Вход
София
Времето в София -2 o C

ЕКШЪН В ГЕРБ: Членове на партията скочиха на кмета Камбитов в писмо до Борисов: Общинската структура е мъртва!

ЕКШЪН В ГЕРБ: Членове на партията скочиха на кмета Камбитов в писмо до Борисов: Общинската структура е мъртва!

на 02.08.2019
78137
35
ЕКШЪН В ГЕРБ: Членове на партията скочиха на кмета Камбитов в писмо до Борисов: Общинската структура е мъртва!
Автор: ПИК
02.08.2019
35
78137

Същински екшън се разиграва в общинската структура на ГЕРБ в Благоевград. Редовите членове на управляващата партия в града скочиха остро срещу кмета Атанас Камбитов в открито писмо до лидера Бойко Борисов, изпълнителната и етичната комисия.

В него те задават тежки въпроси дали ръководството е наясно със случващото се в общинската структура, която по думите им била мъртва. Членовете на ГЕРБ негодуват още срещу начина, по който се съставя листата за общински съветници за предстоящите местни избори и обвиняват Камбитов, че навсякъде слага само свои хора. 

Авторите на писмото, подписали се като редови членове на ГЕРБ, верни на партията и Борисов, стигат и по-далеч и заявяват, че градът не иска следващ мандат на настоящия кмет.

Изводите в писмото им обаче са твърде странни предвид добрия резултат за партията там на последните избори. На евровота през май ГЕРБ отвя БСП с повече от 15 на сто разлика - 36,69% за управляващата партия срещу 21,48% за червените.

Ето и цялото писмо, изпратено но ръководството на ГЕРБ и медиите:

Уважаеми г-н Борисов,

Пишат Ви членове на партия ГЕРБ, членове които са били винаги активни, членове които са от създаването на партията.

Знаете ли, че общинската структура на ГЕРБ - Благоевград вече на практика е мъртва.

Знаете ли, че партийните клубове на практика не съществуват.

Знаете ли, че в тях се събират по 3-4 човека близки до кмета Камбитов и те решават кой да се номинира. /Естествено по препоръка на Камбитов/

Знаете ли, че за да влязат в листата за общински съветници, на предстоящите избори, се номинират само хора на Камбитов.

Знаете ли, че повечето съветници, които се избират са по 3 мандата, но нямат експертизата да са там.

Знаете ли, че не се допускат да се правят номинации за други кметове освен Камбитов.

Знаете ли, че се следи изкъсо, който дръзне да номинира различно име освен посочените от Камбитов хора, моментално се атакува с всякакви средства.

Знаете ли, че от партията бяха отлъчени много хора, които са дали много за ГЕРБ и искат да работят още, само защото са били коректив или са дръзнали да изказват мнение различно от Камбитов.

Знаете ли, че областният управител Бисер Михайлов беше наложен от Камбитов, въпреки че общинската структура тогава гласува за друг.

Знаете ли, че има доста дами, желаещи да бъдат в листата за общински съветници, но не се допускат.

Знаете ли, че след събранието, което предстои на 1.08.2019 г. при вас ще пристигне списък с имена, наредени в листата за общински съветници, същите тези лица близки до Камбитов .

Знаете ли, че друга номинация за кмет на Благоевград няма да има освен тази на Атанас Камбитов, защото всичко се диктува от него.

Знаете ли, че този модел /феодален на управление от хора с променена походка/ е наложен от самият Ц.Ц.

Знаете ли, че хората вече не искат ГЕРБ заради точно такива самозабравили се хора.

Знаете ли, че общинската структура очаква с нетърпение Вашето обещание за реформи и освежаване в структурата.

Знаете ли, че Благоевград не иска повече Атанас Камбитов за кмет.

Благодаря Ви за това, че прочетохте нашето открито писмо!

