автор:   ПИК

ПИК с нов канал в Телеграм

Последвайте ни в Google News Showcase

Врачанин пусна молба за защита от домашно насилие от жена му до съда в града.

препоръчано

Освен, че го тормозела физически и психически, лютата врачанка дори си хванала любовник, твърди мъжът й в жалбата си до съдиите, разказва за семейния екшън "Телеграф“. 

Мъжът написал в писмото си, че обект на тормоз е и малолетната му дъщеря. Момичето първо също било бито от майката, но като станало малко по-голямо, започнало и то да бие бащата.

Накрая майката и дъщерята отишли при любовника във Видин, а щерката дори накарала баща й да извади документи от врачанското училище и да ги прати във видинското.

Сподели:
Бомба x
САМО В ПИК: Вижте ексклузивния хороскоп на Алена за събота - личните отношения на Стрелците им създават проблеми, Рибите подвластни на чувствата САМО В ПИК: Вижте ексклузивния хороскоп на Алена за събота - личните отношения на Стрелците им създават проблеми, Рибите подвластни на чувствата
ПИК TV x
ПЪРВО В ПИК TV! Бойко Борисов в Асеновград: Никой, освен нас, не желае да има правителство - Промяната искат да излъжат, че изборите са били опорочени (ОБНОВЕНА/ВИДЕО) ПЪРВО В ПИК TV! Бойко Борисов в Асеновград: Никой, освен нас, не желае да има правителство - Промяната искат да излъжат, че изборите са били опорочени (ОБНОВЕНА/ВИДЕО)
ново
Днес: 2
hot
най-четени новини в момента
Сега
-
четат ПИК