ЕКШЪН В ИЗБОРНАТА НОЩ: Вижте за кого ще гласуват ромите в "Столипиново" (ГОРЕЩО ВИДЕО)

НАЙ-ВАЖНОТО

ЕКШЪН В ИЗБОРНАТА НОЩ: Вижте за кого ще гласуват ромите в "Столипиново" (ГОРЕЩО ВИДЕО)

229382
на 04.04.2021
ЕКШЪН В ИЗБОРНАТА НОЩ: Вижте за кого ще гласуват ромите в Столипиново (ГОРЕЩО ВИДЕО)
Автор:   ПИК

Последвайте ни в Google News Showcase

Горещо видео от пловдивския ромски квартал "Столипиново" бе публикувано в социалните мрежи и предизвика истински скандал в изборната нощ, видя ПИК.

препоръчано

Заснети са мъже в местна кръчма, които издигат плакати на Мая Манолова и скандират името й, както и това на политическата партия, от която тя е кандидат за Народното събрание.

Местните са се построили като на сцена и под команда започват да крещят името на Манолова. Кадрите се разпространяват обаче днес, когато изборна агитация е недопустима. Вчерашният ден, отреден за размисъл, също бе забранен за агитация, но видеото е заляло социалните мрежи.

Следвайте ПИК в Телеграм и Туитър

Сподели:
Бомба x
САМО В ПИК: Топ хороскопът на Алена за 10 май - Овните да внимават в отношенията с близки и познати, неприятна новина ще ядоса Водолеите САМО В ПИК: Топ хороскопът на Алена за 10 май - Овните да внимават в отношенията с близки и познати, неприятна новина ще ядоса Водолеите
ПИК TV x
ГРОЗНИ СЦЕНИ В ПИК! Соня Колтуклиева нападната и удряна на митинга на ПП пред Лена Бориславова (ВИДЕО) ГРОЗНИ СЦЕНИ В ПИК! Соня Колтуклиева нападната и удряна на митинга на ПП пред Лена Бориславова (ВИДЕО)
ново
Днес: 5
hot
най-четени новини в момента
Сега
-
четат ПИК