С уважение : Винаги верни на ГЕРБ и Борисов

Сподели:
Напиши коментар »
(35)
1
ПАЗАРДЖИК Няма да КОЛИ Домашни Прасета а Държавни СВИНЕ от МВР и Държавна Сигурност ДАНС ! Пазарджик Възстава Срещу ГРОБАРИТЕ от ГЕРБ ! Ще се Лее КРЪВ ! УБИЙТЕ СВИНЯТА- НАТОРЕТЕ ЗЕМЯТА ! Мъртва Милиционерска СВИНЯ-Празник за Човешкия Род. Мъртво Семейство на Милиционерска СВИНЯ - Тържество за Българския Народ. Първо в Пазарджик, После и в Целия Задунайски Кенеф Предстоят Масови Празненства и Пищни Тържества ! Не ПРОСТ(о) МИЛИЦИОНЕР а ПАЗАРДЖИШКИ МИЛИЦИОНЕР ! По-Тъпо ЖИВОТНО от МИЛИЦИОНЕРА Това е Само ПАЗАРДЖИШКИЯ МИЛИЦИОНЕР ! Ако се Чудиш Кое ГОВЕДО да Убиеш, ТРЕПИ Пазарджишки МИЛИЦИОНЕР и Няма да Сгрешиш ! МЪРША, ИЗРОД, ИЗМЕТ, УТАЙКА, БОКЛУК, ГАД, СУРОГАТ, ДЕГЕНЕРАТ, ПОДЧОВЕК, С ЕДНА ДУМА МИЛИЦИОНЕР, С ДВЕ ДУМИ ПАЗАРДЖИШКИ МИЛИЦИОНЕР. КАЗАХ ! www.bulgarya.ga/police.html
2
ПРАСЕТАТА от Задунайското МВР и Държавна Сигурност ДАНС са Болни от Съветска Чума, да ги ИЗКОЛИМ ! https://s27.postimg.cc/439jhicqr/MVR.jpg БОСИЯ: В МВР Работят Хора,Чиито Баби са Били ИЗНАСИЛЕНИ от Пияните Руснаци, ОКУПИРАЛИ България Преди 75 Години ! ЛУСТРАЦИЯ и Разпускане на Шумкарското МВР Създадено 1944 от Партизани и Комунисти ! Няма ПРЕСТЪПЛЕНИЕ Без Участието на К-ОПЕЛЕТА от МВР или К-УРВИ от ДАНС ! Така ще Бъде, Докато Няма ИЗБИТО Семейство на К-ОПЕЛЕ от МВР или К-УРВА от ДАНС ! Не ПРОСТ(о) МИЛИЦИОНЕР а ПАЗАРДЖИШКИ МИЛИЦИОНЕР ! По-Тъпо ЖИВОТНО от МИЛИЦИОНЕРА Това е Само ПАЗАРДЖИШКИЯ МИЛИЦИОНЕР ! Ако се Чудиш Кое ГОВЕДО да Убиеш, ТРЕПИ Пазарджишки МИЛИЦИОНЕР и Няма да Сгрешиш ! МЪРША, ИЗРОД, ИЗМЕТ, УТАЙКА, БОКЛУК, ГАД, СУРОГАТ, ДЕГЕНЕРАТ, ПОДЧОВЕК, С ЕДНА ДУМА МИЛИЦИОНЕР, С ДВЕ ДУМИ ПАЗАРДЖИШКИ МИЛИЦИОНЕР. КАЗАХ ! www.bulgarya.ga/police.html
3
"Винаги верни на ГЕРБ и Борисов"?! Да ви еВа и в комунистическите кухи лейки... Само робски нещастници могат толкова унизително да се навеждат!
4
Това писмо, С ПЪЛНА СИЛА ВАЖИ И ЗА ГЕРБ ВЕЛИКО ТЪРНОВО! БОЙКО СКОРО ЩЕ ПОЛУЧИ СЪЩОТО ОТ ВТ!
5
А дали това не е Импексовата БСПеерастка провокация, със цел да се спечелят изборите! Аз на анонимки миришещи на БСПеерасти и Гномове от Дай България, не вярвам!!
6
Това важи и за софийските организации. Примера с Възраждане е най-фрапантен. Няма ли кой да разследва кмета Савова и общинският съветник Борисов, които се занимават само с далавери. Заменки, даване на имоти на свой хора, зам.кмета на общината мъжа и е шеф на Женски пазар, груб конфликт на интереси.
7
То да беше само в Благоевград.
8
Да не скачат много, че ще станат врагове на народа, а Прокуратурата дебне да ебне!
9
Общинската структура на ГЕРБ в Благоевград била мъртва! Ами, цяла България вече е мъртва бе, "винаги верни на ГЕРБ и Борисов" гъзолизци, неграмотни, корумпирани и нагли простаци! Цяла България вече е мъртва, ВИЕ я умъртвихте, ВИЕ - цялата ви толкова престъпна пасмина от престъпници - българоубийци! Само че, и ВИЕ сте вече трупове, смърдящи трупове, особено онзи от Банкя, който тръгнал да разнася венци в Македония, докато тук народът загива!
11
Камбитов е пич,а това най-вероятно са частта от партийни членове дето не стават за нищо и се опитват да се реализират по някакъв начин.
12
Последващите БСПеерадски и Гномски коментари, само потвърдиха подозренията ти! Ха ха, от злобата която струи от Импексовите БСПеерадски мурзилофилски тролове се разбира, че това е целта на тоя коплот .............................................................................. Бойкооо, извади го Курнелата да пръдне на Бузлуджа, за да се осере пред червените бацили, че този връх висок е и народа ни ще я съзре, как е осpана до ушите. ха ха ха ха ха. Дааа...
13
ГЕРБ изгониха Цвъки Апартаменто,който беше МОЗЪКА на партията и всичко се брактиса и баталяса......щом Цецоу е баш мозъка смятайте кво е надоле......нъл тъй ве шайкаджийски измекяри залупени
14
Рошелия,защо Руския тираджия иска пак да те плющи в аноЗа ?...ха ха ха ха
15
Кървавото писмо !!!!!!!???? ЦЦ мъти водата!!
