Екшън във Варна: Арестуваха влогъра Симон Милков

Акценти

Екшън във Варна: Арестуваха влогъра Симон Милков

201595
на 31.07.2024
Екшън във Варна: Арестуваха влогъра Симон Милков
Автор:   ПИК

ПИК с нов канал в Телеграм

Последвайте ни в Google News Showcase

Влогърът Симон Милков е задържан за вербална агресия и отправени обиди към униформени във Варна. Това е станало към 10:43 часа, предава БТВ.

препоръчано

Служители на варненското Първо РУ извършили полицейска проверка във връзка с множество сигнали за неправилно паркиран автомобил на ул. „Струга“ във Варна. 

Въпреки отправеното предупреждение предишния ден, колата отново била на същото място. Докато изпълнявал служебните си задължения, униформен бил нападнат вербално от великотърновец, приятел на собственика. 

Агресивният мъжът насочил обиди и към извикания на място патрулен екип. Става въпрос за 33-годишния влогър Симон Милков.

Милков е с регистрации в полицията за хулиганство и за шофиране с концентрация на алкохол над 1,2 промила. С полицейска заповед 33-годишният мъж е оставен в ареста за срок до 24 часа.

Срещу него е започнато бързо производство за хулиганските действия. За случая е уведомен прокурор от районната прокуратура.

Сподели:
Бомба x
САМО В ПИК: Вижте ексклузивния хороскоп на Алена за събота - личните отношения на Стрелците им създават проблеми, Рибите подвластни на чувствата САМО В ПИК: Вижте ексклузивния хороскоп на Алена за събота - личните отношения на Стрелците им създават проблеми, Рибите подвластни на чувствата
ПИК TV x
ПЪРВО В ПИК TV! Бойко Борисов в Асеновград: Никой, освен нас, не желае да има правителство - Промяната искат да излъжат, че изборите са били опорочени (ОБНОВЕНА/ВИДЕО) ПЪРВО В ПИК TV! Бойко Борисов в Асеновград: Никой, освен нас, не желае да има правителство - Промяната искат да излъжат, че изборите са били опорочени (ОБНОВЕНА/ВИДЕО)
ново
Днес: 42
hot
най-четени новини в момента
Сега
-
четат ПИК