ЕКШЪН В БСП: Нови фалшификации на Корнелия Нинова разбуниха червените - в заверата изплува и нежна дружинка мъже, "изпържила" Кирил Добрев

Политика

ЕКШЪН В БСП: Нови фалшификации на Корнелия Нинова разбуниха червените - в заверата изплува и нежна дружинка мъже, "изпържила" Кирил Добрев

99136
на 04.07.2020
ЕКШЪН В БСП: Нови фалшификации на Корнелия Нинова разбуниха червените - в заверата изплува и нежна дружинка мъже, изпържила Кирил Добрев
Автор:   ПИК

Позорните опити на Корнелия Нинова да оглави с измама БСП продължават. Грозни врътки и манипулации за определяне на кандидата за лидер на столетницата, който трябва да бъде избран на вътрешнопартийните избори, и за делегати на 50-я конгрес на партията, извършени от креатурите на председателката с изтекъл мандат, разгневиха до крайна степен местните и те сезираха Националния съвет на столетницата с жалба, с която ПИК разполага.

препоръчано

Участниците в отчетно-изборната конференция на Общинската организация на БСП в Монтана алармират висшия орган на партията си, че при предложенията за председател на БСП са направени в грубо нарушениее на принципи и членове на Устава. Беше докладвано, че е воден предварителен разговор само с един от предложените.

Думата е дадена само на един от присъстващите кандидат, а предложенията за другите 15 кандидати не са обсъждани, нито са получили правото да се изкажат.

Вярната клакьорка на Нинова от Изпълнителното бюро - Вяра Емилова, е накарала делегатите на конференцията да гласуват явно. Те обаче не дали вота си само за един кандидат, както е по правилата, а за всички и така опорочили избора.

По същия порочен начин бил избран и единствения делегат на 50-я конгрес на БСП от региона, като в същото време отново под зоркото око на Вяра Емилова е фалшифицирана бройката на гласувалите. В залата са присъствали около 50 човека, съобщават местните социалисти, а впоследствие обявиха, че са гласували 110, макар според доклада на мандатната комисия на конференцията да са присъствали 101 делегати. Затова левите в Монтана искат проверка на списъците и бюлетините, включително и графологична експертиза.

Социалистите в Монтана са се възползвали от ченгесарския почин на Нинова да следи всички с камери и да ги записва, както заявяват самите те. И разкриват, че на записа се чува как председателя на комисията по избора Лена Крумова докладва на зам.-председателя на ОБС на БСП Ивайло Георгиев и зам.-председателя на ОблС Иван Сергисов, че гласувалите са около 50 човека, а кворумът е над 80. Особено ясно се чува как съобщава кандидатът за делегат на 50-я конгрес на БСП Георги Димов има 18 гласа. „След намесата на двамата „другари ръководители” вече всички избрани имаха над 82 гласа, колкото е кворума“, разкриват червените в Монтана.

В чатовете, които си разменят социалистите от региона Руси Статков и Марин Маринов, изплуват и имената на двамата нежни приятели от централата на БСП, които „изпържиха“ най-големия конкурент на Нинова за лидерския пост Крили Добрев – Евгени Белий и Иво Лилов.

„Ще започна от онази конференция, когато ти беше кандидат за председател и Камелия Трифонова. Тогава ,,Позитано,, изпрати четири човека да обезпечават избора на Трифонова. Двама от тях бяха същите терминатори които и сега скроиха номера на Кирил Добрев! Те сложиха 35 фалшиви бюлетини за да бъде избрана! И беше!“, пише Маринов на Руси Статков, който обявава: „Вчера в Монтана Оруел получи последователи! Да живеят!“.

И допълва: „Когато избирахме делегиран член на НС, стана ли мръсна и долна фалшификация! Кой я направи? Един от същите двама терминатори! Ти беше там и видя всичко! Народният представител Атанас Костадинов публично го призна! Сега стана същото! Че Конференцията ще се проведе по Оруел се знаеше! Ще ти призная!“.

Точно заради гнусните врътки на Корнелия Нинова, с които се опитва да повтори лидерския си мандат, но вече като избрана от цялата партия, социалистите от Монтана посочват и купища манипулации, с които е опорочена бройката на местните членове на БСП, опразнените структури и намесата на външни за партията лица по време на местните й форуми.

Членовете на Националното бюро на БСП вече са започнати с този документ и се готвят да потърсят сметка, включително и по съдебен ред, и на Вяра Емилова, и на двамата герои от ченгесарския запис срещу Кирил Добрев, и на други тамошни креатури и фалшификатори на Корнелия Нинова.

Сподели:
Бомба x
Угасете скандала с тези помиряващи секс пози Угасете скандала с тези помиряващи секс пози
ПИК TV x
ПИК TV: Подкупни митничари от Лесово с окончателни присъди - взимали по 400 евро за кафе (ВИДЕО) ПИК TV: Подкупни митничари от "Лесово" с окончателни присъди - взимали по 400 евро за кафе (ВИДЕО)
ново
Днес: 0
hot
най-четени новини в момента
Сега
-
четат ПИК
Сега
-
четат това