16
Копи пейс - това писмо важи и за Санданската структура на ГЕРБ. Една номинация и тя е - Той е - Той е - Той е ---- К.К.
18
Нефелниците писали писмото я докарат сто гласа за партията,я не,ако съм на местото на Бойко ще искам да видя кои са и да ги изхвърля от ГЕРБ.
19
Ше режем главите на всички ора на Цецо Пипоня , така е в мафията . Да се готви Калин от Враца !
20
А, г-н Съботянков вече се включи и във фракционните битки на управляващата партия. А през това време брат му се опитва да свали правителството...
21
Това писмо е искрящо доказателство, че сме кротко и неграмотно стадо! Роби, които чакат своя водач да ги направлява, да ги "оправи" и който водач, всъщност е вълк! Нали имате организация, съберете се и изметете кръвопийците на партията и територията, няма Бойко да бърше на всички дирниците, я!
22
Гербери - крадливи по природа!!!
23
Няма го Цецо да стегне редиците.
24
Появиха се първите лъчи на утрото и пастирът тръгна с овцете в посока към слънцето. „На тях никога не им се налага да вземат решения - помисли си той. - Сигурно заради това стоят винаги близо до мен." Овцете се нуждаеха единствено от вода и храна. Овцете се задоволяваха с вода и храна, това им беше достатъчно. В замяна щедро предлагаха вълната си, компанията си, а понякога дори и месото си. „Ако днес се превърна в чудовище и реша да ги убия една по една, те ще разберат това едва когато почти цялото стадо бъде изтребено - помисли си момчето. - И понеже ми имат доверие, са отвикнали да разчитат на собствения си инстинкт. Само защото ги водя до храната им."
25
Практически е невъзможно всички клиенти на клиентската партия да бъдат настанени на държавната ясла, въпреки, че държавните институции не работят именно от тези неграмотни клиентски кухи лейки
26
И В СТ.ЗАГОРА Е ТАКА,КМЕТА И ЕКИПА МУ СА ТРАГЕДИЯ
27
Алоооу ШАЙКАТА, ДА ВИ EБA MAЙКАТА.
28
Герб се ислямизира и става налудничава и непредсказуема все повече
29
Google плаща 79 долара на всеки час, последната ми проверка беше 8 500 долара, работещи по 100 часа седмично в мрежата. Най-малкият ми брат е средно 11к от доста време и работи приблизително 24 часа седмично. Не мога да приема колко просто беше веднъж, когато се опитах. Това е моето основно събитие ... щракнете върху този раздел за иновации, за да получите повече тънкости, тази работа е изключително изненадваща. влезте сега.....................>>>>> w­w­w­.­T­r­a­d­e­4­6­.­c­o­m
30
В коментарите пишат само шизофреници.
31
Прав си. Обаче по-сериозният проблем е, че ни управляват шизофреници.
32
ЦЯЛАТА ПАРТИЯ Е МЪРТВА
33
Този феодален модел е наложен от Борисов,а Цветанов само го управляваше.Но сега , след като втория вече го няма на Хоризонта, всички функции ги иззе първия.Той обаче не вярва,че тъпите местни структури на ГЕРБ ще се самоизядат и продължава да си феодалства, най-малкото пред заблудените уж 96 хиляди члена на тази ,, Калинкова,, партия,щото кой ли друг му вярва вече в тая държава!?А провала на управлението на ГЕРБ е ясен и категоричен,и в национален и в местен план,като почнеш от София и стигнеш до последното населено кътче, където дерибействат от ,....не ми се споменава вече името на този провал!
34
Тази от психиатрията ли е изпусната ?! Веднага обратно там !!!
35
отговор на коментар
Крадлив комунист !
Вашето мнение
Код за сигурност:
Последни новини
Най-важното
Най-четени
Най-коментирани
Кой е най-успешният политик в България по време на прехода?
Общо гласували: 24398
архив

Двама набори си говорят: - Мойта баба яко я е хванала склерозата, като я пратя до бакалията, не се прибира по няколко дена. - Блазе ти! А мойта е като бумеранг -  щом я изхвърля, долита обратно с пълна сила.

няма нови новини
Днес: 284
hot
най-четени новини в момента
сега
2354
четат ПИК
сега
четат тази новина
x
ПЪРВО В ПИК TV! Карадайъ гневен за партийните субсидии: Лъсна задкулисното съглашателство на ГЕРБ и БСП (ОБНОВЕНА)
x
Ето кои са най-омразните коледни песни
x