ЕКШЪН В ЛОНДОН! Взривиха кола до централата на Би Би Си

СВЕТЪТ ДНЕС

ЕКШЪН В ЛОНДОН! Взривиха кола до централата на Би Би Си

11597
на 04.09.2018
ЕКШЪН В ЛОНДОН! Взривиха кола до централата на Би Би Си
Автор:   ПИК

Последвайте ни в Google News Showcase

Лондонската полиция отцепи редица улици в северната част на Уестминстър във връзка с търсенето на подозрителни предмети в близост до централата на Би Би Си, съобщи агенция ТАСС. На улица Дачес Стрийт, според вестник "Сън", с помощта на самоходен робот за откриване и неутрализиране на взривни устройства е взривен паркиран миниван. 

WINBET – персонални бонуси всеки ден! (18+)

препоръчано

"Чух за робот, който проверява за подозрителни предмети, но експлозията не чух. Видяхме как на територията на БиБиСи пристигна полиция с обучени кучета, но какво точно търсеха, не ни беше казано", разказа една от служителките в корпорацията, която, заедно с десетки други нейни колеги трябваше да чака отвън, докато сградата беше затворена за влизане и излизане.

Полицаите около сградата на Би Би Си отказаха да коментират ситуацията и помолиха да се изчака официалното изявление на Скотланд Ярд за инцидента.

Следвайте ПИК в Телеграм и Туитър

Сподели:
Бомба x
САМО В ПИК! Алена с ексклузивен хороскоп за събота - Телците да бягат от ласкатели, Раците да очакват нови запознанства САМО В ПИК! Алена с ексклузивен хороскоп за събота - Телците да бягат от ласкатели, Раците да очакват нови запознанства
ПИК TV x
САМО В ПИК! Шутът на Киро с тъпа провокация - Найо Тицин нападна жена, крещи обиди в лицето й! Петков гледа безучастно и пита: Снимахте ли ме, докато си хапвах (ВИДЕО) САМО В ПИК! Шутът на Киро с тъпа провокация - Найо Тицин нападна жена, крещи обиди в лицето й! Петков гледа безучастно и пита: Снимахте ли ме, докато си хапвах (ВИДЕО)
ново
Днес: 20
hot
най-четени новини в момента
Сега
-
четат ПИК